Silah Kaçakçıları

Silah Kaçakçıları

Son dakika Silah kaçakçıları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Silah kaçakçıları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Silah kaçakçıları haber sayfamızda...

Silah Kaçakçıları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 silah kaçakçıları haberi bulunmuştur.
11 ilde silah kaçakçılığı yapan örgüte Mahzen-28 operasyonu!
11 ilde silah kaçakçılığı yapan örgüte Mahzen-28 operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 11 ilde gerçekleştirilen Mahzen-28 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.04.2024 Haberler
11 ilde silah kaçakçılığı yapan örgüte Mahzen-28 operasyonu!
11 ilde silah kaçakçılığı yapan örgüte Mahzen-28 operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 11 ilde gerçekleştirilen Mahzen-28 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.04.2024 Gündem
Namlunun ucunda hayatlar!
Namlunun ucunda hayatlar! “Silahlı Şiddet Haritası”na göre, 10 yılda 20 binden fazla kişi öldürüldü. 2023’te 505 olayla en çok olayın yaşandığı kent İstanbul oldu. Erzincan ise sadece bir olayla son sırada yer aldı.
13.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya operasyonu duyurdu! 74 ilde yapıldı, 2368 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya operasyonu duyurdu! 74 ilde yapıldı, 2368 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2368 kişinin gözaltına alındığı açıkladı. Bakan Yerlikaya operasyona ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
19.10.2023 Gündem
Meksika'dan ABD'ye nota! 'İki ülke arasındaki anlaşmaları açıkça ihlal'
Meksika'dan ABD'ye nota! 'İki ülke arasındaki anlaşmaları açıkça ihlal' Meksika, ABD’nin Texas eyaletinde Meksika sınırına yüzen bariyer inşa edilmesi üzerine ABD’ye iki diplomatik nota gönderdi.
26.07.2023 Dünya
Yasa tasarısı onaylanmıştı! Texas sınırına 'yüzen bariyer'
Yasa tasarısı onaylanmıştı! Texas sınırına 'yüzen bariyer' ABD'nin Texas eyaletinde düzensiz göçmenlerin ülkeye geçişini önlemek için Meksika sınırındaki Rio Grande Nehri üzerinde inşa edilecek yüzen bariyerin kurulumuna başlandı.
9.07.2023 Dünya
Texas eyaletinden flaş 'Meksika' hamlesi! Sınırlara yüzen bariyerli önlem
Texas eyaletinden flaş 'Meksika' hamlesi! Sınırlara yüzen bariyerli önlem ABD’nin Texas eyaletinde yeni sınır güvenliği yasası ile Meksika sınırındaki Rio Grande Nehri üzerine uyuşturucu ve silah kaçakçıları ile göçmenlerin geçişini önlemek amacıyla yüzen bariyerler konulacak.
9.06.2023 Dünya
Savcı uyuşturucu baronu, ödüllü polis kuryesi çıktı
Savcı uyuşturucu baronu, ödüllü polis kuryesi çıktı Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 14 zanlı tutuklanırken, zanlılardan 4’nün daha öncede Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru olduğu ortaya çıkarken, Adana Adliyesi'nde çalışan terör savcısının da polisleri sevk ve idare ettiği iddia edildi.
21.07.2022 Haberler
Savcı uyuşturucu baronu, ödüllü polis kuryesi çıktı
Savcı uyuşturucu baronu, ödüllü polis kuryesi çıktı Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 14 zanlı tutuklanırken, zanlılardan 4’nün daha öncede Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru olduğu ortaya çıkarken, Adana Adliyesi'nde çalışan terör savcısının da polisleri sevk ve idare ettiği iddia edildi. Öte yandan adı geçen Savcısı Osman Yarbaş’ın ise ihraç edileceği öğrenildi.
21.07.2022 Gündem
Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı! 2 kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı! 2 kişi gözaltına alındı Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda, bir depoda istiflenen arpa yığının altında 4 silah, 6 şarjör ve 176 mermi ve fişek ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. Silah ve mühimmatlara el koyan ekipler, 2 kişiyi gözaltına aldı.
18.10.2021 Gündem
Kenya lideri silah kaçakçılarına iş teklif etti
Kenya lideri silah kaçakçılarına iş teklif etti Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta, yasa dışı silah üreticilerine teslim olmaları ve ülkede yeni kurulan silah fabrikasında çalışma teklifinde bulundu.
10.06.2021 Dünya
Kovboy Filmleri: Geçmişten Bugüne En Çok Sevilen, En İyi Kovboy Filmleri
Kovboy Filmleri: Geçmişten Bugüne En Çok Sevilen, En İyi Kovboy Filmleri Kovboy filmleri arasında hangi seçenekler bulunuyor, kovboy filmleri içerisinde en iyi öneriler nelerdir? Kovboy filmlerinden hangilerinin puanları en yüksektir? Geçmişten bugüne en çok sevilen, en iyi kovboy filmleri hangileridir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Diyarbakır’da silah kaçakçılarına darbe
Diyarbakır’da silah kaçakçılarına darbe Diyarbakır'da jandarmanın silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmaların ardından Çınar ilçesinde dün silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Eş zamanlı baskınlar yapan ekipler, 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 5 Kalaşnikof şarjörü, 186 Kalaşnikof mermisi, 6 ruhsatsız av tüfeği, 179 tabanca mermisi, silah üstü dürbünü ve 2 pala ele geçirildi.
11.09.2019 Yaşam
Yaşanmış olayları anlatan 5 korkunç cinayet romanı
Yaşanmış olayları anlatan 5 korkunç cinayet romanı Sadece seri katiller mi 'gerçekten suç' işler sizce? Eğer böyle düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Soyguncular, adam kaçıranlar, silah kaçakçıları, haydutlar çete üyeleri, mafya cinayetleri ve suikastçi tiplerin yapabileceklerinden korkuyoruz, evet... Ama 'gerçek suç' birçok şeyi daha kapsıyor. Anı, soruşturma ve gerçek hayat hikayelerine dayanan, tüm zamanların en iyi suç kitaplarından bazılarını topladık. Aşağıdaki romanları, en büyük macera kitabı hayranları bile duymamış olabilir.
1.04.2019 Sanat
Erzurum’da silah kaçakçılarına operasyon
Erzurum’da silah kaçakçılarına operasyon Erzurum'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda operasyonda 4 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen silah kaçakçılığı soruşturması kapsamında 2017 yılınan Aralık ayında başlanan çalışmanın ardından dün operasyon düzenlendi. İl merkezinde 5, Pasinler ilçesinde 1 ve Rize'nin Çayeli ilçesinde 1 olmak üzere toplam 7 ikamet ve şüphelilere ait araçlarda arama-elkoyma işlemi gerçekleştirildi. Operasyonda T.K, İ.A, M.B. ve Ş.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. M.T. isimli şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ettiği öğrenildi. M.Ç. isimli şahsın işlemiş olduğu başka bir suçtan dolayı E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunduğu tespit edildi. Aramalarda M.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatı ibraz edilemeyen 1 adet av tüfeği, İ.A.'nın ikametinde ise yine ruhsatı ibraz edilemeyen 1 adet av tüfeği ve 3 adet silaha ait dolu kartuş ele geçirilerek ilgili mahkeme kararına istinaden el konuldu. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 ara yakalama sonucunda muhtelif markalarda 9 mm. 4 adet tabanca, tabancalara ait 5 adet şarjör ve 14 adet 9 mm. dolu fişek ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin yasal işlemlerin yapılması için adli mercilere intikal ettirileceği açıklandı.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul Emniyet Müdürü sinyali vermişti! Skandal ortaya çıktı
İstanbul Emniyet Müdürü sinyali vermişti! Skandal ortaya çıktı İstanbul'da kurdukları 3 ayrı atölyede kurusıkıdan bozma ve el yapımı silah üreterek piyasaya süren bir çetenin 30 üyesi 98 adet silahla ele geçirildi. Yapılan soruşturmada, uygulamada yakalanıp karakola götürülen kaçakçıları para karşılığı tutulan tutanakları yırtarak serbest bırakan 3 polis de gözaltına alındı.
18.05.2018 Gündem
Silah kaçakçılarına operasyon
Silah kaçakçılarına operasyon Kahramanmaraş ile Pazarcık ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 13 ruhsatsız tabanca ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, 1 kişi de gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ruhsatsız silah ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri, kent merkezi ve Pazarcık ilçesinde 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 3 adres ve bir otomobilde yapılan aramada 13 ruhsatsız tabanca ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Polis, silah kaçakçılığıyla ilgili Gökhan Y. isimli şüpheliyi gözaltına aldı.
