Sınır İhlali

Sınır İhlali

Son dakika sınır ihlali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sınır ihlali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sınır ihlali haber sayfamızda...

Sınır İhlali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 805 sınır ihlali haberi bulunmuştur.
Azerbaycan ve Ermenistan barışa yakın! Esir tutulan askerler serbest bırakılacak
Azerbaycan ve Ermenistan barışa yakın! Esir tutulan askerler serbest bırakılacak Azerbaycan ve Ermenistan ortak açıklamalarında barışa ulaşmak için fırsat oluştuğu konusunda hem fikir olduklarını duyurarak, barış anlaşması imzalama niyetlerini teyit ettiler.
11.12.2023 Dünya
İlk fotoğrafları AFP geçti! İsrail saldırı gemileri sınırı aştı
İlk fotoğrafları AFP geçti! İsrail saldırı gemileri sınırı aştı İsrail ile Lübnan arasındaki süren gerginliğin en net fotoğraflarını Fransız haber ajansı AFP yayınladı. Söz konusu karelerde İsrail saldırı gemilerinin Lübnan sınırını geçtiği görülürken bir Lübnan ajanı o anları anbean kayıtlara geçirdi.
8.08.2023 Dünya
'Veda Mektubu'nda Alanur'dan Ziya itirafı! '30 yıl önce bir ilişki yaşadık'
'Veda Mektubu'nda Alanur'dan Ziya itirafı! '30 yıl önce bir ilişki yaşadık' Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', heyecan dolu 17'nci bölümüyle ekranlara geldi. Alanur'un basına servis ettirdiği fotoğrafları Ziya'nın kaldırtmasıyla ikili arasındaki gerilim iyice arttı. Ziya'nın bu hamlesinin altında kalmayan Alanur'un intikamı ise çok ağır oldu.
4.07.2023 Cadde
İbrahim Kalın Suriye ile 11 yıl sonra gerçekleşen görüşmeye ilişkin konuştu
İbrahim Kalın Suriye ile 11 yıl sonra gerçekleşen görüşmeye ilişkin konuştu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın Suriye ile 11 yıl sonra ilk defa bakanlık düzeyinde gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.
7.01.2023 Haberler
İbrahim Kalın Suriye ile 11 yıl sonra gerçekleşen görüşmeye ilişkin konuştu
İbrahim Kalın Suriye ile 11 yıl sonra gerçekleşen görüşmeye ilişkin konuştu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın Suriye ile 11 yıl sonra ilk defa bakanlık düzeyinde gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.
7.01.2023 Gündem
Kore’nin iki yakasından karşılıklı füzeler!
Kore’nin iki yakasından karşılıklı füzeler! Kore Yarımadası’nın 1945’te ayrılmasından bu yana ilk kez Kuzey ile Güney, birbirinin kıyısına balistik füze fırlattı.
3.11.2022 Dünya
Çin gemileri Japonya karasularını ihlal etti
Çin gemileri Japonya karasularını ihlal etti Çin'e ait 3 sahil güvenlik gemisinin Senkaku Adaları açıklarında Japonya karasularını ihlal ettiği bildirildi. Tokyo, Pekin'i diplomatik yollardan protesto ederken, gelişmenin ülkelerin diplomatik ilişkilerinin normalleşmesinin 50. yıl dönümü olan 29 Eylül'den bir gün önce yaşanması dikkat çekti.
28.09.2022 Dünya
Tayvan ilk kez Çin İHA’sına ateş açtı
Tayvan ilk kez Çin İHA’sına ateş açtı Tayvan ilk kez hava sahasını ihlal eden Çin’e ait İHA’ya uyarı ateşi açtı. Tayvan basınında yer alan haberlerde, Tayvan ordusunun Kinmen Savunma Komutanlığı’nın (KDC), Çin’e ait sivil İHA’ların Dadan Adası, Erdan Adası ve Shi Adası üzerinde uçtuğunu tespit ettiği ve işaret fişeği atarak söz konusu İHA’ları uyardığı aktarıldı.
1.09.2022 Dünya
Sınır koymak neden gereklidir?
Sınır koymak neden gereklidir? Hayatımızın kontrolünü elimizde tutmak için ne zaman evet, ne zaman hayır demeliyiz? Klinik Psikolog Hazal Akşahin konu hakkında bilgiler verdi.
7.07.2022 İlişkiler
Çin gemileri Japonya karasularını ihlal etti
Çin gemileri Japonya karasularını ihlal etti Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetleri, Çin'e ait 2 geminin Doğu Çin Denizi'nde Japonya karasularına girdiğini açıkladı.
5.07.2022 Dünya
Çocuklarda öfke kontrolü nasıl sağlanmalı?
Çocuklarda öfke kontrolü nasıl sağlanmalı? Uzman Psikolog Arzu Yıldırım, bizim ve çocuğumuzun öfkesi başımıza sıçramadan önce zihnimizde bazı doğru sıçramaları yapmış olmamız gerektiğini vurgulayarak, “Empati, psikolojik olarak zorlandığımız durumlarda hemen hemen her gerginliğin gevşetilmesine veya her aşırı rahatlığın biraz sıkılaştırılmasına yarayan bir İngiliz anahtarı gibidir ve öfkeyle başa çıkmada mucizeler yaratır” dedi.
11.05.2022 Çocuk
Türkiye’nin jeopolitik konumu önem kazanır
