Siirt Valisi

Siirt Valisi

Son dakika Siirt Valisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siirt Valisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siirt Valisi haber sayfamızda...

Siirt Valisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 755 siirt valisi haberi bulunmuştur.
Siirt'te 7 kadının bir araya gelerek 650 bin TL'ye tesis açtı
Siirt'te 7 kadının bir araya gelerek 650 bin TL'ye tesis açtı Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Pirinçlik köyünde 7 kadının bir araya gelerek 650 bin TL'ye kurduğu 'Üreten Eller Kadın Kooperatifi Tayfi Üzüm Yaprağı Salamura Tesisi' çalışmalarına devam ediyor.
8.12.2023 Ekonomi
Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, “Çocuklarımızın ve okullarımızın güvenliği ilk önceliğimizdir”
Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, “Çocuklarımızın ve okullarımızın güvenliği ilk önceliğimizdir” Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kapsamında okul müdürleriyle bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
9.10.2023 Eğitim
Siirt’teki depremin ardından Naci Görür'den ilk açıklama
Siirt’teki depremin ardından Naci Görür'den ilk açıklama AFAD verilerine göre Siirt merkezde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kayıtlara geçti. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür’den “Böyle depremler beklenebilir” açıklaması geldi.
1.09.2023 Gündem
Diyarbakır'da seçim güvenlik toplantısı düzenlendi! Bakan Yardımcısı Ersoy'dan açıklama
Diyarbakır'da seçim güvenlik toplantısı düzenlendi! Bakan Yardımcısı Ersoy'dan açıklama Diyarbakır'da 12 ilin valisi ile kolluk kuvvetlerinin amirleriyle düzenlenen seçim bölge güvenlik toplantısında konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Seçim günü emniyetimiz, jandarmamız, sahil güvenliğimiz, güvenlik korucularımız ve geçici güvenlik korucularımızla toplam 601 bin 251 personelimiz görevi başında olacaktır. Bunun yanı sıra güvenlik tedbirlerine yardımcı olmak amacıyla helikopter, İHA, İKU, uçak, dron, gibi bütün hava unsurlarımız, gemi ve botlarımız, muhabere araçlarımız ve TOMA’larımız da göreve hazır olacaklardır” dedi.
14.03.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Siirt’te hafızlık icazet törenine katıldı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Siirt’te hafızlık icazet törenine katıldı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Siirt İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Siirt 1. İl Geneli Hafızlık İcazet Merasimi”ne katıldı.
14.10.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti Siirt'e gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
13.10.2022 Haberler
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti Siirt'e gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
13.10.2022 Gündem
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Yurt genelinde etkinlikler gerçekleştiriliyor.
30.08.2022 Gündem
Şehit Teğmen Ömer Bağra toprağa verildi
Şehit Teğmen Ömer Bağra toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşinde şehit olan Piyade Teğmen Ömer Bağra, memleketi Siirt’te düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
13.08.2022 Gündem
Siirt Tillolular Derneği Başkanı Nimet Kaya, Tillo’da defnedildi
Siirt Tillolular Derneği Başkanı Nimet Kaya, Tillo’da defnedildi İstanbul Fatih'te trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Nimet Kaya Siirt’in Tillo ilçesinde defnedildi.
29.07.2022 Gündem
Çaya düşen Halime hemşire boğuldu arkadaşı kayboldu
Çaya düşen Halime hemşire boğuldu arkadaşı kayboldu Siirt'in Pervari ilçesinde, Botan Çayı kenarında piknik yaparken elini yıkadığı sırada dengesini kaybedip suya düşen hemşire Halime Timurtaş boğuldu, onu kurtarmak için suya giren hemşire Eyyüp Güneş ise kayboldu. Bölgeye çok sayıda arama- kurtarma ekibi sevk edildi.
11.06.2022 Gündem
Şehit mahalle bekçisi için tören düzenlendi
Şehit mahalle bekçisi için tören düzenlendi Batman'da hırsızlık şüphelilerini yakalamaya çalışırken silahlı saldırıda şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Abdürrezzak Kanat (30) için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
1.01.2022 Gündem
Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali'nde yarışacak filmler belli oldu
Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali'nde yarışacak filmler belli oldu Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali'ne Türkiye, İran, İspanya, Gürcistan, Avusturya, Rusya ve Fransa'dan 273 film için başvuruda bulunuldu. Yapılan değerlendirme sonucu finalde yarışacak 24 film belirlendi.
30.09.2021 Kültür Sanat
Siirt'teki "ışık hadisesi" ilgiyle izlendi
Siirt'teki "ışık hadisesi" ilgiyle izlendi Siirt'in Tillo ilçesinde, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 257 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesi büyük bir ilgiyle izlendi.
23.09.2021 Gündem
Siirt Valisi'nden operasyon bölgelerinde inceleme
Siirt Valisi'nden operasyon bölgelerinde inceleme Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Doğanlar kırsalı ile Bestler Dereler bölgelerinde incelemelerde bulundu.
1.05.2021 Gündem
Siirt Valisi'nden üs bölgelerindeki Mehmetçiğe moral ziyareti
Siirt Valisi'nden üs bölgelerindeki Mehmetçiğe moral ziyareti Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sehi bölgesindeki askeri üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulundu.
25.04.2021 Gündem
Bakan Kasapoğlu, Siirtli çocuklarla Lastikpark'a çıktı
Bakan Kasapoğlu, Siirtli çocuklarla Lastikpark'a çıktı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Siirtli çocukların kentte kendi imkanlarıyla atık araç lastiklerinden yaptıkları sahada voleybol oynadı.
15.01.2021 Diğer
Kılıçdaroğlu'ndan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'na 'geçmiş olsun' telefonu
Kılıçdaroğlu'ndan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'na 'geçmiş olsun' telefonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
3.12.2020 Siyaset
Son dakika! Siirt'te depremin ardından ilk görüntüler
Son dakika! Siirt'te depremin ardından ilk görüntüler Gelen bir son dakika haberine göre; AFAD Siirt'in Kurtalan ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi'nden de ilk açıklama geldi. Deprem, Diyarbakır ve Batman gibi çevre illerde de hissedildi. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "Siirt ve Kurtalan ilçe merkezinde hasar yok. Ekiplerin kırsalda araştırması sürüyor." dedi.
3.12.2020 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Siirt'te
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Siirt'te İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Baykan ve Kurtalan Belediyelerini ziyaret etti.
13.10.2020 Haberler
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Siirt'te
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Siirt'te İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Baykan ve Kurtalan Belediyelerini ziyaret etti.
13.10.2020 Siyaset
Son dakika! Bakan Kurum açıkladı! 2022'ye kadar teslim edeceğiz
Son dakika! Bakan Kurum açıkladı! 2022'ye kadar teslim edeceğiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "TOKİ eliyle bugüne kadar Siirt'e 535 milyon liralık yatırım yaptık. 1286 sosyal konut inşa ettik ve vatandaşlarımıza teslim ettik. 147 de sosyal donatı ihtiyacını giderdik. Cumhurbaşkanı'mızın açıkladığı proje doğrultusunda Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimi yapacağız."
3.10.2020 Gündem
Siirt 3. Uluslararası Kısa Film Festivali finalistleri belli oldu
Siirt 3. Uluslararası Kısa Film Festivali finalistleri belli oldu Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali finalistleri belli oldu.
30.09.2020 Kültür Sanat
3. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları başladı
3. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları başladı Bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle 3’ncüsü düzenlenecek olan “Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali” başvuruları başladı. 5-9 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan festivalde; 24 kısa film seçilecek, 8 finalist eser sahibi ağırlanacak ve 16 özel gösterim olacak. Son başvuru tarihi ise 21 Eylül!
20.08.2020 Kültür Sanat
Bakan Soylu: Türkiye'de ummadığınız gelişmeler yaşanacak
Bakan Soylu: Türkiye'de ummadığınız gelişmeler yaşanacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Göreceksiniz, Türkiye'de hiçbirinizin ummadığı gelişmeler yaşanacak. Türkiye çok yakın bir zamanda dünyanın cazibe merkezi haline gelecek, yeter ki biz huzurumuzu elimizde tutalım' dedi.
31.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Siirt Valisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.