Sigara Yasağı

Sigara Yasağı

Son dakika sigara yasağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sigara yasağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sigara yasağı haber sayfamızda...

Sigara Yasağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 932 sigara yasağı haberi bulunmuştur.
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak İngiltere’deki yasa tasarıyla 2009’dan sonra doğanların ömür boyu sigara satın almasının yasaklanması öngörülüyor. Tasarı, temiz akciğerli nesiller hedefliyor.
18.04.2024 Dünya
Yeni Zelanda tek kullanımlık e-sigaraların yasaklanacağını duyurdu
Yeni Zelanda tek kullanımlık e-sigaraların yasaklanacağını duyurdu Bu hamle, reşit olmayanların tek kullanımlık elektronik sigara içmeye başlamasını önlemeyi amaçlıyor.
20.03.2024 Dünya
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Mini felç geçiren Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zeman’a sigara yasağı
Mini felç geçiren Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zeman’a sigara yasağı Pescara'yı çalıştıran ve iskemik atak (mini felç) geçiren deneyimli teknik adamın tedavisi sürüyor.
14.12.2023 İtalya Serie A
Avustralya'da şok karar! Tek kullanımlık sigaralara yasak geldi
Avustralya'da şok karar! Tek kullanımlık sigaralara yasak geldi Avustralya, nikotin bağımlılığıyla mücadele kapsamında, tek kullanımlık elektronik sigaraların ülkeye girişini 1 Ocak'tan itibaren yasaklayacak.
28.11.2023 Dünya
Sigara içenler gulaglara gidecek! Yerel basın yazdı: Acı çekerek ölecekler
Sigara içenler gulaglara gidecek! Yerel basın yazdı: Acı çekerek ölecekler İlginç yasaklarıyla zaman zaman gündeme gelen Kuzey Kore bu sefer bambaşka bir gelişme ile tekrar dünya basınında kendine yer buldu.
13.08.2023 Dünya
Belçika'da sigara yasağı genişletiliyor
Belçika'da sigara yasağı genişletiliyor Belçika'da federal hükümet ve bölgesel yönetimler, tütün ürünlerine yönelik yasağın kamuya açık alanları da içine alacak şekilde sıkılaştırılmasında anlaştı.
15.12.2022 Dünya
Beşiktaş - Antalyaspor: 4-2: Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş: (Normal süre 1-1)
Beşiktaş - Antalyaspor: 4-2: Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş: (Normal süre 1-1) Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da 120 dakikası 1-1 biten maçta, penaltı atışları sonucunda Fraport TAV Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
6.01.2022 Beşiktaş
Kamu borçlarına kapsamlı yapılandırma
Kamu borçlarına kapsamlı yapılandırma Koronavirüsün ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerine karşı kapsamlı borç yapılandırması geliyor.
22.05.2021 Ekonomi
Son Dakika: Sigara satışı yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı
Son Dakika: Sigara satışı yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı Son dakika gelen habere göre; İçişleri Bakanlığı, marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına izin verilmeyeceğini bildirdi. Öte yandan sosyal medyada 'sigara yasağı uygulanacak' iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...
4.05.2021 Gündem
Sigara yasağı mı geldi? Son dakika sigara satışı yasaklandı mı?
Sigara yasağı mı geldi? Son dakika sigara satışı yasaklandı mı? Sigara yasağı uygulanacağına dair sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme geliyor. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, konu ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Bireyler ise sigara yasağı mı geldi? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki sigara satışı yasaklandı mı?
4.05.2021 Gündem
Son dakika! İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Alparslan Kuytul açıklaması!
Son dakika! İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Alparslan Kuytul açıklaması! Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında nisan ayında 11 milyon 463 bin 48 denetim gerçekleştirildiğini açıkladı. Gaziantep'te camide biber gazlı müdahale iddiasıyla ilgili Çataklı, 'Alparslan Kuytul dini istismar eden, 15 Temmuz'u örtmeye çalışan bir kişi. İkazlara rağmen küfürle karşılık verdiler. Dün gece kolluk kuvvetlerimiz provokasyona mani oldu. Alpaslan Kuytul gözaltına alındı' dedi.
4.05.2021 Gündem
Milano'da açık havada sigara içmek artık yasak
Milano'da açık havada sigara içmek artık yasak İtalya'nın ünlü şehirlerinden Milano'daki yasak parklar, oyun alanları, stadyumlar, otobus durakları ve mezarlıkları kapsıyor. Yasağı delenler 240 euro ceza ödeyecek.
19.01.2021 Dünya
İstanbul'a gelen uçakta fark edildi! Polis kapıda karşıladı
İstanbul'a gelen uçakta fark edildi! Polis kapıda karşıladı Şanlıurfa-İstanbul seferini yapan uçağında yolculardan İ.H.A., uçağın tuvaletinde sigara içerken yakalandı. İstanbul Havalimanı'na inişinin ardından uçağın kapısı açıldığı anda karşısında polisi gören yolcu şok oldu. Hakkında tutanak tutulan yolcuya, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından 2 bin 603 lira idari para cezası kesileceği belirtildi.
