Sıcaklar

Sıcaklar

Son dakika sıcaklar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıcaklar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıcaklar haber sayfamızda...

Sıcaklar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.319 sıcaklar haberi bulunmuştur.
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı Avrupa Çevre Ajansı tarafından hazırlanan analiz, Avrupa'nın risklere uyum sağlamak için acil ve kararlı adımlar atmaması halinde iklim değişikliğinin 'feci' sonuçlarına maruz kalabileceği uyarısında bulunuyor.
12.03.2024 Dünya
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi Yağışlı ve soğuk hava, hafta sonundan itibaren yurt genelinde etkili hale geliyor. Sıcaklar 8 ila 9 derece azalırken Meteoroloji'den 9 il için de sarı kodlu uyarı geldi.  
20.01.2024 Gündem
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi Yağışlı ve soğuk hava, hafta sonundan itibaren yurt genelinde etkili hale geliyor. Sıcaklar 8 ila 9 derece azalırken Meteoroloji'den 9 il için de sarı kodlu uyarı geldi.
20.01.2024 Haberler
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde geçen yıla göre bal rekoltesinde yaşanan düşüş fiyatlara yansıdı. Geçtiğimiz yıl kavanozu 200-250 TL arası fiyatlar değişirken bu yıl ortalama 350 TL'yi buldu.
2.01.2024 Ekonomi
Son dakika... Yılın son günü hava nasıl olacak? Dikkat bugün itibarıyla başlıyor
Son dakika... Yılın son günü hava nasıl olacak? Dikkat bugün itibarıyla başlıyor Tüm yurdu sıcak hava dalgası esir aldı. Yaklaşık 1 haftadır devam eden yüksek sıcaklar sonrası Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınladı. Bu hafta için İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Yarın itibarıyla başlayacak olan yağışlar Çarşamba günü birçok kentte yerini kar yağışına bırakacak. İşte tüm detaylar…
31.12.2023 Gündem
Meteoroloji ve Valilikten uyarı: İstanbul dahil 23 kentte alarm! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji ve Valilikten uyarı: İstanbul dahil 23 kentte alarm! 'Kuvvetli geliyor' Meteoloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 23 il için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
27.11.2023 Gündem
Deveci armudu yüzleri güldürdü
Deveci armudu yüzleri güldürdü Bursa'nın İnegöl ilçesinde deveci armudunda hasat başladı. Rekolte düşüklüğü yaşanan armutta fiyatlar çiftçinin yüzünü güldürdü.
28.10.2023 Ekonomi
Kuraklık yine tarihi ortaya çıkardı: Binlerce yıllık kaya resimleri keşfi
Kuraklık yine tarihi ortaya çıkardı: Binlerce yıllık kaya resimleri keşfi Şiddetli kuraklık nedeniyle su seviyesindeki rekor düşüş, Amazon Nehri’nde tarih ya da sömürge öncesi dönemden kalma olduğunu düşünülen kayalara oyulmuş insan yüzü resimlerini açığa çıkardı.
26.10.2023 Dünya
İncirde düşük rekolte!
İncirde düşük rekolte! Antalya’da yaklaşık 45 gün önce başlayan incir hasadı, yüksek rakımlı bahçelerdeki son incirlerin de hasat edilmesi ile sona erdi.
23.10.2023 Ekonomi
Markette 30 TL tarlada 3 lira! İşte fiyatları düşürecek formül
Markette 30 TL tarlada 3 lira! İşte fiyatları düşürecek formül Üretici ile market arasındaki fiyat farkı gün geçtikçe daha fazla açılıyor. Tarlada 3 TL olan elmanın marketteki fiyatı 30 TL'ye dayandı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu fiyatları düşürecek formülü açıkladı. İşte detaylar...
21.10.2023 Ekonomi
Tarlada 5 TL, markette ise 30 TL!
Tarlada 5 TL, markette ise 30 TL! Adana’da bu yıl kilosu 22 TL’den satılan salçalık biberin kilosu tarlada 5 TL’ye kadar düştü. Üretici tarlada kilosu 5 lira olan biberin markette 30 lira olmasına tepkili.
20.10.2023 Ekonomi
Endişe yaratan çekilme! Bölgede derin çatlaklar oluştu
Endişe yaratan çekilme! Bölgede derin çatlaklar oluştu Bursa'da Demirtaş Barajı, küresel ısınma ve buharlaşma nedeniyle kuruma noktasına geldi.
19.10.2023 Gündem
Okan Buruk'tan Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'na destek! Süper Kupa eleştirisi
Okan Buruk'tan Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'na destek! Süper Kupa eleştirisi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor deplasmanındaki galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, Mauro Icardi ile Kerem Aktürkoğlu'nun penaltı pozisyonundaki organizasyonuna dair gelen soruyu cevapladı.
27.09.2023 Galatasaray
