Vajinismus: Korkma o sadece bir hastalık!
Vajinismus: Korkma o sadece bir hastalık! Yakamdan düşürmem tam 1 yılımı aldı ama bana göre 1 yıldan fazlasıydı... En mutlu olmam gereken günlerde, beklenmedik bir misafir çaldı kapımı: Vajinismus. Eş desteği olmadan aşılabilecek bir sorun değil. Aslında sorun bile değil! Biz büyüttüğümüz kadar sorun... Kiminin ne olduğunu bile bilmediği bir hastalık... Kimine göre hastalık da değil, şımarıklık! Öyle zor bir süreç ki, anlatılmaz, anlatılsa ayıplanır. Paylaşılmaz, paylaşılsa acırlar sana. Öyle tut içinde, debelen dur kendi kendine... Böyle bir şe
14.03.2018 Hayat
KPSS sorularının sızdırılması davasında istenen cezalar belli oldu
KPSS sorularının sızdırılması davasında istenen cezalar belli oldu 2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 102'si asker eşi 105  sanığın yargılandığı davada, Cumhuriyet Savcısı, sanıklardan 66'sının "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına zincirleme  dolandırıcılık" suçlarından, 24'ünün "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan cezalandırılmasını talep etti.
5.12.2018 Gündem
Ogretmen atamalarının tam listesi
Ogretmen atamalarının tam listesi Bilgisayar kursuyla atanan üç bin 500 snıf öğretmeniyle, açıktan atama kurumlararası atama, kurumiçi atama ve emekli olup çalışmak isteyen üç bin 753 öğretmenin listesini yayınlıyoruz.

Benzer Haber Etiketleri