Singapur Havayolları

Singapur Havayolları

Son dakika singapur havayolları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan singapur havayolları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan singapur havayolları haber sayfamızda...

Singapur Havayolları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 181 singapur havayolları haberi bulunmuştur.
Singapur'dan Türkiye'ye yoğun talep
Singapur'dan Türkiye'ye yoğun talep Singapur Havayolları, Türkiye uçuşlarında yüzde 100 doluluk oranına ulaşarak büyük başarı yakaladı. Singapur Havayolları Türkiye Müdürü Hong Yao Hu, haftalık 4 frekans olan İstanbul uçuşlarını artırmak istediklerini belirterek, "Büyük havalimanları, rahatlıkla kapasiteyi artırmak ya da bir uçuş planlamak için avantaj. O açıdan İstanbul Havalimanı da çok büyük avantaj sağlıyor" dedi.
12.10.2023 Ekonomi
Bomba tehdidi yapılan uçağın pilotu acil inişi reddetti
Bomba tehdidi yapılan uçağın pilotu acil inişi reddetti Hindistan Hava Kuvvetleri'nin (IAF) bildirdiğine göre, dün sabah İran'dan Çin'e giden bir uçakta bomba tehdidi yapıldı.
4.10.2022 Dünya
Singapur'da yolcu uçağında bomba paniği
Singapur'da yolcu uçağında bomba paniği ABD'nin San Francisco kentinden Singapur'un Changi kentine gitmek üzere havalanan yolcu uçağında, yolculardan birinin el bagajında bomba olduğunu iddia etmesi üzerine büyük panik yaşandı.
28.09.2022 Dünya
Son dakika...Dünyada Koronavirüs alarmı! Sınırlar kapatılıyor
Son dakika...Dünyada Koronavirüs alarmı! Sınırlar kapatılıyor Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını, hem virüsün yayıldığı ülkeler hem küresel çapta teyakkuz durumuna yol açtı.
31.01.2020 Dünya
İstanbul - Singapur uçuşlarına dev uçak
İstanbul - Singapur uçuşlarına dev uçak Singapur Hava Yolları (SIA) filosunu modernleştirmeye, Türk pazarına yeni tanıtılan ve dünyanın en modern uçaklarından biri olan A350-900’ü bünyesine katarak devam ediyor. Dev uçakla Singapur'a ilk yolculuk 1 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleştirdi.
2.12.2019 Tatil
SIA, İstanbul uçuşlarında A350-900 ile hizmet vermeye başladı
SIA, İstanbul uçuşlarında A350-900 ile hizmet vermeye başladı Singapur Hava Yolları (SIA) İstanbul seferlerini A350-900 ile gerçekleştirecek.
1.12.2019 Haberler
İstanbul Havalimanı’na Airbus A350’lerle ilk tarifeli uçuş
İstanbul Havalimanı’na Airbus A350’lerle ilk tarifeli uçuş Singapur Havayolları, İstanbul Havalimanı’na yapacağı seferler için uçak tipini değiştirerek Airbus A350 ile seferlerini gerçekleştirmeye başladı.
1.12.2019 Ekonomi
Dünyanın en uzun ticari uçuşunun deneme seferi başarıyla tamamlanmadı
Dünyanın en uzun ticari uçuşunun deneme seferi başarıyla tamamlanmadı Avustralya'nın Qantas Havayolları, dünyanın en uzun ticari uçuşunun deneme seferini tamamladı.
20.10.2019 Dünya
İstanbul Havalimanı'na büyük övgü! Dünya'da 1'inci olacak...
İstanbul Havalimanı'na büyük övgü! Dünya'da 1'inci olacak... Singapur Havayolları Avrupa Bölge Başkanı Subhas Menon, taşınmanın ardından İstanbul Havalimanı'nın tam kapasite faaliyete geçmesiyle birlikte İstanbul'un havacılıkta önemli bir 'hub' (merkez) olacağını söyledi. Menon, "İstanbul zaten böyleydi. Ancak İstanbul Havalimanı ile birlikte rakiplerine fark atarak dünyada birinci olacak. Biz bu hub bağlantısını kullanma konusunda çok tecrübeli bir havayoluyuz" dedi.
24.04.2019 Ekonomi
Atatürk Havalimanı'nda alarm verildi! Pilotlar, birbirlerini uyarmaya başladı...
Atatürk Havalimanı'nda alarm verildi! Pilotlar, birbirlerini uyarmaya başladı... Havaların ısınmasıyla birlikte, leyleklerin göç hattı üzerinde bulunan Atatürk Havalimanı'nda alarm verildi. Pilotlar, leylek sürüleriyle ilgili birbirlerini uyarmaya başladı.
