Simay Barlas

Simay Barlas

Son dakika Simay Barlas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Simay Barlas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Simay Barlas haber sayfamızda...

Simay Barlas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 simay barlas haberi bulunmuştur.
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı Türk e-ticaret platformu Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up mağazasını Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ünlü dizi oyuncuları Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın katıldığı lansmanla açtı.
29.03.2024 Ekonomi
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
Yabani oyuncuları - karakterler 📺 Yabani dizisi hangi gün, konusu nedir? Yabani dizi oyuncu kadrosu...
Yabani oyuncuları - karakterler 📺 Yabani dizisi hangi gün, konusu nedir? Yabani dizi oyuncu kadrosu... Yabani dizisi her hafta yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizinim başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas yer alıyor. Dizi FOX TV'de dizi takipçileri ile buluşuyor. Peki, Yabani dizisi oyuncuları kim, konusu nedir?
26.09.2023 Cadde
Yabani dizisi hangi gün? Yabani oyuncuları kim, nerede çekiliyor? Yabani dizi konusu...
Yabani dizisi hangi gün? Yabani oyuncuları kim, nerede çekiliyor? Yabani dizi konusu... Yabani dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye başladı. Dizinin başrollerinde ise Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert gibi isimler yer alıyor. Yabani dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak edilenler arasında. Peki, Yabani nerede çekiliyor, hangi gün?
19.09.2023 Cadde
Yabani dizisi Rüya kimdir? Rüya'yı oynayan Simay Barlas kaç yaşında, nereli?
Yabani dizisi Rüya kimdir? Rüya'yı oynayan Simay Barlas kaç yaşında, nereli? Simay Barlas, Yabani dizisinde Rüya karakteri ile dizi takipçileri karşısına çıkıyor. Barlas, oyunculuk kariyerine ilk olarak Paramparça dizisi ile başladı. Son olarak da Ömer dizisinde yer aldı. Peki, Simay Barlas aslen nereli, boyu ve yaşı kaç?
12.09.2023 Cadde
Murat Yıldırım'dan 'Aziz' açıklaması
Murat Yıldırım'dan 'Aziz' açıklaması Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Aziz dizisi, geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak kısa bir ara vermişti. Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara dönmesi beklenen yapımdan kötü haber geldi. Son olarak 28'inci bölümü yayınlanan dizi, final yapmadan yayından kaldırıldı. Dizinin vedası sosyal medyadan duyurulurken; final kararıyla ilgili bir açıklama da başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan geldi. İşte detaylar...
25.08.2022 Cadde
Simay Barlas ve Soner Korkmaz'ın aşk tatili
Simay Barlas ve Soner Korkmaz'ın aşk tatili 'Aziz' dizisinde Efnan karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalayan Simay Barlas, basketbolcu sevgilisi Soner Korkmaz ile Bodrum’da tatil sezonunu açtı. Denize girerek eğlenceli anlar yaşayan ünlü çiftin, birbirlerine aşk dolu bakışları ise gözlerden kaçmadı.
27.06.2022 Cadde
Aşıklar Bodrum'da
Aşıklar Bodrum'da Simay Barlas, basketbolcu sevgilisi Soner Korkmaz’la Bodrum Yalıkavak’taki Miya Beach’te objektiflere takıldı...
27.06.2022 Cadde
Biletler NFT olacak
Biletler NFT olacak 27 Mayıs’ta vizyona girecek ‘Dijital Esaret’ filminin biletleri seyircilere NFT ürünü olarak geri dönecek.
11.05.2022 Cadde
Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu'nu duyunca vazgeçti!
Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu'nu duyunca vazgeçti! '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üniversite öğrencisi genç kadınların hayallerini gerçekleştirme yolunda destek olmak üzere iş ve spor dünyasından Türkiye’nin başarılı 24 kadını podyuma çıktı. Defilede podyuma çıkması beklenen Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu’nun orada olduğunu öğrenince son saniye geceye katılmaktan vazgeçti. Aslı Bekiroğlu'ndan ayrılan Çağrı Telkıvıran'ın, kısa süre sonra Biran Damla Yılmaz'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.
10.03.2022 Cadde
İlgi gören mahkumlar
İlgi gören mahkumlar MinT Yapım’ın yeni filmi ‘Dijital Esaret’in kadrosunda yer alan Simay Barlas, Özlem Mahmutoğlu, Birce Kirkova, Elif İşçi, Merve Sevin, Burçin Serdar ve Ecem Atalay gibi genç oyuncular şimdiden sosyal medyada ilgi görmeye başladı.
5.03.2022 Cadde
Hamdi Alkan 'Aziz' dizisine konuk oluyor
Hamdi Alkan 'Aziz' dizisine konuk oluyor Yılların sevilen ismi Hamdi Alkan, her cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisine Peder Leo rolüyle konuk oluyor.
2.03.2022 Cadde
