Sigortacılık

Sigortacılık

Son dakika Sigortacılık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sigortacılık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sigortacılık haber sayfamızda...

Sigortacılık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.689 sigortacılık haberi bulunmuştur.
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar...
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar... 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Sigorta
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Araç satışı sonrasında sigorta süresi ile ilgili düzenlemeyi iptal etti. Peki değişiklik ne anlama geliyor? Trafik sigortasını hemen yaptırmak mı gerekecek? İşte trafik sigortasında yeni dönemin şifreleri...
9.03.2024 Ekonomi
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren trafik sigortalarında fiyat artışları ocak ayı itibarıyla başladı. Fiyat belirlemede mayıs ayından itibaren ise yeni bir düzenlemeye gidildi. Peki şu anda en düşük ve en yüksek tutarlar ne kadar oldu? Konuyla ilgili uzman isim dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.02.2024 Ekonomi
Sanayici sigorta için ‘ilk sözü’ aldı! ‘Proaktif olunmalı’
Sanayici sigorta için ‘ilk sözü’ aldı! ‘Proaktif olunmalı’ Sanayicilerin sigorta teminatı bulmakta zorluk çektiğini bildiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sorunları aşma yönünde sanayici ve sigorta sektörünün ortak akıl ve işbirliği içinde çalışmasına vurgu yaptı.
9.02.2024 Ekonomi
İHALE İPTAL İLANI SİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIR ÜMRANİYE BELEDİYESİ MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ
İHALE İPTAL İLANI SİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIR ÜMRANİYE BELEDİYESİ MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ İHALE İPTAL İLANISİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIRÜMRANİYE BELEDİYESİ MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIR ihalesi , 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 16 ncı maddesine göre iptal edilmiştir...
18.01.2024 Resmi İlanlar
SGK Çalışma Saatleri (2024): SGK Kaçta Açılıyor, Saat Kaçta Kapanıyor? SGK'nın Mesai Saatleri
SGK Çalışma Saatleri (2024): SGK Kaçta Açılıyor, Saat Kaçta Kapanıyor? SGK'nın Mesai Saatleri 2023 SGK çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıkça araştırma konusu arasında yer alıyor. Sosyal Güvenlik konusunda tüm işlemlerin gerçekleştirildiği SGK il ve ilçe müdürlüklerinde işlemleri olan vatandaşlar SGK çalışma saatlerini araştırıyor. Peki SGK müdürlükleri saat kaça kadar hizmet veriyor? SGK müdürlükleri mesaiye saat kaçta başlıyor?
9.01.2024 Gündem
2024 Eşit Ağırlık Bölümleri: 4 Yıllık ve 2 Yıllık Üniversite Eşit Ağırlık (EA) Meslekleri ve Bölümleri Nelerdir?
2024 Eşit Ağırlık Bölümleri: 4 Yıllık ve 2 Yıllık Üniversite Eşit Ağırlık (EA) Meslekleri ve Bölümleri Nelerdir? Kısaltılmış hali ile EA veya TM olarak da bilinen eşit ağırlık bölümleri matematik ve edebiyat ağırlıklıdır. Üniversitede 2 yıllık ve 4 yıllık eşit ağırlık bölümünü tercih etmek isteyen kişiler için TM puanı önemlidir. Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş yapacak olan kişilerin Alan Yeterlilik Testi’nde (AYT) Türkçe ve Matematik alanlarında netlerinin yüksek olması gerekir. Eşit ağırlık bölümleri sadece AYT puanı ile değil TYT puanı ile de tercih edilebilmektedir. EA meslekleri oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Üniversiteye gitmek isteyen pek çok öğrenicinin merak ettiği konular arasında da eşit ağırlık bölümleri ve meslekleri yer almaktadır. Hukuktan felsefeye, iktisattan psikolojiye kadar pek çok meslek grubu vardır. 4 yıllık ve 2 yıllık üniversite eşit ağırlık meslekleri nelerdir? Eşit ağırlık bölümleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
Kontrolden çıkan otomobil iş yerine daldı
Kontrolden çıkan otomobil iş yerine daldı Çorum'un Osmancık ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, iş yerine daldı. Sürücü otomobiliyle kaçarken, kaza anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
4.01.2024 Haberler
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Hindistan, Uzak Doğu'nun ilginç ülkelerinden biridir. Gelenek ve görenekleri farklı olduğu gibi lüks-pislik, fakirlik-zenginlik bir aradadır. Hindistan nerede, başkenti neresi, nüfusu ne kadar, resmi konuşulan dil hangisi, para birimi nedir gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Dünya
Malta Hakkında Bilgiler; Malta Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Malta Hakkında Bilgiler; Malta Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Malta, Avrupa kıtasında yer alan bir ada ülkesidir. Resmi adı Malta Cumhuriyetidir. 150 yıl boyunca Büyük Britanya Devletinin kontrolünde olan ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etti. 2004 yılında ise Avrupa Birliğine üye oldu. Malta'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
SİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIR
SİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIR SİGORTACILIK HİZMETİ ALINACAKTIR ÜMRANİYE BELEDİYESİ MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ   2024 YILI İÇİN ZORUNLU MALİ SORUMLULUK SİGORTASI YAPTIRILMASI İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
30.12.2023 Resmi İlanlar
Deprem sigortası teminatı yükseldi
Deprem sigortası teminatı yükseldi Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı 640 bin TL’den, 1 milyon 272 bin TL’ye çıkarıldı.
29.12.2023 Sigorta
DASK'ta teminat iki katına çıkarıldı
DASK'ta teminat iki katına çıkarıldı Zorunlu Deprem Sigortası azami teminat tutarı 1 Ocak’tan itibaren geçerli olmak üzere iki katına çıkartılarak, 1 milyon 272 bin TL’ye yükseltildi. Yapılan düzenleme ile sigorta bedeli hesabına esas metrekare bedelleri de hem betonarme hem diğer konutlar için iki katına çıkartılmış olup, Şubat ayından itibaren ise her ay Üretici Fiyat Endeksi’ne göre artırılacak.
28.12.2023 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat: Kasko ve sigortaya ‘2024’ ayarı
Araç sahipleri dikkat: Kasko ve sigortaya ‘2024’ ayarı Trafik sigortasında yeni dönem 2024 yılı itibarıyla başlıyor. Ocak ayından itibaren trafik sigortasında aylık artış oranı yükseltildi. Trafik sigortalarında aylık artış oranı yüzde 2 seviyesindeyken, bu oran ocak ayı için yüzde 10 artırıldı. Şubat, mart ve nisan aylarında ise trafik sigortası primlerinde aylık artış yüzde 5 olarak uygulanacak.
15.12.2023 Ekonomi
Trafik sigortasında primler değişti! İşte yeni oranlar
Trafik sigortasında primler değişti! İşte yeni oranlar Trafik sigortalarında her ay yüzde 2 yapılan artış 2024 yılından itibaren yüzde 5 olarak uygulanması kararı alındı.
14.12.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Finansal İstikrar Komitesi' açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Finansal İstikrar Komitesi' açıklaması Finansal İstikrar Komitesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında toplandı.
9.12.2023 Ekonomi
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kasko ücretlerine yeni ayar!
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kasko ücretlerine yeni ayar! Sıfır araçlara yönelik tedarik sıkıntısının sona ermesi, bayilerin kampanya dahilinde fiyatları indirmesi, ikinci elde de fiyat düşüşleri ile birlikte oto piyasası dengeye oturdu. Bu süreçte kasko fiyatlarında bir gerileme oldu mu? Tüketici Konfederasyonu Sigorta Komisyonu Başkanı (TÜKONFED) Turusan Bağcı merak edilen soruları cevapladı.
21.11.2023 Ekonomi
21 yıl sonra gelen mektup! 'Benim için daha da anlam kazandı'
21 yıl sonra gelen mektup! 'Benim için daha da anlam kazandı' Posta Telgraf Teşkilatı'nca (PTT) 2002'de başlatılan 'Cumhuriyet'in 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' kapsamında, Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan 40 bin kişi, arkadaşlarına ve yakınlarına 2023 yılında teslim edilmek üzere mektup yazdı.
7.11.2023 Haberler
21 yıl sonra gelen mektup! 'Benim için daha da anlam kazandı'
21 yıl sonra gelen mektup! 'Benim için daha da anlam kazandı' Posta Telgraf Teşkilatı'nca (PTT) 2002'de başlatılan 'Cumhuriyet'in 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' kapsamında, Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan 40 bin kişi, arkadaşlarına ve yakınlarına 2023 yılında teslim edilmek üzere mektup yazdı.
7.11.2023 Gündem
Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan depremzedelerin sigorta tazminatlarına ilişkin tavsiye kararı
Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan depremzedelerin sigorta tazminatlarına ilişkin tavsiye kararı Kamu Denetçiliği Kurumu 6 Şubat depremlerinde evleri hasar gören vatandaşlara 2022 yılı tarifesine göre ödenen sigorta tazminatının, 2023 yılı tarifesine göre ödenmesi yönünde tavsiye kararı verdi.
4.11.2023 Ekonomi
Societe Generale'nin karı ve gelirleri azaldı
Societe Generale'nin karı ve gelirleri azaldı Societe Generale'nin karı üçüncü çeyrekte düştü ancak beklentilerin üzerinde kaldı. Bankanın gelirleri ise yüzde 6.2 oranında azalış kaydetti.
3.11.2023 Uzmanpara
Vakıf Katılım’da Akben dönemi
Vakıf Katılım’da Akben dönemi Katılım finans sektörünün referans kurumu olma Vakıf Katılım’ın dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Mehmet Ali Akben, Kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
1.11.2023 Ekonomi
ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım 577 personel alımı başvurusu nasıl yapılır ve şartlar neler?
ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım 577 personel alımı başvurusu nasıl yapılır ve şartlar neler? Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım personel alımı başvuruları bugün başlıyor. Ziraat Bankası, uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Ziraat Katılım ise müfettiş yardımcısı, uzman yardımcı ve servis görevlisi alımı yapacak. Peki Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır ve şartlar neler?
24.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Sigortacılık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.