21.03.2019 Gündem
Dünyanın en uzun uçuşu gerçekleşiyor
Dünyanın en uzun uçuşu gerçekleşiyor Katar'ın başkenti Doha ile Yeni Zelanda'nın Auckland kentine düzenlenen 14.523 kilometrelik yolculuk şu ana kadar dünyanın en uzun uçak yolculuğu olarak rekorlar kitabına adını yazdırmıştı. Ancak bugün gerçekleşen Singapur-New York uçuşu bu rekoru ele geçirdi.
12.10.2018 Tatil
Dünyanın en uzun aktarmasız uçuşu bugün sefere başlıyor
Dünyanın en uzun aktarmasız uçuşu bugün sefere başlıyor Singapur-New York arasındaki uçak, 18 saat 25 dakika havada kalacak. Uçuşta standart ekonomi sınıfından bilet satılmıyor.
11.10.2018 Dünya
Boeing'in devasa yolcu uçağı 777X'ten ilk görseller geldi
Boeing'in devasa yolcu uçağı 777X'ten ilk görseller geldi Boeing'in Washington eyaletindeki devasa hangarında 777X ilk defa monte edilmiş bir şekilde göründü. Kanat açıklığı 71.6 metre olan yolcu uçağının oldukça büyük pencereleri var. Sipariş veren firmalar arasında All Nippon Airways, Cathay Pacific ve Singapore Airlines yer alıyor.
17.09.2018 Teknoloji
İstanbul semalarında ilginç görüntü... Gören pilotlar birbirini uyarıyor!
İstanbul semalarında ilginç görüntü... Gören pilotlar birbirini uyarıyor! İstanbul semalarında, leyleklerin daha sıcak bölgelere göç etmesi nedeniyle göç alarmı başladı. Leyleklerin güneye doğru göçe başlamasından dolayı uçakların rotasında daha sık görülmesi üzerine Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi görevlileri ile pilotlar, leylek sürüleriyle ilgili birbirlerini uyarmaya başladı. 450 metrelerde leylek sürüleri gören bir pilotun, “Yoğun leylek sürüleri var. Trafikleri uyarabilirsiniz" anonsu yaptı.
21.08.2018 Gündem
WhatsApp Durumlarında gelecek yıldan itibaren reklam olabilir
WhatsApp Durumlarında gelecek yıldan itibaren reklam olabilir WhatsApp, gelecek yıldan itibaren içerisinde reklamlı olabilir. Kullanıcıların durumlarına bakarken çeşitli reklamlar göreceği iddia ediliyor.
3.08.2018 Teknoloji
Dünyanın en uzun kesintisiz uçuşu yapıldı
Dünyanın en uzun kesintisiz uçuşu yapıldı United Airlines'a ait Boeing 787-9 Dreamliner uçağı yaklaşık 14 bin kilometrelik Singapur rotasını tam 17 saat 55 dakikada tamamlayarak en uzun süreli kesintisiz uçuş rekoruna imza attı.
31.10.2017 Ekonomi
22 bin dolara uçakta banyo
22 bin dolara uçakta banyo Dünyadaki 7.2 milyar kişilik havayolu pazarından daha fazla pay kapmak isteyen havayolu şirketleri müşterilerine sundukları hizmetlere her geçen gün yenilerini ekliyor.
9.09.2017 Ekonomi
Ekonomi sınıfında iyi yemek THY’de
Ekonomi sınıfında iyi yemek THY’de ABD merkezli New York Times gazetesi, uçaklarda ekonomi sınıfında seyahat eden yolcuların yemeklerini inceledi.
25.06.2017 Dünya
Singapur Havayolları pilotu İstanbul'da ölü bulundu
Singapur Havayolları pilotu İstanbul'da ölü bulundu Singapur Havayolları’nın pilotu, İstanbul’da bir otel odasında ölü bulundu.
25.04.2017 Gündem
İki timsah için dev uçak İstanbul'a indi
İki timsah için dev uçak İstanbul'a indi Singapur Havayollarına ait jumbojet olarak bilinen Boeing 747 tipi dev kargo uçağı ile Avustralyadan iki adet timsah İstanbula getirildi.
14.04.2017 Gündem
İki timsah için dev uçak İstanbul'a indi
İki timsah için dev uçak İstanbul'a indi Singapur Havayollarına ait jumbojet olarak bilinen Boeing 747 tipi dev kargo uçağı ile Avustralyadan iki adet timsah İstanbula getirildi.
14.04.2017 Gündem
Türk kargo  uçağı  Bişkek’te düştü
Türk kargo uçağı Bişkek’te düştü ACT Havayolları’na ait Türk kargo uçağı Kırgizistan’ın başkenti Bişkek’e inişi sırasında yerleşim bölgesine düştü. 4 mürettebat ile uçağın düştüğü bölgede yaşayanlar dahil 37 kişi hayatını kaybetti
16.01.2017 Dünya
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var...