2.01.2021 Gündem
Taksim’de kadın turist gazeteciye saldırdı, o anlar kamerada
Taksim’de kadın turist gazeteciye saldırdı, o anlar kamerada Gelen son dakika haberine göre; Taksim’de bir turiste sigara içtiği için ceza kesildi. Turistin eşi ise o anları görüntülemek isteyen basın mensubuna saldırıp kamerasını elinden almaya çalıştı. Meydandaki turistlerin çoğunun maske ve sigara kuralını hiçe saydıkları görüldü.
27.12.2020 Gündem
Taksim’de kadın turist gazeteciye saldırdı
Taksim’de kadın turist gazeteciye saldırdı Taksim’de bir turiste sigara içtiği için ceza kesildi. Turistin eşi ise o anları görüntülemek isteyen basın mensubuna saldırıp kamerasını elinden almaya çalıştı. Meydandaki turistlerin çoğunun maske ve sigara kuralını hiçe saydıkları görüldü.
27.12.2020 Haberler
2 buçuk ayda 50 kişi koronadan öldü! Muhtar isyan etti
2 buçuk ayda 50 kişi koronadan öldü! Muhtar isyan etti Kayseri’deki Sahabiye Mahallesi'nde, koronavirüsten ölenlerin sayısı, mart ayından bu yana özellikle son 2,5 ayda artarak 50 oldu, 951 daire de karantinaya alındı. Muhtar Alim Gerçel, "Alınan tedbirler caydırıcı, uyulması için yazılan 900 TL'lik cezaya rağmen vatandaşlar halen duyarsız davranıyor" dedi.
23.12.2020 Gündem
Pazaryerleri kontrol altında
Pazaryerleri kontrol altında Bornova Belediyesi, pazarlarda koronavirüse karşı aldığı sıkı güvenlik önlemlerini aralıksız sürdürüyor.
19.12.2020 Ege
Van'da cadde ve sokaklarda insan yoğunluğu yaşandı!
Van'da cadde ve sokaklarda insan yoğunluğu yaşandı! Van kent merkezinde yaşayanlar maske konusunda alınan tedbirlere uyarken, lokanta ve kafeler için getirilen sınırlamalar nedeniyle cedde ve sokaklarda insan yoğunluğu yaşanıyor.
24.11.2020 Gündem
Sigara yasağı nerelerde geçerli? Sigara yasağı olan iller hangileri?
Sigara yasağı nerelerde geçerli? Sigara yasağı olan iller hangileri? Geçtiğimiz günlerde Korona virüs tedbirleri arasına sigara içme yasağı da eklendi. Artık istenilen her yerde sigara içelemeyecek. Peki sigara yasağı nerelerde geçerli? Sigara yasağı olan iller hangileri? İşte 11 Kasım 2020 tarihli genelgede belirtilen sigara yasağı hakkında bilinmesi gerekenler...
23.11.2020 Gündem
Son Dakika: Sokağa çıkma yasağı yarın ne zaman başlıyor? İşte tedbirlerle ilgili detaylar...
Son Dakika: Sokağa çıkma yasağı yarın ne zaman başlıyor? İşte tedbirlerle ilgili detaylar... Gelen bir son dakika haberlerine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda yeni tedbirler, 20 Kasım Cuma günü saat 20.00'den itibaren geçerli olacak. Sokağa çıkma kısıtlamasında ilk uygulama ise yarın akşam saat 20.00'de başlayacak, pazar sabahı saat 10.00'da sona erecek. Öte yandan İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgını yeni tedbirleri ile ilgili sıkça sorulan soruları cevapladı.
20.11.2020 Gündem
Son dakika! Sokağa çıkma kısıtlaması yarın başlıyor! Yasaklar ise...
Son dakika! Sokağa çıkma kısıtlaması yarın başlıyor! Yasaklar ise... Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda yeni tedbirler, 20 Kasım Cuma günü saat 20.00'den itibaren geçerli olacak. Sokağa çıkma kısıtlamasında ilk uygulama ise yarın akşam saat 20.00'de başlayacak, pazar sabahı saat 10.00'da sona erecek. İçişleri Bakanlığı, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için getirilen sokağa çıkma saatlerine ilişkin cuma namazı düzenlemesini duyurdu. Bakanlık cuma namazına denk gelen saatlerin kısıtlamaya dahil olmadığını bildirdi.
20.11.2020 Gündem
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Cuma namazına denk gelen saatler kısıtlamaya dahil değil
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Cuma namazına denk gelen saatler kısıtlamaya dahil değil Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda yeni tedbirler, 20 Kasım Cuma günü saat 20.00'den itibaren geçerli olacak. Sokağa çıkma kısıtlamasında ilk uygulama ise yarın akşam saat 20.00'de başlayacak, pazar sabahı saat 10.00'da sona erecek.
20.11.2020 Gündem
Hafta sonu geceleri evdeyiz
Hafta sonu geceleri evdeyiz Yeni koronavirüs tedbirlerine göre, yeni bir karara kadar Türkiye genelinde hafta sonları 10.00-20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlanacak. Türkiye genelinde 21 Kasım Cumartesi saat 20.00-22 Kasım Pazar saat 10.00 arası ve 22 Kasım Pazar günü saat 20.00-23 Kasım Pazartesi saat 05.00 arası sokağa çıkmak yasak olacak. AVM, market, berber ve kuaförler, restoran, halı saha, sinema gibi yerler için alınan tedbirler ise yarından itibaren yürürlüğe girecek.
19.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sigara Yasağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.