Shameless

Shameless

Son dakika Shameless haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Shameless gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Shameless haber sayfamızda...

Shameless

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 shameless haberi bulunmuştur.
Game of Thrones oyuncusu Darren Kent yaşamını yitirdi
Game of Thrones oyuncusu Darren Kent yaşamını yitirdi 'Game Of Thrones', 'Shameless' ve 'EastEndes' gibi dizilerle tanınan Darren Kent, 36 yaşında hayata veda etti. Darren Kent, 'Game of Thrones'da keçi çobanı olarak kamera karşısına geçmişti. Oyuncu, asıl ününü ise 'Shameless' adlı diziyle kazanmıştı.
17.08.2023 Cadde
Emmy Rossum hamilelik sürecini anlattı
Emmy Rossum hamilelik sürecini anlattı 'Shameless' dizisinin yıldızı Emmy Rossum, hamilelik sürecinde kızını kucağına almasına kısa bir süre kala, yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden gözler önüne serdi. Doğum öncesi çekilen fotoğraflarını yayınlayan Rossum, paylaşımına, "Doğuma kadar böyle çok zaman geçiyor" notunu düştü.
7.09.2021 Cadde
Emmy Rossum kızını paylaştı: Antikorları oluştu!
Emmy Rossum kızını paylaştı: Antikorları oluştu! 'Shameless' dizisinin yıldızı Emmy Rossum, mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Dün kızıyla bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, hamileyken koronavirüs aşısı olduğunu belirtti.
28.07.2021 Cadde
Emmy Rossum anne olmuş!
Emmy Rossum anne olmuş! ‘Shameless’ dizisinin yıldızı Emmy Rossum, anne olduğunu açıkladı.
29.05.2021 Cadde
Emmy Rossum anne oldu
Emmy Rossum anne oldu 'Shameless' dizisinde canlandırdığı Fiona Gallagher karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Emmy Rossum ilk bebeğini dünyaya getirdi. Hamilelik sürecini saklı tutan ünlü yıldız, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
26.05.2021 Cadde
Yeni yıla yeni albüm
Yeni yıla yeni albüm Şarkıcı Camila Cabello, 2020’ye özel hazırladığı ‘Romance’ı sevenleriyle buluşturdu
8.12.2019 Cadde
'Fallet' dizisinin en büyük artısı ne?
'Fallet' dizisinin en büyük artısı ne? Türk, Amerikan ya da İngiliz dizileri izlemekten sıkıldıysanız, son yıllarda muazzam bir istikrarla tüm dünyayı sallayan Kuzey Avrupa dizilerine bir göz atmanız şart. Ben şu ara İsveç yapımı 'Fallet' dizisine Molatik olmuş durumdayım...
21.09.2021 Ekran
'House MD' dizisinin yerli versiyonunda başrolü kim oynamalı?
'House MD' dizisinin yerli versiyonunda başrolü kim oynamalı? Yabancı dizileri itinayla yerlileştirme trendi muazzam bir istikrarla sürüyor. 'Grey's Anatomy'nin yerli versiyonu 'Doktorlar'daki Levent feat. Ela aşkının tekrarlarının bile ayıla bayıla izlenilmesinden sonra gözler 'Shameless'lara, 'Prison Break'lere çevrilmişti. Son gelen haberlerde ise House MD'nin de Türkiye'ye uyarlanacağından bahsediliyor...
20.02.2019 Ekran
DuShon Monique Brown hayatını kaybetti!
DuShon Monique Brown hayatını kaybetti! Chicago'daki St James Olympia Field Hastanesi, dünyaca ünlü oyuncu DuShon Monique Brown'un (49) hayata veda ettiğini duyurdu.
24.03.2018 Cadde
DuShon Monique Brown hayatını kaybetti!
DuShon Monique Brown hayatını kaybetti! Chicago'daki St James Olympia Field Hastanesi, dünyaca ünlü oyuncu DuShon Monique Brown'un (49) hayata veda ettiğini duyurdu.
24.03.2018 Cadde
‘Emin adımlarla ilerliyorum’
‘Emin adımlarla ilerliyorum’ ‘Bizim Hikaye’ dizisinde başrolü üstlenen Burak Deniz, “Hiçbir zaman ‘Bir proje gelsin,  yırtayım’ demedim.  Yavaş ve emin adımlarla  ilerlemenin  önemli  olduğunu  düşünüyorum”  dedi.
22.02.2018 Cadde
Burak Deniz'e Bizim Hikaye setinde çelenkli doğum günü
Burak Deniz'e Bizim Hikaye setinde çelenkli doğum günü FOX'un sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin setinde keyifli anlar yaşandı.
18.02.2018 Cadde
HBO ve Showtime'dan Netflix ve Hulu'ya
