Şeyda Yılmaz

Şeyda Yılmaz

Son dakika Şeyda Yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şeyda Yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şeyda Yılmaz haber sayfamızda...

Şeyda Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 161 şeyda yılmaz haberi bulunmuştur.
Şeyda Yılmaz'ın ölümüne ilişkin davada flaş karar
Şeyda Yılmaz'ın ölümüne ilişkin davada flaş karar Ataşehir'de lüks bir rezidansın 8'inci katından düşerek hayatını kaybeden Şeyda Yılmaz'ın (48) ölümüne ilişkin yargılanan 2 sanık için karar çıktı.
7.03.2024 Gündem
Şeyda Yılmaz'ın sır ölümünde yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı
Şeyda Yılmaz'ın sır ölümünde yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı Ataşehir'de lüks bir rezidansın 8'inci katından 17 Eylül 2020'de düşerek hayatını kaybeden Şeyda Yılmaz'ın ölümüne ilişkin 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 33 yıla kadar hapsi istenen 2 sanık, savunmalarında Yılmaz'ın intihar ettiğini, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediklerini söylediler. Yılmaz'ın annesi Ayten Yılmaz, kızının gelecek planları olduğunu, intihar edeceğini düşünmediğini belirterek sanıklardan şikayetçi oldu. Ayrıca Şeyda Yılmaz'ın sanıklarla asansöre binerek rezidansa çıktığı ve camdan düşerek hayatını kaybettiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
7.10.2021 Haberler
Şeyda Yılmaz'ın sır ölümünde yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı
Şeyda Yılmaz'ın sır ölümünde yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı Ataşehir'de lüks bir rezidansın 8'inci katından 17 Eylül 2020'de düşerek hayatını kaybeden Şeyda Yılmaz'ın ölümüne ilişkin 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 33 yıla kadar hapsi istenen 2 sanık, savunmalarında Yılmaz'ın intihar ettiğini, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediklerini söylediler. Yılmaz'ın annesi Ayten Yılmaz, kızının gelecek planları olduğunu, intihar edeceğini düşünmediğini belirterek sanıklardan şikayetçi oldu. Ayrıca Şeyda Yılmaz'ın sanıklarla asansöre binerek rezidansa çıktığı ve camdan düşerek hayatını kaybettiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
7.10.2021 Gündem
Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Kar: Kadın cinayetlerinde bilirkişi raporları titizlikle hazırlanıyor
Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Kar: Kadın cinayetlerinde bilirkişi raporları titizlikle hazırlanıyor Ankara’da bir rezidansın 20'nci katından atılan Şule Çet (23) davasını aydınlatarak sanıkların ceza almasını sağlayan, son olarak da erkek arkadaşının evinin balkonundan düşerek ölen Duygu Delen (17) soruşturmasında bilirkişi olarak görevlendirilen Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, raporları bilimsel veriler ışığında objektif şekilde hazırlayarak adalete yardımcı olduklarını söyledi. Kar, "Kamuoyunda kadın cinayeti ya da cinsel saldırı suçlarına verilecek cezalar az gibi bir anlayış hakim ancak bu doğru değil. Bu suçların karşılığındaki cezalarımız çok ağır" dedi.
8.10.2020 Gündem
Hepsinin kaderi ortak... Korkunç şüphe!
Hepsinin kaderi ortak... Korkunç şüphe! Son dönemlerde çok sayıda kadın, şüpheli bir şekilde ‘camdan düşerek’ hayatını kaybetti. Son olarak Şeyda Yılmaz, 27 Eylül gecesi İstanbul Ataşehir’deki bir rezidansın önünde ölü bulundu.
3.10.2020 Gündem
Ataşehir'de rezidansın önündeki sır ölüm!
Ataşehir'de rezidansın önündeki sır ölüm! Ataşehir'de lüks bir rezidansın önünde ölü olarak bulunan 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz’ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Polisin incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde Şeyda Yılmaz'ın 8'inci kattan sarkma ve ardından boşluğa düştüğü anların yer aldığı öğrenildi. Gözaltına alınan M. D., ifadesinde, "Arkadaşım E. A’, çıktıktan sonra Şeyda Yılmaz'ın kapıyı arkadan kilitlediğini duyduğunu söylemişti" demişti. Yapılan araştırmada kapının arkadan kilitli olduğu da belirlendi.
1.10.2020 Haberler
Lüks rezidansta sır ölüm! Kapı arkadan kilitlenmiş
Lüks rezidansta sır ölüm! Kapı arkadan kilitlenmiş Ataşehir'de lüks bir rezidansın önünde ölü olarak bulunan 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz’ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Polisin incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde Şeyda Yılmaz'ın 8'inci kattan sarkma ve ardından  boşluğa düştüğü anların yer aldığı öğrenildi. Gözaltına alınan M. D., ifadesinde, "Arkadaşım E. A’, çıktıktan sonra Şeyda Yılmaz'ın kapıyı arkadan kilitlediğini duyduğunu söylemişti" demişti.  Yapılan araştırmada kapının arkadan kilitli olduğu da belirlendi.
1.10.2020 Gündem
Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümünde ifadeler ortaya çıktı
Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümünde ifadeler ortaya çıktı İstanbul Ataşehir'de lüks bir rezidansın önünde ölü olarak bulunan 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz’ın intihar mı yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor. DHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, genç kadının ölümünde dikkat çeken detaylar bulunuyor.
30.09.2020 Gündem
Ataşehir'de Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümünde dikkat çekici detaylar
Ataşehir'de Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümünde dikkat çekici detaylar İstanbul Ataşehir'de lüks bir rezidansın önünde ölü olarak bulunan 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz’ın intihar mı yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor. DHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, genç kadının ölümünde  dikkat çeken detaylar bulunuyor.
30.09.2020 Gündem
Yine şüpheli ölüm, yine aynı soru: Atladı mı, atıldı mı?
Yine şüpheli ölüm, yine aynı soru: Atladı mı, atıldı mı? Şüpheli bir kadın ölümünün bu kez Ataşehir’de yaşandığı ortaya çıktı. Ataşehir Belediyesi çalışanı Şeyda Yılmaz (46), önceki hafta 20 katlı rezidansın 8’inci katından düşmüş halde bulundu.
30.09.2020 Gündem
Öğrencilere hayvan sevgisini aşılıyor
Öğrencilere hayvan sevgisini aşılıyor Karabağlar’da resim öğretmeni Şeyda Yılmaz, öğrencilerinin sokakta bulduğu kedileri sınıfa getirmesine izin veriyor, onlara sıcak yuva buluyor
26.12.2019 Ege
İlikten kalbe  giden mektuplar
İlikten kalbe giden mektuplar Arnavutluklu Ariana Pepa, Türkiye’de yapılan kök hücre nakliyle lösemiyi yendi. Pepa ile yasa gereği tanışamadığı kök hücre bağışcısı Alman arasında mektuplarla çok özel bağ oluştu
29.10.2017 Gündem
Milliyet 2003 Bulmaca  Yarışması sonuçlandı
Milliyet 2003 Bulmaca Yarışması sonuçlandı Daha önce yapılan elemelerde başarılı olarak finalde yarışma hakkı elde eden okurlarımızın aldıkları puanlar ve dereceleri şöyle:1-Yusuf Tayfun Şölen (459) 2-Semih Lim (458) 2-Cihan Kırmızıoğlu (458) 3-Mehmet Yücel Nart (458) 4-Beşir Bayraktar (455) 5-Sadettin Maraloğlu (454) 6-Mehmet Özdoğan (449) 7-Mustafa Erkan Aykar (447) 8-Emre Mutluay (447) 9-Kenan Duman (447) 10-Bekir Daşer (445) 11-Lütfi Bulan (444) 12-Kamil Hasan Cankorur (444) 13-Derviş Hulusi Kökten (442) 14-Güngör Aras (441) 15-Fikret İkizpınar (439) 16-Zeki Konar (439) 17-Şevket Tezel (439) 18-Demir Aslan (438) 19-Münir Mutlu Türköver (438) 20-Filiz Oskay (438) 21-M...
15.06.2003 Gündem
Milliyet 2003 Bulmaca  Yarışması sonuçlandı
Milliyet 2003 Bulmaca Yarışması sonuçlandı Milliyet 2003 Bulmaca Yarışması sonuçlandı
15.06.2003 Gündem
Milliyet 2000 Türkiye Bulmaca Yarışması Büyük Finalin Sonuçları Belli Oldu
Milliyet 2000 Türkiye Bulmaca Yarışması Büyük Finalin Sonuçları Belli Oldu Milliyet 2000 Türkiye Bulmaca Yarışması Büyük Finalin Sonuçları Belli Oldu
Milliyet 2000 Türkiye Bulmaca Yarışması finalistleri belli oldu
Milliyet 2000 Türkiye Bulmaca Yarışması finalistleri belli oldu Milliyet 2000 Türkiye Bulmaca Yarışması finalistleri belli oldu
Milliyet'in bulmaca şampiyonları
Milliyet'in bulmaca şampiyonları Milliyet'in bulmaca şampiyonları
12.07.1999 The Others
Bulmaca şampiyonları
Bulmaca şampiyonları Bulmaca şampiyonları
27.06.1998 The Others
Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim!
Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim! Selen Görgüzel önceki akşam Taksim Süreyya Teras adlı mekanda sahne  aldı. Sahnede üç evlilik yaptığı sözleriyle ilgili konuşan Selen Görgüzel, "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Cadde
Muhammed Çağrı Gülen'den altın madalya!
Muhammed Çağrı Gülen'den altın madalya! Milli tekvandocu Muhammed Çağrı Gülen, 16'ncı Avrupa Taekwondo Poomsae Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu.
24.11.2023 Diğer
Annesi ve anneannesini vahşice öldüren Rabia'nın ifadesi ortaya çıktı
Annesi ve anneannesini vahşice öldüren Rabia'nın ifadesi ortaya çıktı Zonguldak'ta yaşanan vahşetle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Annesi ve anneannesini bıçakla öldürdükten sonra parçalara ayıran Rabia Çataklı'nın ifadesi ortaya çıktı.
15.08.2023 Gündem
Yangında yaralanan orman işçisi hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı
Yangında yaralanan orman işçisi hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sırasında dumandan etkilenip yaşamını yitiren orman işçisi Mustafa Gürpınar'ın cenazesi Karşıyaka ilçesindeki Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından helikopterle memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi. Evli ve bir erkek çocuk babası Mustafa Gürpınar için ikindi vakti, Sinanpaşa ilçesi Başkimse köyünde cenaze töreni düzenlendi.
12.07.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şeyda Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.