Sia

Sia

Son dakika Sia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sia haber sayfamızda...

Sia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 273 sia haberi bulunmuştur.
Yüzüne yaptırdığı işlemleri itiraf etti! 'Yaşımı göstermek istemiyorum'
Yüzüne yaptırdığı işlemleri itiraf etti! 'Yaşımı göstermek istemiyorum' Televizyon yıldızlığından milyarderliğe ulaşmış ilk isimlerden biri olan Martha Stewart, kendi adını taşıyan podcast programına kendi dermatoloğu Dr. Dan Belkin'i konuk etti. İnsanların her zaman yüzü hakkında yorum yaptığını söyleyen ünlü isim, doktoru ile birlikte yaptırdığı işlemleri açıklayarak, yaşını göstermemek için çok çaba harcadığını itiraf etti.
10.02.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı yağlarını aldırdığını açıkladı! 'Halkın gözü önünde olmak bende endişe yaratıyor'
Ünlü şarkıcı yağlarını aldırdığını açıkladı! 'Halkın gözü önünde olmak bende endişe yaratıyor' 'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, yıllar boyunca sahnede ve kırmızı halıda yüzünü göstermemeyi tercih etmişti. Geçtiğimiz aylarda yüzünü gerdirdiğini itiraf eden ünlü isim, son olarak veremediği kiloları nedeniyle yağlarını aldırdığını açıkladı.
12.12.2023 Cadde
Yıllardır yüzünü gizleyen Sia'dan 'estetik' itirafı!
Yıllardır yüzünü gizleyen Sia'dan 'estetik' itirafı! 'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, estetik itirafında bulundu. Yıllarda yüzünü göstermemeyi tercih eden ve peruk ile yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı, geçirdiği yüz germe ameliyatıyla ilgili konuştu.
4.10.2023 Cadde
Sia 'Gimme Love' sonrasında bir daha o yolları aynı hevesle yürür mü?
Sia 'Gimme Love' sonrasında bir daha o yolları aynı hevesle yürür mü? Son dönemde 'Music' adlı korkunç filmin yönetmenlik koltuğunda oturarak karizmayı fena halde çizdiren Avustralyalı şarkıcı Sia, 'Unstoppable'ın önlenemez 'her daim yeşil'lik başarısından sonra müziğe dönmeye hazırlanıyor. Sia'nın 10'uncu stüdyo albümü 'Reasonable Woman'ın çıkış şarkısı olarak belirlenen 'Gimme Love' ise beklentilerin epey altında kalarak dev bir soru işareti yaratıyor...
20.09.2023 Müzik
Aşık Veysel portresi 25 bin avuç toprakla Bodrum’da anıldı
Aşık Veysel portresi 25 bin avuç toprakla Bodrum’da anıldı Aşık Veysel, vefatının 50’nci yılında Bodrum’da anıldı. Anma etkinlikleri kapsamında 25 bin avuç toprakla Aşık Veysel’in dev portresi oluşturuldu. 
1.09.2023 Gündem
Berkay'ın 'Anladım' şarkısı Ozan Bayraşa'sız olamazdı!
Berkay'ın 'Anladım' şarkısı Ozan Bayraşa'sız olamazdı! Bugüne kadar çoğunlukla benzer çizgilerde yoluna devam eden, radyoların gözdesi olsa da çoğunlukla Y kuşağının dikkatini çeken Berkay Şahin, belki de bugüne kadarki en trend işiyle karşımızda. 'Anladım' adlı şarkı özellikle Ozan Bayraşa'nın 'yerinde müdahale' aranjesiyle parıl parıl parıldıyor...
2.08.2023 Müzik
Yenilenmiş telefona ilgi artıyor
Yenilenmiş telefona ilgi artıyor Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerine dair yapılan bir araştırma, bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış olduğunu ortaya koydu.