11.09.2019 Yaşam
11 ilde silah kaçakçılarına operasyon
11 ilde silah kaçakçılarına operasyon İstanbul merkezli 11 ilde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda silah, bu silahlara ait mermiler ve silah malzemeleri ele geçirildi. Daha önce silah kaçakçılığından yakalanan şarkıcı Günter Bayraktar'ın da bağlantılı olduğu ileri sürülen çeteyi çökerten polis, operasyonlarda 22 şüpheliyi gözaltına aldı. Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbarat doğrultusunda silah kaçakçılığı yapan bir şebekeyi ortaya çıkardı. İstanbul başta olmak üzere, Ankara, Tekirdağ, Edirne, Gaziantep, Çorum, Trabzon, Bursa, Mersin, Konya ve Giresun’da tespit edilen 15 farklı depoyu izlemeye alan polis, uzun süren teknik ve fiziki çalışmaların ardından harekete geçerek, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 22 şüpheliyi gözaltına alınırken, aramalarda 80 tabanca, 22 tüfek, parça halinde 5 tabanca, 43 adet şarjör, 5 susturucu cihazı, 84 namlu, 193 silah parçası, 2 pointer (işaretleyici), silah imalatında kullanılan 3 adet makine, 10 adet yiv-set açma aleti ve bin 100 adet değişik çapta fişek ele geçirildi. Öte yandan polisin silah kaçakçılığı yapan şebekeye yönelik operasyonda ilgin ayrıntı da ortaya çıktı. Araştırmalarda, şarkıcı Günter Bayraktar'ın da bu çeteye üyesi olduğu iddia edildi. 12 Nisan’da Silivri’de düzenlenen operasyonda Bayraktar silahlarla birlikte yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Yakalanan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından bu sabah Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Belediye Başkanının evinde 11 kilogram uyuşturucu bulundu
Belediye Başkanının evinde 11 kilogram uyuşturucu bulundu Filipinler'de, gözaltında bulunan Belediye Başkanı Ronaldo Espinosa'nın evinde yapılan aramada 11 kilogram uyuşturucu madde ile birlikte bomba yapımında gerekli olan malzemeler bulundu.
10.08.2016 Dünya
‘Sırdaş’ hesaptan Türkler fışkırdı
‘Sırdaş’ hesaptan Türkler fışkırdı HSBC’nin İsviçre biriminden sızdırılan bilgilere göre, bankada 3105 Türk’e ait 3.5 milyar dolar var. Gizli hesap sıralamasında Türkler dünyada 9’uncu oldu...
9.02.2015 Ekonomi
HSBC'den şok skandal
HSBC'den şok skandal Guardian gazetesi dünyanın ikinci en büyük bankası HSBC'nin İsviçre kolunun farklı ülkelerden binlerce varlıklı müşterisinin vergi kaçırmasına ve paralarını gizlemesine yardımcı olduğunu yazdı. Üstelik o müşterilerden 3105 tanesi Türkiye bağlantılı ve 41 kişi ise Türk vatandaşı...
9.02.2015 Dünya
En ünlü köstebeğin izinde İstanbul
En ünlü köstebeğin izinde İstanbul Casusluk tarihinin en ünlü köstebeklerinden, İngiliz istihbaratının kalbindeki Sovyet ajanı Kim Philby’nin hayatını anlatan “Büyük İhanet” kitabında Türkiye günleri geniş yer tutuyor.
27.12.2014 Gündem
İstanbul’un caz  ve sürgün dönemi
İstanbul’un caz ve sürgün dönemi Amerika’da, Georgetown Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler profesörü olan Charles King, yeni yayımlanan “Pera Palas’ta Gece Yarısı / Midnight at the Pera Palace” adlı kitabında İstanbul’un Birinci Dünya Savaşı’ndan sonraki halini, kendi deyişiyle “kentin caz ve sürgün dönemini” anlatıyor
11.10.2014 Gündem
İngiliz bankaya 'İran' suçlaması
İngiliz bankaya 'İran' suçlaması İngiliz bankası Standard Chartered'ın, İranlı şirketlerle yapılan 250 milyar dolarlık işlemi gizlediği iddia edildi.
7.08.2012 Ekonomi
"Türkiye el yordamıyla strateji arıyor"
"Türkiye el yordamıyla strateji arıyor" Washington Post, "Türkiye Suriye devrimi için merkez" dediği haber analizinde isyancıların en sıcak biçimde Türkiye’de karşılandığını belirtirken Türkiye’nin “isyanda mültecilere yardım etmenin çok ötesine giden bir rol oynadığı” iddiasında bulundu.Türkiye’nin, Suriye’deki kaos karşısında “el yordamıyla” bir strateji aramakta olduğu görüşlerini de aktaran gazete, “Türkiye’nin Suriye’de olup bitenlerde söz sahibi olmak istediği ama olup bitenler konusunda bir yanıtının olmayabileceği” değerlendirmesine de yer verdi.
26.07.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silah Kaçakçıları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.