Özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı, seyahat izin belgesi kimler alabilir? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman sona erecek?
Özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı, seyahat izin belgesi kimler alabilir? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman sona erecek? Şehirler arası seyahat yasakları devam ediyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında ilk olarak 30 Büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkışlar 3 Nisan tarihinde yasaklanmıştı. Yasağın 19 Nisan tarihinde sona ermesinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile bu süre 15 gün süre ile daha uzatılmıştı. Peki Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman sona erecek? Kimler seyahat izin belgesi alabilir?
29.04.2020 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı sona erdi mi? Özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı, izin belgesi gerekli mi?
Şehirler arası seyahat yasağı sona erdi mi? Özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı, izin belgesi gerekli mi? Şehirler arası seyahat yasağı sona erdi mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. İlk olarak 3 Nisan tarihinde 30 Büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkışların sınırlandırılması ile başlayan şehirler arası seyahat yasağı 19 Nisan tarihinde 15 gün süre ile daha uzatıldı. 3 Mayıs'ta sona erecek olan şehirler arası seyahat yasağının Mayıs ayının sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.
28.04.2020 Gündem