Aziz dizisi oyuncuları || Aziz konusu nedir, nerede çekiliyor ve hangi gün?
Aziz dizisi oyuncuları || Aziz konusu nedir, nerede çekiliyor ve hangi gün? Aziz dizisi bir dönem dizisi olarak her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas yer alıyor. Dizi cuma akşamları ekrana geliyor. Peki, Aziz nerede çekiliyor?
11.02.2022 Cadde
Ekrana damga vurdu
Ekrana damga vurdu Selvi Zurnacı, ‘Aziz’ dizisinde rol alan Damla Sönmez ve Simay Barlas’a yaptığı makyajla adından söz ettiriyor.
19.01.2022 Cadde
Aziz dizisi bu akşam var mı, yok mu? Aziz oyuncuları kimler?
Aziz dizisi bu akşam var mı, yok mu? Aziz oyuncuları kimler? Aziz dizisi yeni bölümü geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölümünün bu akşam olup olmayacağı merak ediliyor. Aziz oyuncuları ise izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Aziz dizisi bu akşam var mı? Aziz oyuncuları kimler?
14.01.2022 Cadde
Bugün Aziz var mı, 9.yeni bölüm bu akşam yok mu 2022? Aziz yeni bölüm ne zaman, hangi tarihte? 7 Ocak Show TV yayın akışı!
Bugün Aziz var mı, 9.yeni bölüm bu akşam yok mu 2022? Aziz yeni bölüm ne zaman, hangi tarihte? 7 Ocak Show TV yayın akışı! Aziz yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Aziz dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Peki Aziz bu akşam yok mu, 7 Ocak bugün var mı? Aziz yeni bölüm ne zaman?
7.01.2022 Cadde
‘Güzellik tavırla ilgili’
‘Güzellik tavırla ilgili’ Oyuncu Simay Barlas, Re Touch Mag dergisine kapak oldu.
4.01.2022 Cadde
Simay Barlas aşkını ilan etti
Simay Barlas aşkını ilan etti Ekrana veda eden ‘Zalim İstanbul’ dizisindeki ‘Damla’ rolüyle adını duyuran, şimdilerde ‘Aziz’de ‘Efnan’ı canlandıran Simay Barlas’ın (23), kısa süre önce kalbini Soner Korkmaz’a kaptırdığı kulağıma gelmişti.
3.01.2022 Cadde
Iman Elbani'den 'Aziz' sürprizi
Iman Elbani'den 'Aziz' sürprizi Show TV'de izleyici karşısına çıkan Aziz dizisi, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı diziye Yıldırım'ın eşi Iman Elbani de dahil oluyor.
7.12.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses ve eski eşi Ayşegül Yıldız, Bodrum’da buluştu
İbrahim Tatlıses ve eski eşi Ayşegül Yıldız, Bodrum’da buluştu Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 2013 yılında boşandığı, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız’la buluştu.
27.11.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten Simay Barlas paylaşımı: Yüzünde makyaj bile yok
İbrahim Tatlıses'ten Simay Barlas paylaşımı: Yüzünde makyaj bile yok Show TV'de ekranlara gelen 'Aziz' dizisini izlediği anları sosyal medyada paylaşan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 'Efnan' karakterine hayat veren genç oyuncu Simay Barlas'ı öve öve bitiremezken, 'estetik' vurgusuyla dikkat çekti.
28.11.2021 Cadde
Aziz dizisi hangi gün, nerede çekiliyor? Aziz dizisi oyuncuları ve konusu...
Aziz dizisi hangi gün, nerede çekiliyor? Aziz dizisi oyuncuları ve konusu... Aziz dizisinde Payidar ailesi anlatılıyor. Dizi severlerin karşısına çıkan dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas yer alıyor. Dizi her hafta cuma akşamı yeni bölümleri ile ekrandaki yerini alıyor. İşte, Aziz dizisi oyuncuları...
18.11.2021 Cadde
Murat Yıldırım 'Aziz' setinden paylaştı
Murat Yıldırım 'Aziz' setinden paylaştı Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 'Ramo'nun ardından Show TV'nin yeni dizisi 'Aziz' ile ekranlara geri döndü. Yıldırım, rol arkadaşları Damla Sönmez, Simay Barlas ve Güven Murat Akpınar ile sette çektiği fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı.
17.11.2021 Cadde
Aziz dizisi oyuncuları kim, nerede çekiliyor? Aziz konusu nedir, hangi gün, oyuncu kadrosunda kimler var?
Aziz dizisi oyuncuları kim, nerede çekiliyor? Aziz konusu nedir, hangi gün, oyuncu kadrosunda kimler var? Aziz dizisi ilk bölümü ekrana geldi. Recai Karagöz'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alıyor. Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas gibi isimler yer alıyor. Peki Aziz dizisi oyuncuları kimler ve nerede çekiliyor?
7.11.2021 Cadde
Aziz dizisi Aziz Payidar karakteri kimdir, gerçek adı nedir? Murat Yıldırım kimdir?
Aziz dizisi Aziz Payidar karakteri kimdir, gerçek adı nedir? Murat Yıldırım kimdir? Aziz dizisi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Murat Yıldırım, Aziz Payidar karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın biyografisi merak ediliyor. Peki Aziz dizisi oyuncusu Murat Yıldırım kimdir, kaç yaşında?
5.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Simay Barlas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.