Şikayet

Şikayet

Son dakika şikayet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şikayet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şikayet haber sayfamızda...

Şikayet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.807 şikayet haberi bulunmuştur.
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Kilo probleminin sırrı ‘gen’lerde... ‘Takviye gıda’ dört can aldı
Kilo probleminin sırrı ‘gen’lerde... ‘Takviye gıda’ dört can aldı Araştırmaya göre, genetik olarak kilo almaya elverişli kişilerin, genleri açısından obeziteye yatkın olmayan insanlara kıyasla yüzde 73 oranında daha fazla spor yapması gerekiyor.
29.03.2024 Dünya
Tüm dünyanın gözü önünde vahşet! İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü
Tüm dünyanın gözü önünde vahşet! İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü Gazze Şeridi’ndeki hükümetin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin 10 gündür devam eden kuşatması altındaki Şifa Hastanesi’nde yerinden edilmiş 200 sivilin öldürüldüğü açıklandı.
28.03.2024 Dünya
Şikâyet etmek, huzursuzluk göstermek! Neden sürekli trip atarız?
Şikâyet etmek, huzursuzluk göstermek! Neden sürekli trip atarız? "Sürekli trip atma" terimi, genellikle bir kişinin belirli bir konuda sürekli şikâyet etmesi ve huzursuzluk göstermesi ya da sinirlenmesi anlamına gelir. Ancak bu terimin daha spesifik bir durumu işaret ettiğinde veya kişinin neyi kastettiğine bağlı olarak değişebildiğini söyleyen Klinik Psikolog Selin Erekli, bu nedenle belirli bir duruma dayanarak bu terimi açıklamanın zor olabileceğini söyledi. Klinik Psikolog Selin Erekli, trip atmak yerine yapılması gerekenleri açıkladı.
28.03.2024 Genel Sağlık
Çin ABD’yi şikayet etti
Çin ABD’yi şikayet etti Çin, ABD’yi DTÖ’ye şikayet etti. Çin, ABD’nin 2022’de çıkardığı Enflasyonu Düşürme Yasası’ndaki iklim değişikliğiyle mücadele için yerli elektrikli araç üreticilerine yönelik sübvansiyonların rekabet kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle Dünya Ticaret Örgütüne (DTÖ) şikayette bulundu.
28.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu Samsun'da bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden sipariş verdiği 4 bin TL'lik otomobil aynasını göndermeyen kişiden şikayetçi oldu.
27.03.2024 Haberler
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtanların darbedildiği ve bir kişinin yaralandığı iddia edilen olayın ardından 6 şüpheliden 1’i tutuklandı. Tutuklanan şüphelinin ifadesine ulaşıldı.
25.03.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Edirne'nin Keşan ilçesinde “Esnaf Odaları ve İş Dünyası ile Buluşma Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, "Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz. Esnafları dolaştık işte sanayi ve ticaret odasında sizlerle sohbet ettik. Eleman bulamamaktan yoğun bir şikayet var. Eğer bir ülkede büyüme varsa istihdam artıyor ve eleman bulamama problemi varsa o ülkenin ekonomisi iyidir" dedi.
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
ABD’den Apple’a ‘tekel’ davası!
ABD’den Apple’a ‘tekel’ davası! ABD Adalet Bakanlığı, cep telefonu piyasasını tekelleştirme ve rekabeti yok etme suçlamalarıyla teknoloji devi Apple’a kapsamlı bir dava açtı.
23.03.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Gedson'dan olay sözler! Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Gedson'dan olay sözler! Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı Son maçlarda performansında bariz düşüş yaşayan Portekizli yıldız ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Canı sıkkın olan Gedson Fernandes sitemkar sözler sarf etti.
22.03.2024 Beşiktaş
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntülerin şifreli bir hard diskte olduğu öne sürüldü. Öte yandna Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş. konuştu.
21.03.2024 Gündem
Kirpikleri anında dolgunlaştırıyor! 1 damlası yetiyor
Kirpikleri anında dolgunlaştırıyor! 1 damlası yetiyor Kirpikler ve gözler yüzünüzün en önemli noktasıdır. Oldukça hassas ve kırılgan olan kirpiklere gereken bakımı ve özeni göstermemiz gerekir. Çoğu kişi, kirpiklerinin yeterli dolgunlukta ve uzunlukta olmadığında şikayet eder. Rüya gibi kirpiklere sahip olmak çoğu kişiye bir peri masalı gibi görünebilir ancak bunun oldukça basit bir yolu var.
21.03.2024 Makyaj
100 milyon dolarlık vurgun! Evini satıp kiraya geçen de var, binlerce dolarını yatıran da
100 milyon dolarlık vurgun! Evini satıp kiraya geçen de var, binlerce dolarını yatıran da Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
'Neden bana çarptın' deyince ortalık karıştı! Baba ve oğlu 5 kişi tarafından dövüldü
'Neden bana çarptın' deyince ortalık karıştı! Baba ve oğlu 5 kişi tarafından dövüldü Kağıthane’de bir servis aracının şoförü, kendisine çarpan otomobilin sürücüsüne “neden bana çarptın” diye sorunca oğluyla birlikte 5 kişi tarafından darbedildi.
21.03.2024 Gündem
Tartıştığı karısını polise şikayete gidince tüfekle vurdu
Tartıştığı karısını polise şikayete gidince tüfekle vurdu Samsun'da feci bir olay yaşandı. Tartıştığı karısını polise şikayete gidince tüfekle vurarak yaraladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! 'Tam 3 saat kilitli kaldılar'
Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! 'Tam 3 saat kilitli kaldılar' Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar gündemde yer alırken maçın ardından sarı-lacivertli ekibin soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Gökhan Gönül'e sürpriz görev! Sahalara döndü
Gökhan Gönül'e sürpriz görev! Sahalara döndü Bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve A Milli Takım'da da forma giyen 39 yaşındaki futbol adamı sahalara döndü.
19.03.2024 Milli Takım
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu! Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ligden çekilme hakkında yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.
19.03.2024 Galatasaray
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu “Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularının hayati tehlike yaşadığını ve nefsi müdafaa içinde kendilerini savunduklarını söyledi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon'da yaşanan ve 90 dakika sonunda büyük olaylara sahne olan maçın ardından Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şikayet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.