Sibil Çetinkaya

Sibil Çetinkaya

Son dakika Sibil Çetinkaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sibil Çetinkaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sibil Çetinkaya haber sayfamızda...

Sibil Çetinkaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33 sibil çetinkaya haberi bulunmuştur.
Süperstar sürprizi!
Süperstar sürprizi! Ajda Pekkan, önceki akşam gerçekleşen davette misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
20.04.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt!
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün Armutlu'da bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Neşesi yerinde olan ikiliden Özyıldız, 'aşk' sorusunu cevapladı.
1.04.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikiliden Çetinkaya, birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayarak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ünlü çifte, şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.
19.02.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız'dan Sibil Çetinkaya'ya: Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim!
Şükrü Özyıldız'dan Sibil Çetinkaya'ya: Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yazdıkları yorumlarla gündeme geldi.
18.01.2024 Cadde
Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı
Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, önceki akşam Gayrettepe'de trafikte görüntülendi. Gazetecileri görünce gerilen çift, çareyi trafik açılınca gaza basmakta buldu.
26.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar!
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Özyıldız, Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' adlı programına katıldı. Ünlü ismin Şefik’in sorularına verdiği esprili cevaplar seyircileri kahkahaya boğdu.
20.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda'
Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda' Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken kameralara yansıdı.
18.11.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız ilgi odağı oldu
Şükrü Özyıldız ilgi odağı oldu Başrolü Burcu Özberk ile paylaştığı 'Ruhun Duymaz' dizisinin ekran yolculuğu kısa süren, son olarak özel hayatıyla gündeme gelen Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
28.10.2023 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalamıştı. Şu sıralar ismi fenomen Sibil Çetinkaya ile anılan oyuncunun yeni ilişkisi belgelendi. Çetinkaya ve Özyıldız'ın romantik karesi sosyal medyada gündem oldu.
7.10.2023 Cadde
SİBİL ÇETİNKAYA KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya kaç yaşında, aslen nereli? Şükrü Özyıldız ile aşk mı yaşıyor?
SİBİL ÇETİNKAYA KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya kaç yaşında, aslen nereli? Şükrü Özyıldız ile aşk mı yaşıyor? Sibil Çetinkaya hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. Adı oyuncu Şükrü Özyıldız ile aşk dedikodularına karışan Sibil Çetinkaya merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki Sibil Çetinkaya kimdir?
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kutlama gecesi NG Kütahya Seramik, yeni yıla merhaba partisini Sapanca’daki NG Enjoy Otel’inde gerçekleştirdi...
28.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı’yla çıkan aşk iddialarına, sosyal medyadan tepki gösterdi...
15.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Stres topu muyuz?’ Zeynep Bastık, Mersin Tarsus’ta izleyici karşısına çıktı...
8.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak...
5.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Paraya Hayır!’ diyecekler Fransa’da uzun süre başarıyla sahnelenen ‘Paraya Hayır!’ (Non L’Argent!) adlı oyun, Uygur Sanat Tiyatrosu yapımıyla seyircileriyle buluşacak...
6.10.2022 Cadde
Mihre Mutlu boşanma sonrası tatilde
Mihre Mutlu boşanma sonrası tatilde 2017 yılında nikâh masasına oturan Mimar Mihre Mutlu ile oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırdı. Mihre Mutlu, boşandıktan sonra kız arkadaşlarıyla tatile çıktı.
23.06.2022 Cadde
Renkli davet
Renkli davet La Roche-Posay, yeni Anthelios UVMUNE 400 serisinden Invisible Fluid SPF50+ ve Nemlendirici Krem SPF50+ güneş koruması ürünlerini, IL Cortile İstanbul’da lanse etti.
30.05.2022 Cadde
Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çiftinden mutluluk pozu
Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çiftinden mutluluk pozu Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan, üç yıldır aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile yaklaşık iki ay önce Yunanistan’da iki gün iki gece süren bir düğünle dünyaevine girmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ünlü isim, eşiyle tatilde verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
29.05.2022 Cadde
Dila Tarkan'dan hamilelik pozu!
Dila Tarkan'dan hamilelik pozu! Sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019’dan beri aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile yaklaşık iki ay Yunanistan’da iki gün iki gece süren bir düğünle evlenmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan fenomen isim, deniz kenarında verdiği karnı burnunda pozları takipçileriyle paylaştı.
18.05.2022 Cadde
Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer balayında!
Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer balayında! Sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019’dan beri aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile Yunanistan’da iki gün iki gece süren bir düğünle evlendi. Balayına Maldivler'e giden ünlü çiftin pozlarına beğeni yağdı.
5.04.2022 Cadde
Dila Tarkan'ın düğününde en dikkat çeken isim: Şeyma Subaşı
Dila Tarkan'ın düğününde en dikkat çeken isim: Şeyma Subaşı Dağhan Doğruer'le nikah masasına oturan yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın Yunanistan'daki düğününe katılan Şeyma Subaşı, sırt dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Subaşı'na "Çok güzelsin" yorumlarının yanında "Gelinden daha dikkat çekici olma yanlışı" yorumları da yapıldı.
28.03.2022 Cadde
Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in düğününde panik anları! Gelinliğin üzerine maytap düştü
Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in düğününde panik anları! Gelinliğin üzerine maytap düştü Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir birlikte olduğu fenomen Melodi Melodi Elbirliler ile dün akşam görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Gelin ve damadın maytapla karşılandığı anlarda talihsiz bir olay yaşadı. Elindeki maytabı düşüren fenomen Sibil Çetinkaya, gelinlik yanmadan maytabı aldı.
23.09.2021 Cadde
Arda Türkmen ve Melodi Erbirliler'in düğününde panik anları! Gelinliğin üzerine maytap düştü
Arda Türkmen ve Melodi Erbirliler'in düğününde panik anları! Gelinliğin üzerine maytap düştü Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir birlikte olduğu fenomen Melodi Erbirliler ile dün akşam görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Gelin ve damadın maytapla karşılandığı anlarda talihsiz bir olay yaşadı. Elindeki maytabı düşüren fenomen Sibil Çetinkaya, gelinlik yanmadan maytabı aldı.
23.09.2021 Magazin
Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşındadır?
Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşındadır? YouTube videoları ile ünlenen influencer Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşındadır? İşte Sibil Çetinkaya hakkında merak edilenler...
15.04.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sibil Çetinkaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.