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var... Kırgızistan'da düşen Türk kargo uçağı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hong Kong'tan havalanan uçak, yoğun sis altındaki Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Manas Havaalanı'na iniş yapmak üzereyken düştü. Kazada en az 37 kişi hayatını kaybetti, ölü sayısının çok daha yüksek olabileceği belirtiliyor. Kırgız yetkililer, uçağın pilot hatası nedeniyle düşmüş olabileceğini duyurdu. Uçağın düşerken en az 15 eve zarar verdiği bildiriliyor. Türk Hava Yolları (THY), Bişkek'te düşen kargo  uçağının THY'ye ait olmadığını açıkladı. Bu açıklamaya rağmen BBC başta olmak üzere birçok gazetenin Kırgızistan'da düşen Türk uçağının, THY uçağı olduğunu duyurması tepkilere neden oldu. AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan "BBC World yaptığı yalan  ve yanlış haberle küresel marka THY'ye leke sürmeye ve güven duygusunu sarsmaya  çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu. ACT Havayolları A.Ş, Bişkek'te düşen kargo uçağıyla ilgili açıklama yaptı. ACT Havayolları açıklamasında, "Kazanın oluşumuna teknik nedenler veya yüklemeye bağlı etkenlerin yol açmadığı anlaşılmaktadır. Kazanın gerçek nedeni yapılacak çalışmalar sonucu ortaya çıkacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgız mevkidaşı Atambayev'i telefonla aradı ve taziye dileğinde bulundu. Kargo uçağının sabah saatlerinde Bişkek yakınlarında düşmesinin ardından başlayan  arama ve kurtarma çalışmaları bugün için tamamlandı. Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Muhammetkalıy Abulgaziyev, düşen uçağın kara kutusunun bulunduğunu kaydetti.
16.01.2017 Gündem
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var...
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var... Kırgızistan'da düşen Türk kargo uçağı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hong Kong'tan havalanan uçak, yoğun sis altındaki Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Manas Havaalanı'na iniş yapmak üzereyken düştü. Kazada en az 37 kişi hayatını kaybetti, ölü sayısının çok daha yüksek olabileceği belirtiliyor. Kırgız yetkililer, uçağın pilot hatası nedeniyle düşmüş olabileceğini duyurdu. Uçağın düşerken en az 15 eve zarar verdiği bildiriliyor. Türk Hava Yolları (THY), Bişkek'te düşen kargo  uçağının THY'ye ait olmadığını açıkladı. Bu açıklamaya rağmen BBC başta olmak üzere birçok gazetenin Kırgızistan'da düşen Türk uçağının, THY uçağı olduğunu duyurması tepkilere neden oldu. AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan "BBC World yaptığı yalan  ve yanlış haberle küresel marka THY'ye leke sürmeye ve güven duygusunu sarsmaya  çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu. ACT Havayolları A.Ş, Bişkek'te düşen kargo uçağıyla ilgili açıklama yaptı. ACT Havayolları açıklamasında, "Kazanın oluşumuna teknik nedenler veya yüklemeye bağlı etkenlerin yol açmadığı anlaşılmaktadır. Kazanın gerçek nedeni yapılacak çalışmalar sonucu ortaya çıkacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgız mevkidaşı Atambayev'i telefonla aradı ve taziye dileğinde bulundu. Kargo uçağının sabah saatlerinde Bişkek yakınlarında düşmesinin ardından başlayan  arama ve kurtarma çalışmaları bugün için tamamlandı. Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Muhammetkalıy Abulgaziyev, düşen uçağın kara kutusunun bulunduğunu kaydetti.
16.01.2017 Gündem
Milliyet Tv Haber Bülteni - 27.06.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 27.06.2016 Türkiye ile İsrail, ilişkilerin normalleşmesi için yapılan müzakerelerde uzlaşmaya vardı.   Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail ile yapılan anlaşma ile ilgili konuştu.   Bitlis'te PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.   MHP'de 10 Temmuz'da yapılması planlanan olağanüstü kurultay bilmeceye döndü.   Çin'de Yuntai dağında 300 metre yükseklikte inşa edilen cam köprüye dayanıklılık test yapıldı.   AK Parti Hükümeti, Türkiye'nin il sayısını 83'e çıkarmayı planlıyor.   Çankırı’da seyyar satıcıya üzerinde terör örgütü logosu bulunan tespih soran gençler linç edilmekten son anda kurtuldu.   Konya’da Suriyeli bir grupla esnafın tartışması sonucu meydana gelen silahlı, bıçaklı, sopalı kavgada dört kişi yaralandı.   Mersin'in Silifke ilçesinde Kemal Polat isimli şahıs, denizde yüzdüğü sırada üzerinden geçen bir yatın pervanesinin çarpması sonucu ağır yaralandı.   Singapur Havayolları’na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı.   Hazırlayan ve Sunan: Beste Erkan
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Singapur Havayolları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.