Sinirli

Sinirli

Son dakika sinirli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sinirli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sinirli haber sayfamızda...

Sinirli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.896 sinirli haberi bulunmuştur.
Bayern Münih'te Xabi Alonso'nun alternatifi Ralf Rangnick!
Bayern Münih'te Xabi Alonso'nun alternatifi Ralf Rangnick! Thomas Tuchel ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'te teknik direktör arayışlarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı.
28.03.2024 Almanya Bundesliga
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
KKM hesaplarında gerileme devam ediyor
KKM hesaplarında gerileme devam ediyor Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutarda sınırlı da olsa düşüş yaşandı.
28.03.2024 Uzmanpara
Oğlunun kavga ettiği çocuğa şişle saldırı tehdidi! 'Senin beynini patlatırım'
Oğlunun kavga ettiği çocuğa şişle saldırı tehdidi! 'Senin beynini patlatırım' Kağıthane’de çocuğunun sokakta oynadığı esnada başka bir çocukla kavga ettiğini gören kadın, çocuğu şişle tehdit etti. Küçük çocuk, “Senin beynini patlatırım” diyerek üstüne gelen kadını, “Dur abla, bir kendine gel. Canım ablam, bir dakika. Senin yaşın başın kaç? Benden 20 yaş büyüksün” sözleriyle sakinleştirmek istedi.
28.03.2024 Haberler
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
Oğlunun kavga ettiği çocuğa şişle saldırı tehdidi! 'Senin beynini patlatırım'
Oğlunun kavga ettiği çocuğa şişle saldırı tehdidi! 'Senin beynini patlatırım' Kağıthane’de çocuğunun sokakta oynadığı esnada başka bir çocukla kavga ettiğini gören kadın, çocuğu şişle tehdit etti. Küçük çocuk, “Senin beynini patlatırım” diyerek üstüne gelen kadını, “Dur abla, bir kendine gel. Canım ablam, bir dakika. Senin yaşın başın kaç? Benden 20 yaş büyüksün” sözleriyle sakinleştirmek istedi.
28.03.2024 Gündem
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’ Arkeolog Töre Sivrioğlu’nun hazırladığı “Atatürk ve Arkeoloji”, Atatürk’ün kültürel mirasımızı koruma altına alıp yücelttiğinin ve Türkiye’de arkeoloji biliminin temellerinin nasıl atıldığının hikâyesini konu alıyor.
28.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
'KOBİ OSB’ler Bursa’yı çok daha rekabetçi bir yapıya kavuşturacak'
'KOBİ OSB’ler Bursa’yı çok daha rekabetçi bir yapıya kavuşturacak' Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, imalatçı firmaların uzun yıllardan bu yana dile getirdikleri KOBİ OSB projesinin BTSO ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde kentin geleceği için dönüm noktası olacak stratejik bir hamleye dönüştüğünü söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı. Yıldırım savunmasında, “Sinirden elime bıçağı aldım, elimden tuttu, ilk o beni kesti. Boğazımı sıktı o an bıçak elindeydi. Şimdi takipçi kazanmak için medyaya çıkıyor” dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
“Gelecekle ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesinde olumlu olacaktır”
“Gelecekle ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesinde olumlu olacaktır” Ankara Sanayi Odası (ASO) Genel Başkanı Seyit Ardıç, “Belirsizlik ortamında politika yapıcılarının hedef tutarsızlık sorunu ile karşı karşıya kalmaması oldukça önemlidir. Gelecek ile ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesi açısından olumlu olacaktır“ dedi.
27.03.2024 Ekonomi
API petrol stokları yükseldi
API petrol stokları yükseldi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları üst üste iki hafta yaşanan düşüşün ardından bu yılın en yüksek haftalık artışını yaşadı.
27.03.2024 Uzmanpara
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza'
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza' Beylikdüzü'nde Banu Parlak'a ait 'Drago' isimli köpek komşusu Kılıç ailesine ait 'Leo' isimli köpeğe saldırdı. Leo, ağır yaralı olarak kaldırıldığı veteriner kliniğinde öldü. Saldırı sonucu köpeği ölen Kılıç ailesi, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Leo ise yaşadığı evin ön bahçesindeki en sevdiği yerde toprağa verildi.
26.03.2024 Gündem
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’  Sosyal psikolog Jonathan Haidt yeni kitabında, Z kuşağının, akıllı telefon ve sosyal medya evreninin ilk insanları olmaları nedeniyle sorunlu kişilikler geliştirdiklerini öne sürdü.
26.03.2024 Dünya
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü Son yıllarda çete şiddetiyle sarsılan Latin Amerika ülkelerinden Ekvador’un en genç belediye başkanı, 27 yaşındaki Brigitte Garcia, suikasta uğradı.
25.03.2024 Dünya
'2050'de yüzde 55 daha fazla suya ihtiyacımız olacak'
'2050'de yüzde 55 daha fazla suya ihtiyacımız olacak' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2030’da ülkemizde su kaynakları yüzde 20 oranında azalırken, nüfusumuzun yüzde 10 oranında artması bekleniyor. 2050’de artan nüfusla birlikte gıda ihtiyacını karşılamak için yüzde 65-70 daha fazla gıdaya, bu gıdayı üretmek için de yüzde 55 daha fazla suya ihtiyacımız olacak" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze’de acil ateşkesin sağlanması için uluslararası platformları sonuna kadar zorladık
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze’de acil ateşkesin sağlanması için uluslararası platformları sonuna kadar zorladık TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze’de acil ateşkesin sağlanması, İsrail zulmünün durdurulması ve oradaki mazlum kardeşlerimize yardım elinin ulaştırılması için bütün uluslararası platformları sonuna kadar zorladık” dedi.
23.03.2024 Gündem
'İklim değişikliği, bizleri daha fazla mücadeleye sevk ediyor'
'İklim değişikliği, bizleri daha fazla mücadeleye sevk ediyor' Adana'da konuşan Bakan Yumaklı, "Bu ekonomik kayıpların sadece bir bölgeyi etkilemediğini belirtmek isterim. Burada süne zararlısına karşı mücadele yürütürken Karadeniz Bölgesi'nde de kahverengi kokarca ile ilgili farklı bir mücadele yürütülüyor. Gün geçtikçe iklim değişikliği bizleri daha fazla mücadeleye sevk ediyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu: Hürjet Kayseri'de üretilecek
Bakan Kacır duyurdu: Hürjet Kayseri'de üretilecek Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hurdaya ayrılan Türk bayraklı gemilerin yerlerine yeni gemi inşa edilmesi için sağlanan teşviklere ilişkin yönetmelikte değişikliğe gittiklerini açıklayarak 25 bin GT (Grostonaj) ile sınırlı olan hurda teşvik başvurularını iki kat artırarak 50 Bin GT’na çıkardıklarını bildirdi.
23.03.2024 Ekonomi
Kim Min Jae, Bayern Münih'ten ayrılıyor! Yeni adresini duyurdular
Kim Min Jae, Bayern Münih'ten ayrılıyor! Yeni adresini duyurdular Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae, Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlanıyor. Bu durumdan memnun olmadığını ifade eden Güney Koreli yıldız içni flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
23.03.2024 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Sinirli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.