Sinan Özeçoğlu

Sinan Özeçoğlu

Son dakika Sinan Özeçoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sinan Özeçoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sinan Özeçoğlu haber sayfamızda...

Sinan Özeçoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 sinan özeçoğlu haberi bulunmuştur.
Eskişehir Basket'in yönetim kuruluna ceza yağdı
Eskişehir Basket'in yönetim kuruluna ceza yağdı TBF Disiplin Kurulu, lig ve Avrupa kupasından çekilme kararı alan kulübün başkan ile yöneticilerini, 40'ar gün hak mahrumiyeti ve 90'ar bin lira para cezasına çarptırdı
1.07.2020 Basketbol
Eskişehir Basket'in TOFAŞ maçı ücretsiz
Eskişehir Basket'in TOFAŞ maçı ücretsiz Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, yarın TOFAŞ ile yapacakları Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçının taraftara ücretsiz olacağını söyledi.
Eskişehir Basket'te hedef play-off
Eskişehir Basket'te hedef play-off Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Eskişehir Basket, 9 haftalık galibiyet hasretine Darüşşafaka'yı 89-82 mağlup ederek son verirken, play-off hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor.
Eskişehirspor'da Halil Ünal yeniden başkan
Eskişehirspor'da Halil Ünal yeniden başkan Eskişehirspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda eski başkanlardan Halil Ünal, yeniden bu göreve seçildi.
1.07.2020 1.Lig
Eskişehirspor'da olağanüstü genel kurul ertelendi
Eskişehirspor'da olağanüstü genel kurul ertelendi Eskişehirspor Kulübünün olağanüstü genel kurulu, 6 Aralık'a ertelendi.
1.07.2020 1.Lig
Halil Ünal: 'Eskişehirspor'u sahipsiz bırakmayacağız'
Halil Ünal: 'Eskişehirspor'u sahipsiz bırakmayacağız' Eskişehirspor eski Başkanlarından Halil Ünal, "Bu takımı kayyuma bırakmayacağız. Gereken neyse yapacağız" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Efsaneye şok! 'Son maçımız olabilir'
Efsaneye şok! 'Son maçımız olabilir' Türk futbolunda bir çok ilke imza atmış, futbolumuzun efsane kulüplerinden biri olan Eskişehirspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor.
1.07.2020 1.Lig
Eskişehirspor'da toplu istifa
Eskişehirspor'da toplu istifa TFF 1. Lig'de kötü günler geçiren Eskişehirspor'da Başkan Sinan Özeçoğlu düzenlediği basın toplantısıyla yönetim kurulu ile birlikte görevden ayrılma kararı aldıklarını açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
Eskişehirspor'da şok karar!
Eskişehirspor'da şok karar! TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'da, yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre, 22 Kasım'da yapılacak.
1.07.2020 1.Lig
İldiz: Eskişehirspor'u düzlüğe çıkaracağız
İldiz: Eskişehirspor'u düzlüğe çıkaracağız Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz, "Eskişehirspor'u düzlüğe çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Elimizdeki mevcut kadroyla Eskişehirspor'u tünelden çıkarmaya, ışığı görmeye çalışacağız" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Eskişehirspor'da taraftara destek çağrısı
Eskişehirspor'da taraftara destek çağrısı TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başkanı Sinan Özeçoğlu, yarın sahalarında yapacakları Grandmedical Manisaspor maçında taraftarın tribünleri doldurarak, takıma destek vermesini istedi.
1.07.2020 Futbol
Yücel İldiz Eskişehirspor'a 1 yıllık imzayı attı
Yücel İldiz Eskişehirspor'a 1 yıllık imzayı attı Eskişehirspor, Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yücel İldiz'i getirdi.
1.07.2020 1.Lig
"24 puan silinebilir"
"24 puan silinebilir" TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, "Puan silme konusunda önümüzde 24 puan silme riski var" dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
15 Temmuz’da  Söğüt ruhu tekrar dirildi
15 Temmuz’da Söğüt ruhu tekrar dirildi 736. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nde konuşan Başbakan Yıldırım, “Kardeşliğimize gölge düşürmek isteyen alçaklara Söğüt Meydanı’ndan sesleniyorum, asla kazanamayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini asla bozamayacaksınız” dedi
10.09.2017 Siyaset
2. ve 3.Lig Kulüpler Birliği'nden TFF'ye ziyaret
2. ve 3.Lig Kulüpler Birliği'nden TFF'ye ziyaret Başkan Cengiz Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e ziyaret gerçekleştirdi.
1.07.2020 Futbol
Eskişehirspor'da başkandan taraftara söz
Eskişehirspor'da başkandan taraftara söz Kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, "Bu kulübün bir lirasını hesapsız bırakmayız. Taraftarımıza söz veriyorum bir kuruşun hesabını vereceğiz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Eskişehirspor Kulübü Başkanından destek çağrısı
Eskişehirspor Kulübü Başkanından destek çağrısı TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, kulüp olarak zor günlerden geçtiklerini belirterek, siyah-kırmızılı camiadan destek istedi.
1.07.2020 1.Lig
İşte Eskişehirspor'un yeni Sportif Direktörü!
İşte Eskişehirspor'un yeni Sportif Direktörü! Eskişehirspor yönetimi Sportif Direktörlük konusunda Koray Avcı ile her konuda anlaştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Semih Şentürk yeniden Eskişehirspor'da
Semih Şentürk yeniden Eskişehirspor'da Eskişehirspor'da yönetim, geçen sezon takımda forma giyen golcü futbolcu Semih Şentürk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Sergen Yalçın imzayı attı!
Sergen Yalçın imzayı attı! TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Sergen Yalçın, Eskişehirspor'da!
Sergen Yalçın, Eskişehirspor'da! TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Eskişehirspor'da Sergen Yalçın görüşmesi...
Eskişehirspor'da Sergen Yalçın görüşmesi... TFF 1.Lig ekibi Eskişehirspor boşta olan teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile görüşmeye başladı...
1.07.2020 1.Lig
Eskişehirspor, İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı
Eskişehirspor, İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, uzun zamandır arayışta olduğu teknik direktörlük konusunda İbrahim Üzülmez ile anlaşmaya vardı.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Üzülmez Eskişehirspor yolunda!
İbrahim Üzülmez Eskişehirspor yolunda! 2 dönemlik transfer yasağı ve mali sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Eskişehirspor'da teknik direktör sorununu İbrahim Üzülmez ile çözmek üzere..
1.07.2020 1.Lig
Es-Es pas ve şut çalıştı
Es-Es pas ve şut çalıştı Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, pas ve şut ağırlıklı çalıştı.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Özeçoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.