Türkiye’nin jeopolitik konumu önem kazanır Rusya’yla Ukrayna arasında olay bir sıcak savaşa dönüşürse, o zaman petrol fiyatları ve Avrupa’daki spot doğalgaz fiyatları yükselir. Bu yükseliş petrole dayalı kontratları ve spot fiyatlara dayalı kontratlarda da fiyatların yükselmesini etkiler.
1.03.2022 Vitrin
Son dakika... Rus ordusu Ukrayna askerlerini sınırda öldürdü
Son dakika... Rus ordusu Ukrayna askerlerini sınırda öldürdü Rusya tarafından yapılan açıklamada, sınır ihlali yapan Ukraynalı 'sabotajcı'larla çatışmaya girildiği ve bir zırhlı aracın da yok edildiği belirtildi.
21.02.2022 Dünya
Polonya sınırında göçmenlerin bekleyişi sürüyor
Polonya sınırında göçmenlerin bekleyişi sürüyor Belarus-Polonya sınırındaki bekleyişi sürdüren göçmenler, Avrupa Birliği sınırının açılması taleplerinde ısrarlı. Polonya ise sınır güvenliğini artırıyor.
20.11.2021 Dünya
Son dakika... Ermenistan Rusya'dan yardım istedi
Son dakika... Ermenistan Rusya'dan yardım istedi Rus haber ajansları, Erivan yönetiminin 1997'deki anlaşmanın uygulanıp Ermenistan'ın savunulması için yardım istendiğini bildiriyor. Ermenistan söz konusu talebi, Azerbaycan ordusuyla yaşanan sınır çatışmalarını gerekçe göstererek Moskova'ya sundu.
16.11.2021 Dünya
Ne laf söyletiriz ne de laiklik sütununu kırdırırız
Ne laf söyletiriz ne de laiklik sütununu kırdırırız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski milletvekili Resul Tosun’un “laikliğin anayasadan çıkarılması” yönündeki görüşlerine sert tepki gösterdi.
15.09.2021 Siyaset
Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den laiklik açıklaması
Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den laiklik açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, laikliğin Anayasa’dan çıkarılması tartışmasıyla ilgili, "Bu görüşü seslendiren veya destek verenler Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini dinamitlemek isteyen, kurucu emanetleri kundaklamak için gün sayan hastalıklı ve hasarlı zihniyetlerdir. Bilinmelidir ki, ne dinimize laf söyletiriz, ne de Cumhuriyet'in laiklik sütununu kırdırırız" dedi.
14.09.2021 Siyaset
'Macera aramaya' Suriye'ye giden İsrailli 8 ay hapis cezasına çarptırıldı
'Macera aramaya' Suriye'ye giden İsrailli 8 ay hapis cezasına çarptırıldı Rusya'nın arabulucuğunda iki ülkenin pazarlık masasına oturmasına yol açan İsrailli kadın karşılığında, iki çoban serbest bırakılmıştı.
27.07.2021 Dünya
Putin: Sınırlarımıza dayandılar
Putin: Sınırlarımıza dayandılar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçen hafta İngiltere’ye ait bir savaş gemisinin Rusya tarafından yasa dışı ilhak edilen Kırım’ın kara sularındaki eylemine ilişkin, "Bu gemiyi batırsak bile, dünyanın, 3. dünya savaşının eşiğinde olacağını hayal etmek yine de zor olurdu." dedi.
30.06.2021 Dünya
Otobüs durağında gizli belgeler bulundu!
Otobüs durağında gizli belgeler bulundu! İngiltere'de bir otobüs durağında, İngiliz ordusuyla ilgili ayrıntı bilgilerin ve Afganistan'da olası bir İngiliz askeri varlığına ilişkin planların yer aldığı Savunma Bakanlığına ait gizli belgeler bulundu.
27.06.2021 Dünya
Milliyet'te Haftanın Özeti (25 Haziran 2021)
Milliyet'te Haftanın Özeti (25 Haziran 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları;
25.06.2021 Haberler
İngiltere Başbakanı, Rusya'nın sınır ihlali iddiasını reddetti
İngiltere Başbakanı, Rusya'nın sınır ihlali iddiasını reddetti İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kırım yakınlarında Rus ve İngiliz donanmalarının karşı karşıya geldiği olayda, İngiliz savaş gemisinin yasal olarak hareket ettiğini söyledi.
24.06.2021 Dünya
Rusya: İngiliz savaş gemisi bilerek 'provokasyon'a imza attı
Rusya: İngiliz savaş gemisi bilerek 'provokasyon'a imza attı Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İngiliz savaş gemisinin Karadeniz'deki eylemlerini "bilinçli provokasyon" olarak nitelendirdi.
24.06.2021 Dünya
Karadeniz’de ‘uyarı’ muamması
Karadeniz’de ‘uyarı’ muamması Rusya’nın, Karadeniz’de sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle İngiliz savaş gemisine uyarı ateşi açtığı bildirildi.
24.06.2021 Dünya
İngiltere, Rusların açıklamasını yalanladı
İngiltere, Rusların açıklamasını yalanladı İngiltere, Rus uçağının Karadeniz'de sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle İngiliz savaş gemisine uyarı ateşi açtığı iddialarını reddetti.
23.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sınır İhlali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.