Şevket Altuğ

Şevket Altuğ

Son dakika Şevket Altuğ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şevket Altuğ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şevket Altuğ haber sayfamızda...

Şevket Altuğ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 174 şevket altuğ haberi bulunmuştur.
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var'
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var' Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkılarını seslendiren Emre Altuğ, Mart 2003'te çıkardığı 'Sıcak' adlı ikinci stüdyo albümünde yer alan 'Gidecek Yerim mi Var?' parçası hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Kayahan'ı anma gecesine katılanlar arasında Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'in de olması dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Şevket Altuğ 81 yaşında!
Usta oyuncu Şevket Altuğ 81 yaşında! Tiyatro sahnesine 1962 yılında adım atan, 'Perihan Abla' dizisindeki 'Şakir' ve 'Süper Baba' dizisindeki 'Fikret' rolleri ile tanınan Şevket Altuğ, sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaştı.
14.03.2024 Cadde
7 yaş büyük bir ikizini buldu, yıllar sonra öğrendikleriyle şoke oldu!
7 yaş büyük bir ikizini buldu, yıllar sonra öğrendikleriyle şoke oldu! Karı-koca gördükleri tedavi sonrasında geriye kalan 6 embriyoyu dondurmaya karar verdi. Sonrasında da çocuğu olmayan bir çifte bağışta bulundu. Ailesiyle ilgili gerçeğin 26 yıl sonra peşine düşen genç kadın ise kendinden 7 yaş büyük bir ikizi olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.
17.02.2024 Yaşam
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor?
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor? Bıçaklama, tenekeleri dişleriyle parçalama, annesinin kolunu ısırarak etini koparma ve kendini tabancayla vurma. Bu saydığımız eylemlerin bazılarını geçtiğimiz günlerde bazılarını ise son yıllarda 3 ya da 4 yaşlarındaki çocuklar gerçekleştirdi. Peki, çocuklarda giderek yükselen bu öfke ve şiddetin arkasında yatan sebep ne? Aileler bu işin neresinde? İki uzman tüm detaylarıyla açıkladı.
17.02.2024 Genel Sağlık
Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil'
Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil' Niğde kökenli diş hekimi bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak 14 Nisan 1970'de İstanbul'da dünyaya gelen Emre Altuğ, hakkındaki bir şehir efsanesini anlattı. "Babamdan memnunum" diyen şarkıcı, radyocu bir arkadaşıyla arasında geçen diyaloğu da paylaştı.
17.02.2024 Cadde
Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Haliç Akçatepe'nin yer aldığı ancak Tarık Akan'ın yer almadığı bölüm olan Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi, bu akşam televizyon ekranlarına izleyici ile buluşuyor. Serinin üçüncü filmi Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yılında çekildi. Bu bölümde kadroda Şevket Altuğ ve Ahmet Sezerel kaltıldı yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi?
HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı serisinin yeni nesilden hemen önce çekilen filmi Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncuları merak ediliyor. Film, televizyon ekranlarında sinema izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki, Hababam Sınıfı Güle Güle ne zaman çekildi?
26.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
YEDİ BELA HÜSNÜ OYUNCULARI KONUSU: Yedi Bela Hüsnü filmi ne zaman, nerede çekildi?
YEDİ BELA HÜSNÜ OYUNCULARI KONUSU: Yedi Bela Hüsnü filmi ne zaman, nerede çekildi? Yeşilçam'ın en sevilen Kemal Sunal filmlerinden olan Yedi Bela Hüsnü televizyon ekranlarında film severlerle buluşmaya devam ediyor. Her şey Hüsnü'nün kandırılmasıyla başlar. Dönemin popüler filmi Yedi Bela Hüsnü kaç yılında çekildi?
8.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Uyanıyor Oyuncuları: Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Uyanıyor Oyuncuları: Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi, konusu nedir? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi, Haliç Akçatepe'nin yer aldığı ancak Tarık Akan'ın yer almadığı bölümdür. Serinin üçüncü filmi Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yılında çekildi. Bu bölümde kadroya Şevket Altuğ ve Ahmet Sezerel kaltıldı. Peki, Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncu kadrosunda kimler var?
5.11.2023 Cadde
Yedi Bela Hüsnü oyuncuları - karakterler: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi?
Yedi Bela Hüsnü oyuncuları - karakterler: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi? Yedi Bela Hüsnü filmi, 1982 yılında film severlerle buluştu. Türk sinemasının sevilen ve yıllardır da ilgi ile izlenen Yedi Bela Hüsnü filminin başrolünde Kemal Sunal, Oya Aydoğan ve Şevket Altuğ yer alıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
18.09.2023 Cadde
Muharrem Buhara yaşamını yitirdi! 'Seni unutmayacağız'
Muharrem Buhara yaşamını yitirdi! 'Seni unutmayacağız' 'Süper Baba' ve 'İkinci Bahar' gibi dizilerin senaristliğini yapan Muharrem Buhara hayatını kaybetti. Süper Baba'nın Fikret'i Şevket Altuğ, acı haberin ardından üzüntüsünü dile getirdi.
