Sigortam.Net

Sigortam.Net

Son dakika Sigortam.net haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sigortam.net gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sigortam.net haber sayfamızda...

Sigortam.Net

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134 sigortam.net haberi bulunmuştur.
Sigortam.net Basketbol'da Ceyhun Cabadak hedefi açıkladı!
Sigortam.net Basketbol'da Ceyhun Cabadak hedefi açıkladı! Yıllardır Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve artık kendini Süper Lig için hazır hisseden Sigortam.net Basketbol iyi bir sezon geçiriyor. Koç Ceyhun Cabadak, "Ya doğrudan ya da Play-Off yolu ile hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi
20.03.2024 Basketbol
Erick Buckner: Türkiye benim için başka
Erick Buckner: Türkiye benim için başka Play-Off potasına giren Ormanspor'da hedef önce Play-Off'a girip, ardından da tekrar Süper Lig yolunu tutmak. Başantrenör Mehmet Kabaran ve Erick Buckner takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.01.2024 Basketbol
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Memorial’da görev değişimi
Memorial’da görev değişimi Memorial Sağlık Grubu’nun 16 yıllık CEO’su Uğur Genç görevini, dijitalleşmenin Türkiye’deki önemli isimlerinden biri olan Bora Uludüz’e devrediyor.
19.10.2023 Ekonomi
Fenerbahçe Beko sezonu Çağdaş Bodrumspor maçıyla açıyor
Fenerbahçe Beko sezonu Çağdaş Bodrumspor maçıyla açıyor Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ilk maçında Çağdaş Bodrumspor ile karşılaşacak.
Samsunspor seride durumu 2-0'a getirdi
Samsunspor seride durumu 2-0'a getirdi Yılyak Samsunspor, play-off yarı final serisi ikinci maçında Sigortam.net’i 68-53 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar, bu galibiyetle seride 2-0 öne geçmeyi başardı.
8.06.2023 Basketbol
Samsunspor yarı final serisine galip başladı
Samsunspor yarı final serisine galip başladı Yılyak Samsunspor, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu Play-Off yarı final serisine galibiyetle başladı. Sigortam.net ile Samsun’da karşılaşan kırmızı-beyazlılar, rakibini 82-63 mağlup etti.
6.06.2023 Basketbol
Çağdaş Bodrum, Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi
Çağdaş Bodrum, Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi Çağdaş Bodrum Spor, evinde Depomaxx Haremspor'u yenerek bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi ve tarihinde ilk kez Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi.
7.05.2023 Basketbol
Eczacıbaşı'nın yıldızı Hande Baladın ile pozunu paylaştı! Açıklama geldi
Eczacıbaşı'nın yıldızı Hande Baladın ile pozunu paylaştı! Açıklama geldi Türk voleybolunun en önemli yıldızlarından olan Eczacıbaşı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Hande Baladın'ın basketbolcu yıldız ile verdiği pozlar dikkat çekti. Basketbolcu isimden paylaşım sonrası açıklama geldi.
18.05.2022 Magazin
Tarih yazmaya ramak kaldı!
Tarih yazmaya ramak kaldı! Tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkma hedefiyle iddialı bir kadro kuran lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Antrenör Ceyhun Cabadak, “Buradaki beşinci sezonum ve şampiyonluğu çok istiyoruz. Şehir desteğini hep sürdürsün” dedi.
29.03.2022 Ege
Ceyhun Cabadak: Şampiyonluğu çok istiyoruz
Ceyhun Cabadak: Şampiyonluğu çok istiyoruz Tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma hedefiyle iddialı bir kadro kuran lider Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Antrenör Ceyhun Cabadak, ciddiyeti elden bırakmayıp dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti, "Buradaki beşinci sezonum ve şampiyonluğu çok istiyoruz. Şehir desteğini hep sürdürsün" dedi
Sigortam.net, ‘kazancı net’ müşterilerinin kafasını da netleştirecek
Sigortam.net, ‘kazancı net’ müşterilerinin kafasını da netleştirecek Kurulduğu günden bu yana 7 milyona yakın müşteriye hizmet veren, Türkiye’nin en büyük insurtech markası Sigortam.net, teknolojiye ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla, logosundan web sitesine tüm altyapısını yeniledi.
28.03.2022 Advertorial
Dev adamlardan bir galibiyet daha
Dev adamlardan bir galibiyet daha Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sigortam.Net’i Manisa’da ağırladı.
25.01.2022 Ege
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi’nde dokuzuncu, Herbalife Nutrition Kadınlar Süper Ligi’nde beşinci, Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde ise sekizinci hafta karşılaşmaları yapılacak.
19.11.2021 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'nde yedinci, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde dördüncü hafta müsabakaları oynanacak. Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde altıncı hafta karşılaşmaları yapılacak.
5.11.2021 Basketbol
ÖZEL - Ceyhun Cabadak: "Manisa'ya Süper Lig rozetini getireceğiz"
ÖZEL - Ceyhun Cabadak: "Manisa'ya Süper Lig rozetini getireceğiz" Federasyon Kupası'yla kente dönen Manisa BŞB'nin Başantrenörü Ceyhun Cabadak, duygularını Milliyet'e anlattı. Cabadak hedefini şu sözlerle dile getirdi: "Manisa'ya Süper Lig rozetini getireceğiz"
30.09.2021 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon, 29. ve 30. hafta erteleme maçlarıyla tamamlanacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisi, ikinci maçla devam edecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise normal sezon, 30. ve son hafta karşılaşmalarının yanı sıra 29. haftadan kalan bir erteleme maçıyla sona erecek.
7.05.2021 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon 30. ve son hafta maçlarıyla tamamlanacak. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise 28. hafta karşılaşmaları oynanacak.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi, 27. hafta maçlarıyla devam edecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 25. hafta karşılaşmaları oynanacak.  
Bornova BLD’den Play Off yolunda önemli galibiyet
Bornova BLD’den Play Off yolunda önemli galibiyet Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor, Play Off yolunda önemli bir galibiyet elde etti...
14.03.2021 Ege
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi, 23'üncü hafta maçlarıyla devam edecek. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 24'üncü, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 21'inci hafta maçları oynanacak.
Basketbol'da haftanın programı belli oldu!
Basketbol'da haftanın programı belli oldu! ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 22. hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise 20. hafta maçları oynanacak.
26.02.2021 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 21. hafta, Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne 19. hafta maçlarıyla devam edilecek.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 19. hafta müsabakalarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde sezonun ikinci yarısı 16. hafta karşılaşmalarıyla başlayacak.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 12'nci, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 10. hafta maçları oynanacak.

Benzer Haber Etiketleri

Sigortam.Net ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.