Şiddetli

Şiddetli

Son dakika şiddetli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şiddetli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şiddetli haber sayfamızda...

Şiddetli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.125 şiddetli haberi bulunmuştur.
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi
Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran selde bir aracın kapı koluna tutunarak hayatta kalmaya çalışan kedi, güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.
18.04.2024 Haberler
Görüntüler Dubai'den: Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi
Görüntüler Dubai'den: Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran selde bir aracın kapı koluna tutunarak hayatta kalmaya çalışan kedi, güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.
18.04.2024 Dünya
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Pakistan'da şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu en az 55 kişi can verdi
Pakistan'da şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu en az 55 kişi can verdi Yetkililer, hayatını kaybedenlerden çoğunun buğday hasadı sırasında yıldırım isabet eden çiftçilerden oluştuğu bilgisini paylaştı.
16.04.2024 Dünya
Panathinaikos, Olympiakos’u devirdi! Ergin Ataman: Hakemlerden özür dilerim
Panathinaikos, Olympiakos’u devirdi! Ergin Ataman: Hakemlerden özür dilerim Yunanistan Basketbol Ligi’nde derbi heyecanı yaşandı. Ergin Ataman'ın çalıştırdğı Panathinaikos, Olympiakos’u mağlup ederken, başarılı antrenörden maç sonu dikkat çeken bir çıkış geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Basketbol
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Malatya'da 3,5 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu
Malatya'da 3,5 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu Malatya'da 3,5 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD son dakika olarak duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Dünya
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti Pakistan'da sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle can kayıpları devam ediyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Haberler
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti Pakistan'da sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle can kayıpları devam ediyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Dünya
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu ABD merkezli Globalfire, İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştırdı. Söz konusu analiz adeta iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
15.04.2024 Dünya
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.