2.09.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları: Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları: Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Yeşilçam'ın en çok izlenen filmlerinden Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi 1976 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmde Tarık Akan rol almadı ve Şevket Altuğ, öğretmen rolü ile kadroya dahil oldu. Peki, Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncu kadrosunda kimler var?
20.08.2023 Cadde
Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'i Tuluğ Çizgen'in son hali
Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'i Tuluğ Çizgen'in son hali Başrollerini Perran Kutman ve Şevket Altuğ'un paylaştığı, 1986-1988 yılları arasında iki sezon boyunca yayınlanan 'Perihan Abla' dizisinde ‘Meraklı Melahat’ karakterini canlandıran Tuluğ Çizgen, yıllar sonra görüntülendi.
30.06.2023 Cadde
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Şevket Altuğ'a 80. yaş günü kutlaması
Şevket Altuğ'a 80. yaş günü kutlaması Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Şevket Altuğ, 80 yaşına girdi. Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan usta sanatçı, sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaştı.
15.03.2023 Cadde
Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu! Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, apartman neresi?
Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu! Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, apartman neresi? Kapıcılar Kralı, Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Türk sinemasının öne çıkan yapımlarındandır. Filmde Sunal'a Bilge Zobu'da eşlik ediyor. 1976 yapımı Kapıcılar Kralı nerede, hangi apartmanda çekildi? İşte, Kapıcılar Kralı filmi detayları...
24.01.2023 Bilgi Rehberi
Aile Şerefi oyuncuları tam kadro! Aile Şerefi filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Aile Şerefi oyuncuları tam kadro! Aile Şerefi filmi konusu nedir, nerede çekildi? Aile Şerefi filmi, 1976 yapımı yerli dram filmidir. Filmin başrollerinde ise Münir Özkul ve Adile Naşit yer alıyor. Türk sinemasının başyapıtları arasında yerini alan Aile Şerefi, TV ekranlarında da ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Peki, Aile Şerefi filmi oyuncuları kim?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı! İşte usta oyuncunun son hali
Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı! İşte usta oyuncunun son hali Yeşilçam'ın usta oyuncularından biri olan ve 11 kez Altın Portakal Sinema Ödülü alarak sinema tarihine adını yazdıran Şevket Altuğ, yıllar sonra ortaya çıktı. 79 yaşındaki sanatçı Datça'da bir berberde görüntülendi. Altuğ'un fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
24.09.2022 Cadde
Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları karakterler: Kapıcılar Kralı kaç yılında, nerede hangi apartmanda çekildi, konusu nedir?
Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları karakterler: Kapıcılar Kralı kaç yılında, nerede hangi apartmanda çekildi, konusu nedir? Kapıcılar Kralı filmi, bir Kemal Sunal klasiği olarak film severlerin karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Sunal ve Bilge Zobu yer alıyor. Film 1976 yılında hazırlandı ve 77 yılında da gözterime girdi. Kapıcılar Kralı filminde zeki bir kapıcı olan Seyit'in renkli dünyası anlatılıyor. Peki, Kapıcılar Kralı filmi hangi semtte çekildi?
31.08.2022 Cadde
Şekerpare oyuncuları ve konusu: Şekerpare filmi nerede çekildi?
Şekerpare oyuncuları ve konusu: Şekerpare filmi nerede çekildi? Şekerpare filmi, Türk sinemasının sevilen ve en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Film, Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatrosundan sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu yer alıyor. peki, Şekerpare filmi ne zaman, nerede çekildi?
10.07.2022 Bilgi Rehberi
ŞABAN OĞLU ŞABAN NEREDE ÇEKİLDİ? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları kim, konusu nedir?
ŞABAN OĞLU ŞABAN NEREDE ÇEKİLDİ? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları kim, konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban filmi, Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı yerli yapımdır. Şaban karakterinin etrafında şekillenen olayların ekrana geldiği film, sinema salonlarının arından televizyon ekranlarında da sevilerek izleniyor. İşte, Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncu kadrosu...
29.05.2022 Cadde
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI İSİMLERİ: Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, konusu nedir?
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI İSİMLERİ: Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kapıcılar Kralı filmi, 1976 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Filmle birlikte Kemal Sunal ve Zeki Ökten'e ödüller verilmiştir. Filmde kapıcı Seyid'in hayatı anlatılıyor. Sunal'a filmde Bilge Zobu ve Sevda Ferdağ gibi isimler de eşlik etmiştir. Kapıcılar Kralı filmi nerede, hangi semtte çekildi?
24.04.2022 Cadde
Aile Şerefi oyuncuları kim, konusu nedir? Aile Şerefi filmi nerede çekildi?
Aile Şerefi oyuncuları kim, konusu nedir? Aile Şerefi filmi nerede çekildi? Münir Özkul ve Adile Naşit'in başrolde yer aldığı Yeşilçam'ın öne çıkan eserlerinden Aile Şerefi filmi, 1976 yılında izleyici karşısına çıktı. Filmde, Rıza'nın en küçük oğluna araba çarpması ile başlayan olaylar anlatılıyor. Peki, Aile Şerefi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şevket Altuğ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.