Seyrek

Seyrek

Son dakika Seyrek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seyrek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seyrek haber sayfamızda...

Seyrek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.730 seyrek haberi bulunmuştur.
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu Büyükada’da bir kişi, kavga ettiği şahsın kulağını ısırarak koparmış ve kulak parçasını bir martı kapmıştı. Sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'in cezası belli oldu.
25.04.2024 Haberler
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu Büyükada’da bir kişi, kavga ettiği şahsın kulağını ısırarak koparmış ve kulak parçasını bir martı kapmıştı. Sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'in cezası belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi?
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi? 2018'de yedi kişinin hayatını kaybettiği 6,4 büyüklüğündeki depremden sonra afete müdahale ve yardım için yerel yetkililerle, hükümet birimleri ve sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyon güçlendirildi.
5.04.2024 Dünya
Saçları canlandırmanın etkili yolu! Her yıkamadan sonra kullanın
Saçları canlandırmanın etkili yolu! Her yıkamadan sonra kullanın Kalın, parlak saçlar her kadının hayalidir. Ancak çoğu kadın erken yaşlardan itibaren saçlarının incelmesi ve dökülmesiyle karşı karşıya kalır. Buna neyin sebep olduğunu hiç merak ettiniz mi? Kötü beslenmeden, sıkı saç modelleri ile saçınızı toplamaya kadar pek çok neden saçların incelmesine, seyrekleşmesine yol açabilir. Saçınızın durumunu iyileştirmek için, ince, seyrek ve cansız saçlarla mücadele etmenin en iyi yollarından bazıları haberimizde.
1.04.2024 Saç Bakımı
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Gündem
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan birine CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Haberler
Ramazanda tezgâhlar balık çeşitleriyle şenlendi
Ramazanda tezgâhlar balık çeşitleriyle şenlendi Trabzon'da Ramazan’ın ilk gününde tezgâhlarda balık çeşitliliği dikkat çekerken, balıkların en ucuzu kilosu 50 TL'den satılan istavrit olurken, en pahalısı ise kilosu bin 300liradan satılan kalkan oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, hemşeri dernekleriyle buluştu. Tugay, 1 Nisan'da sonra İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacaklarını belirtip, "5 yıl boyunca çok güzel çalışmalar yapacağız. Şehrin kalkınması için tüm projelerimiz hazır" dedi.
10.03.2024 Gündem
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
Menemen’de peş peşe açılış yağmuru
Menemen’de peş peşe açılış yağmuru Menemen Belediyesi, temelini attığı Çukurköy tesisleri, Kent Gözü Rekreasyon Alanı ve Botanik Bahçesi, İlker Katipoğlu Parkı, Türkelli Kapalı Pazaryeri, Pir Sultan Abdal Parkı, Ulukent Aile Sağlığı Merkezi, Uğur Mumcu Parkı, Seyrek Kapalı Pazaryeri, Seyrek Parkı ve Ulukent MEBGEM şubesi için kurdela kesimi yapacak.
2.03.2024 Ege
Fotoğraflar Bursa'dan! Pitonlara süt banyosu
Fotoğraflar Bursa'dan! Pitonlara süt banyosu Bursa Hayvanat Bahçesi’nde, yaşam alanı Afrika olan 4 'kraliyet pitonu’ da bulunuyor.
1.03.2024 Gündem
Bir köyü 'tek böbrekli' bırakan deprem! 'Ölümden beter duruma düştük'
Bir köyü 'tek böbrekli' bırakan deprem! 'Ölümden beter duruma düştük' Hayatları boyunca açlık ve hastalıkla mücadele ettiler. Ancak yaşanan depremle gelen ekstra yoksulluk, bu köyde yaşayanları organlarını satacak duruma getirdi. Tek böbrekle yaşamlarını sürdürmeyi bile göze alan köylülerin tek istedikleri ise karınlarını doyurmak.
26.02.2024 Yaşam
Hatalı saç ekimi düzeltilebilir mi?
Hatalı saç ekimi düzeltilebilir mi? Saç kaybı, fiziksel veya psikolojik açıdan olumsuz etkiye neden olabilir. Bu nedenle saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya kalan kişilerin en çok başvurduğu yöntem saç ekimi. Sonuç odaklı olan bu yöntem doğru uygulandığında hastaların hayatlarına özgüvenli devam etmelerine olanak sağlıyor.
24.02.2024 Pazar
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
26.01.2024 Resmi İlanlar
Bahtiyar Usta
Bahtiyar Usta Bundan yüzlerce yıl öncesinin İznik’indeyiz… Bahtiyar Usta’nın fakir çini atölyesinde…
21.01.2024 Arkeoloji
Kendime yeni bir ben lazım
Kendime yeni bir ben lazım Her yıl olduğu gibi 2024’e girerken de birçoğumuz yeni kararlar aldık. Peki, bu kararları neden sürdüremiyoruz? Devam edebilmenin yollarını uzmanlara sorduk.
6.01.2024 Pazar
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. N harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyada tarifi olmayan en güzel ve özel duygulardan birisi de anne ve baba olmak. Hamilelik döneminde aileye yeni katılacak birey için hazırlıklar önceden yapılmaya başlanır. Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu dönemde anne ve baba adaylarının isim konusu kafalarını kurcalar. Kız bebekleri için ebeveynler derin bir isim araştırma içerisine girer. Ömürleri boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin en güzel ve en eşsiz olmasını isterler. Bunun için keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, modern isimleri vermek isterler. Y harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda derin bir araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih eder. İsim konusunda seçici davranan aileler modern çağa uygun ve popüler isimleri vermek ister. N harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Estonya Hakkında Bilgiler; Estonya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Estonya Hakkında Bilgiler; Estonya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde bulunan ülkelerden birisi de Estonya'dır. Rusya ve Letonya ülkelerine komşu olan Estonya pek çok kişi tarafından bilinmeyen ülkelerden birisidir. Bu sebeple birçok kişi tarafından da merak edilmektedir. Peki Estonya bayrağı anlamı, başkenti, para birimi ve saat farkı nedir? Sizlere Estonya ülkesi hakkında merak edilenleri detaylıca açıkladık.
3.01.2024 Tatil
İstanbul'da Kaç Tane İlçe Var? 2024 İstanbul'un İlçeleri Hangileridir?
İstanbul'da Kaç Tane İlçe Var? 2024 İstanbul'un İlçeleri Hangileridir? İstanbul Türkiye'nin en yoğun nüfusa sahip şehridir. Avrupa'nın kültür başkenti olan İstanbul aynı zamanda mega kent olarak adlandırılıyor. İstanbul iki yakası olan bir şehirdir. İki yakasında da pek çok ilçe bulunmaktadır. Peki, İstanbul'da kaç tane ilçe var? 2023 İstanbul'un ilçeleri hangileridir? İşte İstanbul ilçelerine dair tüm bilgiler.
2.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seyrek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.