Petrol devlerine ‘çevresel aldatmaca’ davası
Petrol devlerine ‘çevresel aldatmaca’ davası ABD’nin Kaliforniya eyaleti, dünyanın en büyük petrol şirketlerinden bazılarına, bugüne kadarki eylemlerinin on milyarlarca dolarlık zarara yol açtığı ve fosil yakıtların oluşturduğu riskleri az göstererek halkı aldattıkları gerekçesiyle dava açtı.
18.09.2023 Ekonomi
İncir hasadı başladı: Sıcaklık rekolteyi vurdu
İncir hasadı başladı: Sıcaklık rekolteyi vurdu Antalya'nın İbradı ilçesinin 800 rakımlı Ürünlü Mahallesinde yetişen siyah incirin hasat dönemi başladı. İncir hasadı yaklaşık 45 gün sürecek.
12.09.2023 Ekonomi
Aşırı sıcaklar kalp çarpıntısını tetikler
Aşırı sıcaklar kalp çarpıntısını tetikler Çarpıntı genellikle stres, anksiyete, aşırı kafein veya alkol tüketimi ve bazı ilaçların yan etkisi olarak ortaya çıkabilen ve nadir olmayan bir durumdur. Çoğu zaman geçici olsa da, bazen daha ciddi sağlık sorunlarının belirtisi olabilir.
9.09.2023 Pazar
Medvedev kortta duş aldı! Yetkilileri uyardı
Medvedev kortta duş aldı! Yetkilileri uyardı Sıcaktan ayakta kalmakta zorlanan tenisçilerin görüntüsü, ABD Açık çeyrek final maçına damga vurdu. Rublev soğutucu fan ile kendine gelmeye çalışırken, soğuk sularla kortta duş alan Medvedev 'Bir oyuncu ölüp kalacak' diyerek yetkilileri uyardı
8.09.2023 Tenis
1 milyar insan ölebilir
1 milyar insan ölebilir Küresel ısınma tüm dünyanın ortak sorunu. Karbon emisyonu ise bunu hızlandıran en büyük etken. Şu anki bin ton karbon emisyonu, gelecekte 1 insanın hayatını etkiliyor. Yüzyılın sonunda 1 milyar insan ölebilir.
8.09.2023 Gündem
Beyaz eşyaya ‘çifte doping’
Beyaz eşyaya ‘çifte doping’ Beyaz eşyada Avrupa daralma yaşarken Türkiye’de iyi bir büyüme yakalandığına dikkat çeken Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, bunda fiyat artışı beklentisiyle talebi öne çeken tüketicilerin ve sıcak havaların etkili olduğunu vurguladı.
7.09.2023 Ekonomi
Fındık fiyatları yükseliyor
Fındık fiyatları yükseliyor Giresun'da fındık hasatını bitirip kurutma telaşına düşen fındık üreticilerini hem rekolte hem de serbest piyasada oluşan fiyatlar memnun etmezken, tüm olumsuzluklara rağmen son dönemde serbest piyasada yükselmeye başlayan fındık fiyatları geleceğe dair umutları arttırıyor.
5.09.2023 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ormanları gözümüzün içi gibi korumamız lazım
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ormanları gözümüzün içi gibi korumamız lazım TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından Buruciye Medresesi’nde gençlerle buluştu. Burada gençlere hitap eden Kurtulmuş, "Ormanları gözümüzün içi gibi korumamız lazım. Birkaç saat içerisinde binlerce dönüm arazi gidiyor. O ağaçları dikebilmeniz için onlarca yıl lazım." dedi.
4.09.2023 Gündem
İstanbul dahil çok sayıda ili vuracak! Meteoroloji ve AFAD'dan kritik uyarı
İstanbul dahil çok sayıda ili vuracak! Meteoroloji ve AFAD'dan kritik uyarı Meteorolji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük hava tahmin raporuna göre çok sayıda il sağanak yağışın etkisi altına giriyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında yağışlı olan bölgeleri paylaşarak tatilcileri uyardı. Öte yandan bir uyarı da AFAD'dan geldi...
2.09.2023 Gündem
Radara yansıdı: 3 il için sarı alarm!
Radara yansıdı: 3 il için sarı alarm! Meteoroloji'den yeni hava durumu raporuna göre 3 il için sarı alarm verildi. İstanbul dahil kuvvetli yağışların beklendiği bölgede sahil kesiminde şiddetli rüzgar etkili olmaya başladı. Karusu ilçesinde rüzgar bir anda ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Cankurtaranlar kırmızı bayrak çekerek, sahili boşalttı.
1.09.2023 Gündem
Barajlarda alarm: Yüzde 12 azaldı
Barajlarda alarm: Yüzde 12 azaldı Kuraklık ve kavurucu sıcakların hakim olduğu Trakya'da, içme ve sulama amaçlı kullanılan barajdaki doluluk oranı her geçen gün düşüyor.
30.08.2023 Gündem
Çin'in birçok bölgesinde iklim değişikliğinin yol açtığı yıkıcı 'ilkler' yaşanıyor
Çin'in birçok bölgesinde iklim değişikliğinin yol açtığı yıkıcı 'ilkler' yaşanıyor Çin, bu yaz dönemini aşırı sıcaklar ve yıkıma yol açan büyük sellerle geçirdi.
29.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sıcaklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.