Seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor, hangi illerde yasak var?
Seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor, hangi illerde yasak var? Corona virüs önlemleri arasında seyahat kısıtlaması da yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta içi gerçekleştirdiği kabine toplantısı sonrasında seyahat kısıtlamasının biteceği tarih ile ilgili de açıklama yaptı. Peki seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor?
30.05.2020 Gündem
15 ilde seyahat yasağı hangi tarihte bitiyor? Seyahat yasağı ne zaman kalkacak? - 2020 Seyahat izin belgesi sorgulama ekranı - Seyahat izin belgesi nasıl alınır, kimler alabilir?
15 ilde seyahat yasağı hangi tarihte bitiyor? Seyahat yasağı ne zaman kalkacak? - 2020 Seyahat izin belgesi sorgulama ekranı - Seyahat izin belgesi nasıl alınır, kimler alabilir? İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, arife günü başlayan ve 81 ilde Ramazan Bayramı boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Yasağın sona ermesinin ardından, 15 ili kapsayan seyahat yasağının ne zaman biteceği merak konusu oldu. İşte, '15 ilde seyahat yasağı ne zaman kalkacak?' sorusunun yanıtı...
27.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı hangi illerde var, hangi illerde yok? Seyahat yasağı kalktı mı, izin belgesi nasıl ve nereden alınıyor?
Seyahat yasağı hangi illerde var, hangi illerde yok? Seyahat yasağı kalktı mı, izin belgesi nasıl ve nereden alınıyor? Yaz mevsimi geldi, milyonlarca vatandaş memleketine, yazlığına gitmek istiyor. Fakat 15 ilde seyahat yasakları devam ediyor. Vatandaşlar seyahat yasaklarının sona ermesini isterken 'Seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?' sorusuna cevap arıyor.
27.05.2020 Gündem