24.07.2023 Teknoloji
Pendikspor, Nuno Sequeira ile sözleşme imzaladı
Pendikspor, Nuno Sequeira ile sözleşme imzaladı Osman Özköylü yönetimindeki Pendikspor, Braga'dan tecrübeli futbolcu Nuno Sequeira'yı kadrosuna dahil etti.
8.07.2023 Pendikspor
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı!
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı! 'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, hayatına dair bilinmeyenleri açıkladı. İtiraf gibi açıklamalarda bulunan Sia, otizmli olduğunu ve uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili iyileşme sürecinde olduğunu anlattı.
2.06.2023 Cadde
Erdoğan müjdeyi verdi: Ticari araçtan ÖTV alınmayacak
Erdoğan müjdeyi verdi: Ticari araçtan ÖTV alınmayacak Gemlik’te Togg Teknoloji Kampüsü’nde batarya üretim tesisinin temeli atıldı. Törenden önce Gemlik’te halka hitap eden Erdoğan, şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici gibi araçlarını yenileyecek esnaftan ÖTV alınmayacağını söyledi.
25.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan TOGG kredisi müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı
Erdoğan'dan TOGG kredisi müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Nick Cave usulü hayat dersleri
Nick Cave usulü hayat dersleri Nick Cave’in kendisiyle yapılmış söyleşilerden oluşan “İnanç, Umut ve Kıyım” adlı kitapta onun müziğiyle biraz olsun alakadar olmuş herkese göre bir şeyler var. Ama esas vurucu kısmı bir birey olarak Cave’in sevdiklerini aniden kaybetme gerçeğiyle nasıl yüzleştiğini görmemiz.
26.03.2023 Pazar
İran ordusu hareketlendi
İran ordusu hareketlendi İran Devrim Muhafızları Ordusu, Kuzey Irak’ın yönetim merkezi Erbil’de muhalif İran Kürt örgütlerinin karargahlarına bir ay içinde üçüncü hava saldırısını gerçekleştirirken sınıra asker sevkiyatı arttı.
22.11.2022 Dünya
Türkiye'den Irak’taki yeni hükümete ilişkin açıklama
Türkiye'den Irak’taki yeni hükümete ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığı'ndan, Irak’ta Muhammed Şia Sudani başkanlığındaki hükümetin güvenoyu almasına ilişkin, “Irak’ta yeni Hükümetin, Temsilciler Meclisi’nden güvenoyu alarak, göreve başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz” açıklaması yapıldı.
27.10.2022 Gündem
Neler okunmalı
Neler okunmalı Büyük Taarruz’a ilişkin uzmanlar tarafından hazırlanan önemli eserler, destansı mücadelenin tüm detaylarına ışık tutuyor.
30.08.2022 Gündem
Yarı iletken satışları 2022’nin ikinci çeyreğinde yüzde 13,3 arttı
Yarı iletken satışları 2022’nin ikinci çeyreğinde yüzde 13,3 arttı Dijitalleşmenin yaygınlaşması, yarı iletken materyallere talebi artıyor. Yarı İletken Endüstrisi Derneği'nin yayımladığı veriler, 2022’nin ikinci çeyreğindeki yarı iletken satışlarının 152,5 milyar dolara ulaştığına işaret ederken, yoğun talep karşısında oluşan çip krizinin 2023’e kadar süreceği öngörülüyor.
18.08.2022 Ekonomi
Yeni bir Alevi açılımı mümkün mü?
Yeni bir Alevi açılımı mümkün mü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde bazı cemevlerinin saldırıya uğramasının ardından Hüseyin Gazi Cemevi’ni ziyareti ve ardından ilk kez Hacı Bektaş-ı Veli anma etkinliklerine katılması 2023 seçimlerine giderken iktidarın yeni bir Alevi açılımı planlayıp planlamadığı sorusunu akıllara getirdi.
