Sincan Cezaevi

Sincan Cezaevi

Son dakika Sincan cezaevi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sincan cezaevi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sincan cezaevi haber sayfamızda...

Sincan Cezaevi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 910 sincan cezaevi haberi bulunmuştur.
Mahkumlar Meclis TV’yi izlemek istiyor
Mahkumlar Meclis TV’yi izlemek istiyor TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu, cezaevindeki annesinin yanında kalan çocuklara bedelsiz olarak oyuncak verilmesi önerisinde bulundu.
8.02.2024 Gündem
4 çocuk annesi eşini öldürmüştü! Karar verildi
4 çocuk annesi eşini öldürmüştü! Karar verildi Ankara'nın Mamak ilçesinde, kıskançlık iddiasıyla tartıştığı eşi Sultan Başer'i (38) tabancayla vurarak öldüren Mikail Başer (45), tutuklandı.
26.12.2023 Gündem
Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İlk görüntü
Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İlk görüntü Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, hastaneden taburcu edildi.
13.12.2023 Futbol
Halil Umut Meler: Bana 'Seni öldüreceğim' dedi!
Halil Umut Meler: Bana 'Seni öldüreceğim' dedi! Uğradığı saldırı sonrası özel bir hastanede tedaviye alınan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler "Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi" ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Futbol
Faruk Koca ve diğer 2 kişi, Ankara Batı Adliyesi'nden çıkarılarak Sincan Cezaevi'ne sevk edildi
Faruk Koca ve diğer 2 kişi, Ankara Batı Adliyesi'nden çıkarılarak Sincan Cezaevi'ne sevk edildi Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile beraber toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi. Daha sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
12.12.2023 Futbol
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İlk ifadesi ortaya çıktı
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İlk ifadesi ortaya çıktı Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile beraber toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi. Daha sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
12.12.2023 Futbol
Bakan Tunç: Fiziki şartları yetersiz olan 392 cezaevini kapattık
Bakan Tunç: Fiziki şartları yetersiz olan 392 cezaevini kapattık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde kurulan Adalet Halk Kütüphanesi'nin açılış törenine katıldı.
5.12.2023 Gündem
Tuğçe cinayetinde sanığın cezası belli oldu! 'Hak ettiği cezayı aldı'
Tuğçe cinayetinde sanığın cezası belli oldu! 'Hak ettiği cezayı aldı' Eskişehir'de yaşlı bakım teknikeri Tuğçe Can'ı (25) başına defalarca taşla vurarak, 13 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren sevgilisi Onur Kaya (22), indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme çıkışında konuşan anne Emine Can, "Bugün çok mutluyum. Her ne kadar evladımı getiremeyecek olsam da onun da o dört duvar arasında çürüyeceğini bilmek, benim içimi biraz daha rahatlatıyor" dedi.
6.07.2023 Gündem
Tuğçe Can'ın annesinden yürek yakan sözler:  Başka Tuğçe'ler ölmesin istiyorum
Tuğçe Can'ın annesinden yürek yakan sözler: Başka Tuğçe'ler ölmesin istiyorum Eskişehir'de yaşlı bakım teknikeri olan Tuğçe Can'ı (25) 13 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren Onur Kaya’nın (22) yargılanmasına devam edildi. Mahkeme savcısı verdiği mütalaasında sanık Kaya hakkında indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ederek, "Normalde yanında taşımadığı halde suçta kullandığı bıçağı yanında getirmiş olması sanığın cinayeti önceden tasarladığı eylem ve neticeyi garanti altına almak adına değişik ihtimalleri hesaplayarak eylemini icra ettiğini göstermektedir" dedi.
1.06.2023 Gündem
Öldürülen Tuğçe’nin annesi: Katilin en ağır şekilde cezalandırılacağını biliyorum
Öldürülen Tuğçe’nin annesi: Katilin en ağır şekilde cezalandırılacağını biliyorum Eskişehir’de, Tuğçe Can'ı (25) 13 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren Onur Kaya’nın (22), tutuklu yargılandığı dava, eksiklerin tamamlanması için ertelendi. Can’ın annesi Emine Can, adalete güvendiğini ve sanığın en ağır cezayı alacağını ifade etti.
5.05.2023 Gündem
28 Şubat hükümlüsü üç generalin daha cezası kaldırıldı
28 Şubat hükümlüsü üç generalin daha cezası kaldırıldı 28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan üç eski generalin daha cezaları Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı.
