Sigortası

Sigortası

Son dakika sigortası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sigortası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sigortası haber sayfamızda...

Sigortası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.903 sigortası haberi bulunmuştur.
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir?
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir? İtalya'da dijital göçebeler için çalışma vizesine başvurmak isteyenlerin yılda en az 28 bin euro kazanması gerekiyor.
12.04.2024 Dünya
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Madencinin ölümünde şoke eden detay ortaya çıktı! 700 lira için...
Madencinin ölümünde şoke eden detay ortaya çıktı! 700 lira için... Zonguldak’ta, maden ocağında, maden işçisi Soner Korkut'un (25) elektrik akımına kapılıp ölümüyle ilgili bilirkişi raporunda, şoke eden detay ortaya çıktı.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Haberler
Ölüm kapanında 6 dakika! Birlikte ölen baba ve oğlu ile ilgili yeni detaylar
Ölüm kapanında 6 dakika! Birlikte ölen baba ve oğlu ile ilgili yeni detaylar İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Nasıl emeklilerimizin refahını artıracak en iyi ve en yeni uygulamaları bugüne kadar hayata geçirdiysek, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ifade etti. Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.
28.03.2024 Haberler
Bakan Işıkhan: Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız
Bakan Işıkhan: Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Amasya'nın ardından bir dizi ziyarette bulunmak için Çorum’a geçti. Bakan Işıkhan, "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Nasıl emeklilerimizin refahını artıracak en iyi ve en yeni uygulamaları bugüne kadar hayata geçirdiysek, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ifade etti. Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Sağlık turizmine özel ürün çıkardı
Sağlık turizmine özel ürün çıkardı Sompo, sağlık alanında faaliyet gösterecek yeni ürünü Komplikasyon Sigortası’nı tanıttı.
26.03.2024 Sigorta
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Sigorta
Scooter sürücüsü için özel sigorta
Scooter sürücüsü için özel sigorta Finansal teknoloji şirketi Papara, “Scooter Sürüş Sigortası” satışına başladı.
23.03.2024 Sigorta
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu ABD'de geçtiğimiz yıl ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Karakola yeni katılan genç polis memuru, meslektaşlarıyla müstehcen ilişkiler kurdu. Yaşananlar su yüzüne çıktıktan sonra, cinsel anlamda sömürüldüğünü savundu. Hatta intiharın eşiğinden döndüğü mahkeme kayıtlarına dahi geçti. Adalet isteyen genç kadının davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Madende tazminat 1 milyon lira oldu
Madende tazminat 1 milyon lira oldu İliç’de yaşanan facia maden kazalarını yeniden gündeme getirirken, maden çalışanlarına yapılan zorunlu sigorta kapsamındaki parasal sınırlar artırıldı. Yeni düzenlemeyle maden kazalarında ödenen sakatlanma ve ölüm teminatı 150 bin TL’den 1 milyon TL’ye, kişi başına net prim ise 700 TL’den 4 bin 675 TL’ye yükseltildi.
20.03.2024 Ekonomi
Mobil ekosisteme çözüm üretecek
Mobil ekosisteme çözüm üretecek Sürdürülebilir Mobilitenin Geleceği Zirvesi’nde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, sürdürülebilir mobilite alanında sigortanın vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.
19.03.2024 Sigorta
İkramiyede ‘dilekçe’ detayı! Emeklilik hesabı yapanın sayılı günü kaldı
İkramiyede ‘dilekçe’ detayı! Emeklilik hesabı yapanın sayılı günü kaldı Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? EYT’li, dul ve yetim aylığı alanlar, birden fazla emekli aylığı alanlar, iş görmezlik raporu olanlar ne kadar ikramiye alacak? Konuyla ilgili merak edilenleri Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz tek tek açıkladı. Yılmaz yeni emekli olacaklar için ‘dilekçe’ uyarısında bulundu. İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Altındağ ilçesindeki Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı
17.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Amasya'da 176 kişi MHP’ye geçti
Amasya'da 176 kişi MHP’ye geçti Amasya’da 176 kişinin MHP’ye katıldığı bildirildi. MHP rozeti takılan kişilerin farklı siyasi partilerden ayrılarak MHP saflarına geçtiği belirtildi.
11.03.2024 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Araç satışı sonrasında sigorta süresi ile ilgili düzenlemeyi iptal etti. Peki değişiklik ne anlama geliyor? Trafik sigortasını hemen yaptırmak mı gerekecek? İşte trafik sigortasında yeni dönemin şifreleri...
9.03.2024 Ekonomi
Roma'da ortalık karıştı! Brightonlı 2 taraftar bıçaklandı
Roma'da ortalık karıştı! Brightonlı 2 taraftar bıçaklandı UEFA Avrupa Ligi'nde Roma'nın Brighton'ı konuk edeceği maç öncesinde iki taraftarın bıçaklandığı öğrenildi.
7.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Bej Kitap raporu, ABD'de ekonomik faaliyetlerde ocak başından şubat sonuna kadarki dönemde bir artış yaşandığını ortaya koydu.
7.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Sigortası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.