Milyoner'de cevabı bilemeyince küfretti!
Milyoner'de cevabı bilemeyince küfretti! Ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’in yeni bölümünde yarışan kadın yarışmacı verdiği cevap ve şaşkınlık şekliyle herkesi şoke etti.
11.09.2019 Televizyon
Haluk Bilginer'i şaşırtan sürpriz
Haluk Bilginer'i şaşırtan sürpriz Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son sunucusu usta oyuncu Haluk Bilginer idi. Bilginer, kendisiyle ilgili çıkan soruda büyük şaşkınlık yaşadı.
11.09.2019 Televizyon
Sinan Çetin gülmekten soruyu soramadı
Sinan Çetin gülmekten soruyu soramadı Kim Milyoner Olmak İster programının konuk sunucusu ünlü yönetmen Sinan Çetin'di. Sesli soruda, bir zamanlar yaptığı Film Gibi programı çıkınca Sinan Çetin, gülmek bir süre soruyu soramadı.
11.09.2019 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster'de sürpriz sunucu
Kim Milyoner Olmak İster'de sürpriz sunucu Kenen Işık'ın rahatsızlığından ötürü ünlü isimleri koltuğunda ağırlayan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışması dün akşam yine sürpriz bir isime ev sahipliği yaptı. Engin Altan Düzyatan'ın sunumuyla gerçekleşen yarışmanın sesli soru etabında ilginç anlar yaşandı.
11.09.2019 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan Işık sürprizi
Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan Işık sürprizi Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan Işık rahatsızlığından sonra bant kayıtlarının da bitmesi ile yapılan ilk programda ünlü sunucu sesi ile geceye damga vurdu.
11.09.2019 Televizyon
Kenan Işık'ın sitem ettiği soru
Kenan Işık'ın sitem ettiği soru Kim Milyoner Olmak İster programında sesli soru etabına gelen yarışmacı Tuncel Kurtiz'in sesini tanıyamayınca Kenan Işık oldukça üzgün bir şekilde yarışmacıya sitem etti.
11.09.2019 Televizyon
Kenan Işık'ı heyecanlandıran soru
Kenan Işık'ı heyecanlandıran soru İlk iki soruyu doğru cevaplayan ve barajı aşan Alper Tosun isimli yarışmacının üçüncü sorusu bir sesli soruydu. Yarışmanın sunucusu Kenan Işık'ın konuşmuyor olmasına rağmen sesi stüdyoda yankılanınca program ekibinin Kenan Işık'la birlikte izleyiciye bir sürpriz yaptığı anlaşıldı.
11.09.2019 Televizyon
Taraftarları coşturan soru
Taraftarları coşturan soru Taraftarları coşturan soru
11.09.2019 Televizyon