4.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Vakit gelmiştir, artık Türkiye Yüzyılı Başlıyor!
Bakan Kurum: Vakit gelmiştir, artık Türkiye Yüzyılı Başlıyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında Yapımı Tamamlanan Konutların Hak Sahibi Belirlenmesi Kura Çekimi ve Şehit Hamza Halit Sülün Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni”nde açıklamalarda bulundu.
29.12.2022 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu toplandı
TBMM Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti'nin grup önerisi kabul edilirken, CHP, İYİ Parti ve HDP'nin grup önerileri reddedildi.
20.12.2022 Gündem
Kader'in ölümünde büyük şüphe! ‘Çelişki var, orada bir şey oldu’
Kader'in ölümünde büyük şüphe! ‘Çelişki var, orada bir şey oldu’ Ankara’da arkadaşının ateşlediği tüfekten çıkan kurşunla vurulan genç kız hayatını kaybetti. Talihsiz genç kızın ağabeyi ise olayda tek bir kişinin suçlu olmadığını ve kasıt bulunduğu iddia ederek, tüm suçluların yakalanması istedi.
22.11.2022 Gündem
FETÖ’nün mülki idare yapılanmasına darbe: 38 gözaltı
FETÖ’nün mülki idare yapılanmasına darbe: 38 gözaltı Başkentte terör örgütü FETÖ’nün mülki idare yapılanmasını deşifre etmeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 38 şahıstan 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
4.06.2022 Gündem
'Kaset kumpası davası'ndan karar açıklandı
'Kaset kumpası davası'ndan karar açıklandı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Haberler
Son dakika: 'Kaset kumpası davası'ndan karar açıklandı
Son dakika: 'Kaset kumpası davası'ndan karar açıklandı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Gündem
Rüşvetin adı 'düğün hediyesi'
Rüşvetin adı 'düğün hediyesi' FETÖ bağlantısı nedeniyle hapiste olan İlhan İşbilen'in İngiltere'de yaşayan eşinin pasaport alabilmek için Prens Andrew'a verdiği rüşvetin resmi kayıtlara "düğün hediyesi" olarak geçtiği ortaya çıktı
3.04.2022 Dünya
İşbilen’den Prens’e pasaport rüşveti
İşbilen’den Prens’e pasaport rüşveti FETÖ’den hapiste olan İlhan İşbilen’in İngiltere’de yaşayan eşi Nebahat İşbilen’in, pasaport almak için Prens Andrew’a 750 bin sterlin verdiği ortaya çıktı. İşbilen’in aracı olan bankacı Selman Türk’ün kendisini dolandırdığı iddiasıyla açtığı davayla ifşa olan rüşvet skandalı, İngiliz basınında manşetlere taşındı
2.04.2022 Dünya
Engelliye tecavüz davasında sanığa 30 yıl hapis cezası
Engelliye tecavüz davasında sanığa 30 yıl hapis cezası Ankara'da 2019 yılında, o dönem 14 yaşında olan yüzde 50 engelli B.K. yaşı 18'den küçük bir grup tarafından kaçırılarak, metruk bir binada tecavüze uğradı.
2.12.2021 Gündem
Son dakika... Kobani davası başladı! AK Parti'den açıklama
Son dakika... Kobani davası başladı! AK Parti'den açıklama Gelen son dakika haberine göre; Kobani olaylarına ilişkin dava Ankara'da başladı. Son dakika gelişmelerini CNN TÜRK muhabiri Serhat Dal anlattı.
26.04.2021 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
'Askeri casusluk' savcısı Kılınç'a FETÖ üyeliğinden 10 yıl hapis cezası
'Askeri casusluk' savcısı Kılınç'a FETÖ üyeliğinden 10 yıl hapis cezası Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapmasında arandığı sırada Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan İzmir'deki "askeri casusluk" davasının savcısı Zafer Kılınç'ın yargılandığı karar açıklandı.
8.09.2020 Gündem
Karısını öldürmek için hapisten kaçan şahıs yakalandı
Karısını öldürmek için hapisten kaçan şahıs yakalandı Çeşitli suçlardan 22 yıl hapis cezası bulunan Ecevit Kıymaz, kızı Kader’e “Anneni öldüreceğim” deyip Sincan Açık Cezaevi’nden firar etti. Katilden hızlı hareket ederek ortak operasyonla Kıymaz’ı yakalayan Yozgat ile Ankara polisleri bir kadını ölümden kurtardı. Kıymaz’ın üzerinde eski eşinin oturduğu evinin adresinin yazılı olduğu not çıktı.
14.08.2020 Haberler
Son dakika! Adil Öksüz, karakolda böyle ifşa olmuş!
Son dakika! Adil Öksüz, karakolda böyle ifşa olmuş! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz’ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar açıklıyoruz. Öksüz’ün yakalandıktan birkaç sonda jandarma karakolunda FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu deşifre olmuş. Çarpıcı ifadeler haberin detayında:
30.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sincan Cezaevi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.