18.08.2022 Siyaset
Aşura'da gözyaşı seli! İstanbul, Ağrı, Kars ve Iğdır’da Kerbela şehitleri böyle anıldı
Aşura'da gözyaşı seli! İstanbul, Ağrı, Kars ve Iğdır’da Kerbela şehitleri böyle anıldı Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin 1383. yılında İstanbul, Ağrı, Kars ve Iğdır’da programlar düzenlendi.
9.08.2022 Gündem
Los Angeles ütopyası!
Los Angeles ütopyası! Benee, yeni şarkısı ‘Beach Boy’ ile geri döndü.
17.02.2022 Cadde
Altın fiyatlarında 'varyant' etkisi
Altın fiyatlarında 'varyant' etkisi Altın fiyatlarında dalgalı seyir gözlenmeye devam ediyor. Güney Afrika’da hızla yayılan yeni Covid-19 türü yatırımcılar arasında yüksek endişe yaratırken bu durum ons altını etkiledi.
28.11.2021 Uzmanpara
Kankalar gecelerde
Kankalar gecelerde Kathy Griffin ve Sia, önceki akşam yemeğe çıkarak eğlenceli vakit geçirdi
4.11.2021 Cadde
‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ başlıyor
‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ başlıyor UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD işbirliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor. Ankara, Eskişehir ve İzmir’de gerçekleşecek olan seminerlerde ünlü futbolcular genç futbolseverlere deneyimlerini aktarırken, spor konusunda uzman hekimler yetenek sürdürülebilirliği konusunda bilgi verecek. Seminere katılacak genç yeteneklere ise pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edilecek. Proje kapsamında ÇEVKO tarafından üç ile yerleştirilen geri dönüşüm istasyonlarıyla çevrenin, doğanın ve ekosistemin korunmasına katkıda bulunulurken, aynı zamanda futbolun güçlenmesine ve genç yeteneklere destek olunabilecek.
8.06.2021 Süper Lig
Çip talebini karşılamak için 3 trilyon dolarlık yatırım gerekiyor
Çip talebini karşılamak için 3 trilyon dolarlık yatırım gerekiyor Otomotivde başlayarak elektronik sektörüne sıçrayan küresel çip tedariki sorunu giderek büyürken, çip talebinin karşılanması için gelecek 10 yılda Ar-Ge ve sermaye harcamalarına yaklaşık 3 trilyon dolarlık yatırım yapılması gerektiği belirtiliyor.
7.05.2021 Ekonomi
Gülçin Ergül'ün İngilizce albümü 'Invitation'daki artılar ve eksiler
Gülçin Ergül'ün İngilizce albümü 'Invitation'daki artılar ve eksiler 'Bir Tanecik Aşkım'la 2015 yazına damga vuran, daha sonra yoluna 'Arabesk' projesi ve 'Davet' albümüyle devam eden Gülçin Ergül bu kez tamamı İngilizce bir projeyle, 'Invitation'la karşımıza çıktı. Peki 'Invitation'ın artıları ve eksileri neler? Gelin Molatik olalım...
14.09.2021 Müzik
Ünlü sitcom Catastrophe ekranlara geliyor
Ünlü sitcom Catastrophe ekranlara geliyor TV+, Nisan ayında dünyaca ünlü yapımlarla seyirciyi bir araya getirecek. Bu ay sadece TV+’ta yayınlanacak diziler arasında, ‘Catastrophe’, ‘Younger’, ‘The Bay’, ‘Two Weeks To Live’, ‘Deep Water’ ve ‘Deepwater Fell’ yer alırken; ‘Music’ ve ‘Polaraid’ de sadece TV+’ta yayına girecek filmler arasında bulunuyor. Ayrıca Liverpool'un 2020 yılındaki İngiltere Premier Lig şampiyonluğunun anlatıldığı ‘The End of the Storm’ belgeseli de Türkiye’de ilk kez ve sadece TV+'ta futbolseverlerle buluşuyor.
6.04.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.