Simav

Simav

Son dakika Simav haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Simav gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Simav haber sayfamızda...

Simav

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 891 simav haberi bulunmuştur.
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun oldu
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun oldu Kütahya’nın Simav ilçesindeki Belediye Başkanlığı seçim yarışını Milliyetçi Hareket Partisi adayı Kübra Tekel Aktulun kazandı.
1.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en genç belediye başkanları belli oldu
Türkiye’nin en genç belediye başkanları belli oldu Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre, birçok genç aday belediye başkanı oldu. Bu isimler arasında Zeynep Çelik, Utku Caner Çankaya, Eren Ali Bingöl, Tamer Mandalinci, Özkan Çetinkaya ve Hüseyin Can Güner yer alıyor.
1.04.2024 Gündem
2024 SİMAV SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kütahya Simav Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 SİMAV SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kütahya Simav Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kütahya Simav Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kütahya Simav ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kütahya Simav Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Simav Çayı için düğmeye basıldı
Simav Çayı için düğmeye basıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve DSİ’den söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Simav Çayı için düğmeye bastı.
23.03.2024 Ege
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey'
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir’de basına açıklamalarda bulundu. Açıklamalar sırasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer aldı.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Kütahya’da düzenlenen mitingde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşları ve seyyanen artışlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K.'dan (17), çocuk damada şoke eden bir hamlede bulundu.
21.01.2024 Gündem
MHP’nin ilan ettiği aday sayısı 275 oldu
MHP’nin ilan ettiği aday sayısı 275 oldu MHP, 1’i büyükşehir ilçe, 54’ü ilçe belediyesi olmak üzere toplam 55 yerleşim yeri için daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Böylece partinin açıkladığı aday sayısı 275’e ulaştı. Kütahya Simav adayı Karacahisar Köyü Muhtarı Kübra Tekel Aktulun oldu; toplam kadın aday sayısı 6’ya yükseldi.
19.01.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok'tan ve İzmir adayı Hamza Dağ'dan peş peşe açıklamalar
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok'tan ve İzmir adayı Hamza Dağ'dan peş peşe açıklamalar AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Başkan Adayı ise Hamza Dağ olurken adaylıkları açıklanan iki başkan adayı ilk açıklamalarını yaptı.
18.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ AK Parti Aday Tanıtım Töreninde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Hamza Dağ olduğunu açıkladı.
18.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Bütçe teklifinin 348 milyar TL'sini yatırımlara ayırdık
Bakan Uraloğlu: Bütçe teklifinin 348 milyar TL'sini yatırımlara ayırdık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığın 2024 yılı bütçesi üzerinde TBMM Genel Kurulu'na yaptığı konuşmasında, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz, 2023 yılında yatırım bedeli 230,4 milyar lira olan 57 projeyi tamamladık, 2024 yılı için ise, 661 milyar lira olan bütçe teklifinin, 348 milyar lirasını yatırımlara ayırdık. Paylaştığım veriler, vatandaşımızın hayatında karşılığı olan devrim niteliğindeki hizmet ve eserlerdir” dedi.
19.12.2023 Ekonomi
17 yaşındaki kızını düğün günü kaçıran babadan şoke eden ilan! 'Bu kız satılıktır'
17 yaşındaki kızını düğün günü kaçıran babadan şoke eden ilan! 'Bu kız satılıktır' Balıkesir’de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Büyük kızı ile ilgili şoke eden detay da ortaya çıktı.
31.10.2023 Gündem
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'de fay haritasını güncelledi. Buna göre 150 olan aktif fay hatları birden 500'e çıktı. Öte yandan 45 ilde 110 ilçe de aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, CNN TÜRK muhabiri Meltem Naz'a önemli değerlendirmelerde bulundu.
5.10.2023 Gündem
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'de fay haritasını güncelledi. Buna göre 150 olan aktif fay hatları birden 500'e çıktı. Öte yandan 45 ilde 110 ilçe de aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, CNN TÜRK muhabiri Meltem Naz'a önemli değerlendirmelerde bulundu.
5.10.2023 Haberler
Son dakika: Orman yangınlarıyla mücadele! Köyler boşaltıldı, yollar kapatıldı
Son dakika: Orman yangınlarıyla mücadele! Köyler boşaltıldı, yollar kapatıldı Çanakkale’de dün 16.30 sıralarında merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında çıkan orman yangını, yaklaşık iki gündür kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çanakkale’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı. Gelen son bilgilere göre; Balıkesir'deki yangın kontrol altına alındı.
17.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk
Bakan Özhaseki: Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ konutlarıyla ilgili, "Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Türkiye Deprem Haritası: Fay Hattı Nereden Geçiyor? AFAD ve MTA Diri Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası
Türkiye Deprem Haritası: Fay Hattı Nereden Geçiyor? AFAD ve MTA Diri Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası Türkiye meydana gelen iki büyük deprem sonrası yaralarını sarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya başta olmak üzere birçok il depremden etkilenirken İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayanların gündem konusu ise Türkiye deprem haritası oldu. Yaşadıkları bölgede fay hattı nereden geçiyor diye merak edenler için AFAD ve MTA’nın diri fay haritası ve deprem risk haritası bulunuyor.
5.06.2023 Bilgi Rehberi
Simav Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Simav Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Simav Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Simav için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Kütahya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Simav ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Simav Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Simav için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Simav Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim'in annesi: Seçmen kağıdı geldi, vitrinde saklayacağım
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim'in annesi: Seçmen kağıdı geldi, vitrinde saklayacağım Manisa'da Demirci'deki polis lojmanında başından tabancayla vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Akbaş'ın seçmen kağıdının eve geldiğini söyleyen annesi Aysun Akbaş, "Bu seçmen kağıdını ömür boyu vitrinde saklayacağım" derken, babası Mustafa Akbaş ise "Kızımızı öldüren vicdansızın en ağır cezayı almasını istiyoruz" diye konuştu.
8.05.2023 Haberler
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim'in annesi: Seçmen kağıdı geldi, vitrinde saklayacağım
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim'in annesi: Seçmen kağıdı geldi, vitrinde saklayacağım Manisa'da Demirci'deki polis lojmanında başından tabancayla vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Akbaş'ın seçmen kağıdının eve geldiğini söyleyen annesi Aysun Akbaş, "Bu seçmen kağıdını ömür boyu vitrinde saklayacağım" derken, babası Mustafa Akbaş ise "Kızımızı öldüren vicdansızın en ağır cezayı almasını istiyoruz" diye konuştu.
8.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Simav ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.