Sina Afra Markafoni'yle ilgili özel açıklamalar yaptı!
Sina Afra Markafoni'yle ilgili özel açıklamalar yaptı! İş dünyasındaki profesyonellere ve girişimci adaylarına cesaret ve ilham vermek amacıyla hayata geçirilen “Patronca Sohbetler” etkinliğinin konuğu Markafoni ve Tiko markalarının kurucusu ve Türkiye Girişimciler Derneği Başkanı Sina Afra oldu. Avustralya merkezli hazır ofis ve esnek çalışma alanları sağlayıcısı Servcorp’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte girişimcilere seslenen, Sina Afra, “Eğer bu kadar beceriksizce yönetileceğini bilseydim, Markafoni’yi satmazdım” ifadelerini kullandı.
22.10.2019 Teknoloji Haberleri
Sina Afra: 'ESpor kartopu gibi büyüyor'
Sina Afra: 'ESpor kartopu gibi büyüyor' Dünyada artık temelleri sağlamlaşmış olan Espor, Türkiye’de de hızla yükselmeye devam ediyor. 1907 Fenerbahçe Derneği, InGame Group tarafından yaratılan ve tamamen Türk yapımı bir oyun olan Zula ile iş birliğine imza attı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra, “Espor gençlerin ve aynı zamanda geleceğin sporu” dedi.
1.07.2020 E-Spor
Fenerbahçe 2 ismi KAP'a bildirdi!
Fenerbahçe 2 ismi KAP'a bildirdi! Fenerbahçe Kulübü, bağımsız yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Sina Afra ve Gürel Aydın'ın atandığını KAP'a bildirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe