Borussia Dortmund'un stadı tedavi merkezine dönüştürülüyor
Borussia Dortmund'un stadı tedavi merkezine dönüştürülüyor Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Borussia Dortmund, stadının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında tedavi merkezine dönüştürüleceğini açıkladı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Borussia Dortmund-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Borussia Dortmund-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonla Ligi F grubunda bu akşam iki karşılaşma oynanacak. Borussia Dortmunda Signal İduna Park'te Katalan devi Barcelona'yı konuk edecek. Daha önce Süper Kupa müsabakasında iki kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Barcelona iki maçtan da galip ayrılan taraf oldu. Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek. Peki Borussia Dortmund-Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Dede jübilesini harika bir golle yaptı!
Dede jübilesini harika bir golle yaptı! Borussia Dortmund'un efsane ismi Dede jübile maçı ile futbola veda etti. 13 yıl formasını giydiği Borussia Dortmund'ta büyük başarılara imza atan son 3 yılını ise Eskişehirspor'da geçiren Brezilyalı futbolcu futbola muhteşem bir gol ile veda etti. Bu gol Signal İduna Park'ı dolduran 80 bin kişiyi ayağa kaldırdı.
6.09.2015 Futbol
Mağlubiyet sonrası Dortmund taraftarı
Mağlubiyet sonrası Dortmund taraftarı Signal Iduna Park'ta Bayern Münih'e 3-0 mağlup olan Borussia Dortmund'ta taraftarlar maç sonrası yaptıkları tezahüratlarla takımlarına moral verdi.
24.11.2013 Futbol
Ramsey atınca Dortmund taraftarı...
Ramsey atınca Dortmund taraftarı... Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i ağırlayan Borussia Dortmund taraftarları Signal Iduna Park'ı hınca hınç doldurdu. Arsenal'i golüne kadar oldukça coşkulu bir şekilde takımlarını destekleyen taraftarlar gol ile birlikte adeta şok oldu.
7.11.2013 Futbol
Dortmund taraftarından 'You will never walk alone'
Dortmund taraftarından 'You will never walk alone' Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un ateşli taraftarı Freiburg maçı sonrası 'You will never walk alone' söylüyor.
30.09.2013 Futbol
Dortmund gol yağdırdı: 6-2
Dortmund gol yağdırdı: 6-2 Bundesliga'nın 5. haftasında lider Borussia Dortmund Signal Iduna Park'ta Hamburg'a tam 6 gol attı. 6-2 biten karşılaşmada goller Pierre-Emerick Aubameyang(2), Henrikh Mkhitaryan, Marco Reus ve Robert Lewandowski(2) ile geldi.
15.09.2013 Futbol
Dortmund evinde rahat!
Dortmund evinde rahat! Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta konuk ettiği Hannover 96'yı 3-1 mağlup etti. Sahadan 3 puanla ayrılan ev sahibi Dortmund, Leverkusen ile girdiği ikincilik yarışında kritik bir galibiyete imza attı.
3.03.2013 Futbol