Manisa'da sığırcık kuşlarının dansı hayran bıraktı
Manisa'da sığırcık kuşlarının dansı hayran bıraktı Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde sığırcık kuşlarının gökyüzünde bulutlar altındaki dansı hayran bıraktı.
18.01.2023 Haberler
Sığırcıkların gökyüzündeki dansı büyüledi
Sığırcıkların gökyüzündeki dansı büyüledi Bingöl'ün Yedisu ilçesinde, sığırcıkların gökyüzündeki dansı güzel görüntülere sahne oldu.
6.04.2021 Haberler
D-100 karayolunda sığırcık ölümleri
D-100 karayolunda sığırcık ölümleri Sakarya'nın Hendek ilçesinde, 50 civarında sığırcık kuşu D- 100 karayolunda ölü ve yaralı bulundu. Hendek'te kuşları kurtarmak için kendisini yola atan Kenan Esenboğa o anlattı anlattı.
20.11.2020 Haberler
Sığırcık kuşu nedir? Sığırcık kuşları ne yer?
Sığırcık kuşu nedir? Sığırcık kuşları ne yer? Doğu Afrika ülkelerindeki çekirge istilası, komşu ülkeler İran ve Irak'a kadar ulaştı. Çekirge istilasının Türkiye'ye gelmesinden korkulurken bu vesileyle sığırcık kuşları da aratılmaya başlandı. Sığırcık kuşu nedir? Sığırcık kuşları ne yer? soruları sıklıkla soruluyor.
12.03.2020 Gündem
Sığırcıkların görsel şöleni
Sığırcıkların görsel şöleni Ardahan'da sığırcık sürüsünün gün batımı sırasında birlikte toplu hareketleri görsel şölene dönüştü.
24.10.2019 Haberler
Gruplar halinde gidiyorlar!
Gruplar halinde gidiyorlar! Ardahan'da sığırcık sürüsünün gün batımı sırasında birlikte toplu hareketleri görsel şölene dönüştü.
24.10.2019 Gündem
Sığırcık kuşlarının dansı büyüledi
Sığırcık kuşlarının dansı büyüledi Sakarya kent merkezinde sığırcık kuşları, gökyüzündeki danslarıyla adeta bir görsel şölen sundu. Akşam saatlerinde kent merkezine akın eden yüzlerce sığırcık kuşunun gökyüzünde aynı anda kanat çırpması izleyenlerin dikkatini çekti. Farklı şekiller oluşturarak zaman zaman ayrılıp tekrar birleşen kuşların kent merkezinin farklı bölgelerine giderek dans edercesine uçması vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
11.09.2019 Yaşam
Manisa'da sığırcık kuşlarının görsel şöleni
Manisa'da sığırcık kuşlarının görsel şöleni Manisa'da, bir arada uçan sığırcık kuşlarının havada sergiledikleri toplu hareketler ilginç görüntüler oluşturdu. Turgutlu ilçesinde, sığırcık kuşlarının gün batımında birbirleriyle uyum içinde uçmasıyla ortaya çeşitli şekiller çıktı. Gökyüzünde kuşların oluşturduğu görsel şölen, Orta Park ve Karpuz Kaldıran Parkı'nda vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Bazı vatandaşların, sığırcık kuşlarının uçuşunu cep telefonlarıyla kaydettikleri görüldü.
11.09.2019 Yaşam