Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den açıklama
Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den açıklama Hande Erçel ile ilişkisi biten Kerem Bürsin, "Aradığı aşkı İspanya’da buldu" haberleriyle gündem olmuştu. Ekim 2021'de ülkedeki bir defileye davetli olarak giden yakışıklı oyuncunun, oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştığı, çiftin kısa sürede birbirinden etkilendiği ve sık sık gizlice buluştukları iddia edilmişti. Kerem Bürsin adının aşk dedikodularına karıştığı 34 yaşındaki güzel hakkında ilk kez konuştu.
21.04.2022 Cadde
Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken hakkında sürpriz iddia
Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken hakkında sürpriz iddia 'Survivor 2020'nin dikkat çeken isimlerinden olan Nisa Bölükbaşı, oyuncu Barış Murat Yağcı'dan ayrıldıktan sonra yine bir Survivor yarışmacısıyla adı anılmaya başladı.
11.12.2021 Cadde
Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?
Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Şarkıcı Hadise'yle evlilik yolunda ilerleyen ilişkisi sona eren Kaan Yıldırım (34) ile manken Çağla Şıkel'in (42) aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
9.07.2021 Cadde
Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli aşk mı yaşıyor?
Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli aşk mı yaşıyor? Şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçen yıl sürpriz bir kararla ünlü şef Hazer Amani ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda evlilikleri biten ikili, tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından Bodrum'a giden Gençoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sıla'nın gönlünü oyuncu İlker Kaleli'ye kaptırdığı öne sürüldü.
7.04.2021 Cadde
Survivor Barış ve Nisa'nın görüntüleri olay yaratmıştı... Evrim'den mesaj geldi!
Survivor Barış ve Nisa'nın görüntüleri olay yaratmıştı... Evrim'den mesaj geldi! Survivor 2020'de birlikte yarışan ve yarışma sonrası da sürekli birlikte görüntülenen Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın samimi bir şekilde çekilen videosu sosyal medyayı salladı. Bu görüntülerin ardından açıklama yapan ikili, hem aşk yaşadıklarını doğruladı hem de "Dost kazığı yedik" şeklinde bir açıklama yaptılar. Barış ve Nisa'nın ifşa videosunun ardından gözler eski Survivor yarışmacılarına çevrildi. Hem Barış'la hem de Nisa'yla bir türlü yıldızı barışmayan Evrim Keklik ise bu aşkı ti'ye aldı. Benzer bir hamle Sercan Yıldırım ile Yasin Obuz'dan da geldi.
29.11.2020 Cadde
Tuba Büyüküstün'den flaş Ekin Mert Daymaz açıklaması
Tuba Büyüküstün'den flaş Ekin Mert Daymaz açıklaması Tuba Büyüküstün'ün (38), kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz (29) ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Büyüküstün, hakkında çıkan haberler hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.11.2020 Cadde
Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirdi
Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirdi Geçtiğimiz günlerde adı komedyen Cem Yılmaz'la (47) aşk dedikodularına karışan sunucu Saadet Özsırkıntı (30), sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile bu yöndeki haberlere açıklık getirdi.
5.11.2020 Cadde
Survivor Sercan Yıldırım'dan flaş Aycan Yanaç cevabı
Survivor Sercan Yıldırım'dan flaş Aycan Yanaç cevabı Futbolcular Aycan Yanaç (21) ve Sercan Yıldırım’ın (30), aynı takımda mücadele ettikleri 'Survivor 2020' yarışması sonrası aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Yıldırım, iddialar hakkında net konuştu.
5.10.2020 Cadde
Hakan Altun kaç yaşında? Hakan Altun kimdir, nerelidir?
Hakan Altun kaç yaşında? Hakan Altun kimdir, nerelidir? Şarkılarıyla büyük ilgi gören Hakan Altun'un yaşamı merak konusu oldu. Hakan Altun kaç yaşında, nerelidir? Hakan Altun şarkıları hangileridir? İşte Hakan Altun biyografisi haberimizde...
30.09.2020 Cadde
Oğuzhan Özyakup kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk ile sevgili mi?
Oğuzhan Özyakup kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk ile sevgili mi? 23 Eylül 1992'de Hollanda'da doğan Oğuzhan Özyakup, aslen Trabzonlu. "Ozzy" lakaplı orta saha mevkiinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Gündeme aşk dedikodularıyla gelen Oğuzhan Özyakup, Melisa Aslı Pamuk ile sevgili mi?
27.04.2019 Gündem