Sihirli Annem

Sihirli Annem

Son dakika Sihirli Annem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sihirli Annem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sihirli Annem haber sayfamızda...

Sihirli Annem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 493 sihirli annem haberi bulunmuştur.
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti' Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
4.04.2024 Cadde
Nevra Serezli: Uzun ilişkinin sırrı yatağa küs girmemek
Nevra Serezli: Uzun ilişkinin sırrı yatağa küs girmemek Usta oyuncu Nevra Serezli'nin 45 yıllık eşi Metin Serezli, 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Katıldığı programda ilişki tavsiyesinde bulunan usta sanatçı, beğendiği kadın komedyenleri açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Jennifer Boyner'in gözyaşları! 'Defne Joy'u çok özlüyorum'
Jennifer Boyner'in gözyaşları! 'Defne Joy'u çok özlüyorum' Kült çocuk yapımları arasında yer alan 'Sihirli Annem'de hayat verdiği 'Toprak' karakteriyle hafızlarda yer eden Jennifer Boyner, 2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren dizideki annesi Defne Joy Foster'e (Eda karakteri) özlemini dile getirirken gözyaşlarına hakim olamadı.
21.02.2024 Cadde
‘Ona benzemek mutlu ediyor’
‘Ona benzemek mutlu ediyor’ Jennifer Boyner, önceki akşam düzenlenen Remington One tanıtım gecesinde tarzını yeniledi.
21.02.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Yavuz'u ve Toprak'ı yıllar sonra bir araya geldi
'Sihirli Annem'in Yavuz'u ve Toprak'ı yıllar sonra bir araya geldi Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' disizinde 'Toprak' ve 'Yavuz' karakterlerine hayat veren Jennifer Boyner ile Jess Molho, yıllar sonra buluştu. Bu anları ölümsüzleştiren ikili, sosyal medyada paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.
10.02.2024 Cadde
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı!
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı! Son olarak 2016'da 'Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın!' adlı yapımla kamera karşısına geçen, 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla sık sık magazin gündemine gelmişti. Geçtiğimiz günlerde hamile kaldığı için evlendiğini ve annesinin hamilelik haberini duyduğunda yüzüne tükürdüğünü açıklayan Ersubaşı, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.
10.02.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı daha sonra yayınladığı bir videoda uyuşturucu kullandığını itiraf ederek gözleri üzerine çekmişti. Ersubaşı şimdi ise katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Cadde
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı!
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı! 2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında unutulmadı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.
4.02.2024 Magazin
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı!
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı! 2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında unutulmadı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.
5.02.2024 Cadde
Jess Molho'dan Defne Joy Foster paylaşımı: Unutulmadın, özlendin!
Jess Molho'dan Defne Joy Foster paylaşımı: Unutulmadın, özlendin! 2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında unutulmadı. 'Sihirli Annem' dizisindeki eşi Jess Molho'nun paylaşımı duygulandırdı.
3.02.2024 Cadde
Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu! 'Dünya bir yana o bir yana'
Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu! 'Dünya bir yana o bir yana' 2002 yılında nikâh masasına oturan Suat Sungur (62) ile Ahu Sungur'un(42) oğlu Ege, 19 yaşına bastı. Ahu Sungur, sosyal medyada eşi ve oğluyla çekilmiş kareleri yayınlayıp, duygusal bir paylaşıma imza attı.
31.01.2024 Cadde
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım! Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı olaylı şekilde ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş, araç içinde çektiği itiraf videosu ile herkesi şoke etmişti. Daha sonrasında videoyu tehdit edildiği için çektiğini belirten Ersubaşı, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi.
28.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama!
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya... Dava devam ederken, ünlü oyuncuya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" diyen Ersubaşı, videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini öne sürdü.
23.12.2023 Cadde
DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı son hali
DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı son hali Damla Ersubaşı'nın hayatı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Yayınladığı son video paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Damla Ersubaşı hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Ayrıldığı eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olan oyuncu Damla Ersubaşı paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu. Peki, Damla Ersubaşı kimdir?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu.Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oyuncu, paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu.
22.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ersubaşı, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü oyuncu, paylaştığı videoda 'kumar' ve 'uyuşturucu' itirafında bulundu.
23.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım!
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım! 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik oldu. Ersubaşı’nın 'yasaklı madde bağımlısı' olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser'e, oyuncudan yanıt gecikmedi.
21.12.2023 Cadde
Sihirli Annem'in Betüş'ü ve Suzan'ı buluştu! 'Zaman geriye aksın'
Sihirli Annem'in Betüş'ü ve Suzan'ı buluştu! 'Zaman geriye aksın' Sihirli Annem dizisinde birlikte rol alan Zuhal Topal ve İnci Türkay Londra'da bir araya geldi. Zuhal Topal paylaşımına "Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi" notunu düştü.
17.11.2023 Cadde
Korku yazarı, eski eşini bıçaklayarak öldürdü
Korku yazarı, eski eşini bıçaklayarak öldürdü Gerilim, korku ve psikolojik romanları analiz edip sanat yazarlığı yapan üç çocuk annesi yazar Funda Demirci (47), eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı (49) boğazından bıçaklayarak öldürdü.
30.09.2023 Gündem
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulunan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu (44), memleketi Giresun'un Tirebolu ilçesinde yakınları ve meslektaşlarının katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
29.09.2023 Magazin
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulunan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu (44), memleketi Giresun'un Tirebolu ilçesinde yakınları ve meslektaşlarının katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
29.09.2023 Cadde
Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! 'Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi'
Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! 'Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi' Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' diziindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu. Ölüm haberiyle tarifiz bir acı yaşayan Ayşe Tolga, sosyal medyada duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.
29.09.2023 Cadde
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! İşte sağlık durumu
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! İşte sağlık durumu Gizem Güven ameliyat masasına yattı. Rol aldığı Sihirli Annem ve Selena dizilerindeki rolleri ile tanınan Gizem Güven, sosyal medyada yaptığı paylaşımla hastalığı hakkında bilgi verdi.
20.08.2023 Cadde
İnci Türkay'dan nostaljik paylaşım
İnci Türkay'dan nostaljik paylaşım 'Sihirli Annem' dizisinde 'Betüş' karakterine hayat veren 51 yaşındaki ünlü oyuncu İnci Türkay, sosyal medya hesabından nostaljik bir aile fotoğrafı yayınladı. Türkay'ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.
10.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sihirli Annem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.