HBO ve Showtime'dan Netflix ve Hulu'ya Dizi ve film sektörü son yıllarda önlenemez bir yükselişte ve bu yükselişten en büyük payı almak isteyen dijital kuruluşlar inanılmaz bir rekabet içine girmiş durumda. Ülkemiz bu sektörü biraz geriden takip ediyor. 'Entertainment' dünyasının bir numarası Amerika ise bu rekabetin kıyasıya yaşandığı yerlerin başında geliyor. Gelin hem bu büyüyen pazarın devlerine bir bakalım, hem de bu sayede eskimeyen efsane film ve dizilere, günümüzün çok seyredilenlerine göz gezdirelim.  
13.03.2018 Ekran
SAG Ödülleri'ni kazananlar belli oldu
SAG Ödülleri'ni kazananlar belli oldu Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Cadde
Kırmızı halı rengarenk
Kırmızı halı rengarenk ABD’de Ekran Oyuncuları Derneği tarafından verilen SAG Ödülleri’ne ilgi yoğun oldu. Gecenin kazananı ‘Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri’ filmi olurken, ilk kez siyahi bir oyuncu ödül aldı
22.01.2018 Cadde
‘Sınırları kaldırmalıyız’
‘Sınırları kaldırmalıyız’ ‘Shameless’ın uyarlaması, ‘Bizim Hikaye’de Filiz rolüyle ekrana gelen Hazal Kaya, ranini.tv’ye röportaj verdi. Dizi sektöründe sık sık dile gelen “Orijinal senaryo çıkaramıyoruz” serzenişine değinen oyuncu, “Bu durum hepimizde ortak bir şikayet dili
4.12.2017 Cadde
Bizim Hikaye 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bizim Hikaye 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 12. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Filiz, Barış'ı affetmiyor. Barış'ın son kozu ise Filiz'de büyük şaşkınlık yaratıyor. Evlilik teklfini kabul edecek mi? Bizim Hikaye 13. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.
1.12.2017 Gündem
Bizim Hikaye 12. bölümde Barış, Filiz'e evlenme teklifi edecek!
Bizim Hikaye 12. bölümde Barış, Filiz'e evlenme teklifi edecek! Bizim Hikaye 12. bölüm fragmanı yayınlandı ve büyük yankı uyandırdı. Fox TV'nin sevilen dizi Bizim Hikaye'nin 12. bölümde Filiz ve kardeşleri evsiz mi kalıyor. Bizim Hikaye yeni bölümde Barış, Filiz'in hiç beklemediği bir anda önüne diz çökecek...
29.11.2017 Gündem
“Ailem kendimi bulduğum bir durak”
“Ailem kendimi bulduğum bir durak” Popüler dizi “Shameless”tan uyarlanan “Bizim Hikaye” dizisinin başrol oyuncularından Burak Deniz’le buluştuk. Genç oyuncu aileyi “Tanıdık, güvenli kendimi bulduğum bir durak” sözüyle tanımlıyor
20.10.2017 Cumartesi
'Bizim Hikaye'ye damga vuran öpüşme
'Bizim Hikaye'ye damga vuran öpüşme FOX'ta ekrana gelen 'Bizim Hikaye' dizisine, Filiz ve Barış'ın öpüşme sahnesi damgasını vurdu.
14.10.2017 Cadde
Hazal Kaya: Aşk bir taşikardi hali
Hazal Kaya: Aşk bir taşikardi hali 'Shameless'ın Türkiye uyarlaması 'Bizim Hikaye' dizisinde 'Filiz' karakterine hayat veren Hazal Kaya, BeStyle dergisine verdiği röportajda, özel hayatına dair soruları yanıtladı.
6.10.2017 Cadde
Emmy Ödülü kazanan dizilerin izleyici puanları...
Emmy Ödülü kazanan dizilerin izleyici puanları... Emmy ödül töreni üzerinden günler geçmesine rağmen üzerine konuşulmaya devam ediyor. Ödül törenindeki şıklık yarışının yanı sıra ödül kazanan diziler de gündemde. İşte Emmy Ödülü kazanan filmlerin izleyiciler tarafından imdb üzerinden belirlenen oyları.
21.09.2017 Kültür Sanat
Bizim Hikaye ilk bölümde beklentileri karşıladı mı?
Bizim Hikaye ilk bölümde beklentileri karşıladı mı? ABD yapımı 'Shameless' dizisinin Türkiye uyarlaması olan 'Bizim Hikaye' 14 Eylül 2017 akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Peki Bizim Hikaye beklenen başarıyı yakalayabilecek mi?
9.03.2018 Ekran
Bizim Hikaye dizisi 3. tanıtımda Filiz babasıyla yüzleşiyor!
Bizim Hikaye dizisi 3. tanıtımda Filiz babasıyla yüzleşiyor! FOX'un çok konuşulan yeni dizisi Bizim Hikaye 3. tanıtım fragmanını yayınladı. 14 Eylül Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Bizim Hikaye için geri sayım başladı. Bizim Hikaye 3. tanıtımda babasıyla yüzleşen Filiz karakterini izleyeceğiz.
8.09.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Shameless ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.