Siper

Siper

Son dakika siper haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan siper gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan siper haber sayfamızda...

Siper

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.410 siper haberi bulunmuştur.
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu ASELSAN'ın enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre; ASELSAN'ın yıllık cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 büyüyerek 73,6 milyar TL'ye ulaştığı ve net karlarının ise 7,4 milyar TL seviyesine ulaştığı belirtildi.
26.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat’ta düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Çanakkale ruhu hamd olsun bugün de yaşamaktadır
Bakan Yerlikaya: Çanakkale ruhu hamd olsun bugün de yaşamaktadır İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şişli'de düzenlenen ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ programında şehit yakını ve gazilerle bir araya geldi.
18.03.2024 Gündem
Trabzonsporlu Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolcuları korudu!
Trabzonsporlu Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolcuları korudu! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği maçtan sonra çıkan olaylarda Eren Elmalı'nın konuk takım futbolcularına siper olması alkış topladı.
18.03.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Donanmaya hava şemsiyesi
Donanmaya hava şemsiyesi Türkiye’nin ilk milli hava savunma harbi güdümlü mermisi HİSAR’ın deniz versiyonu, ilk milli fırkateyn İstanbul’un üzerindeki ilk milli lançer MİDLAS’tan başarıyla fırlatıldı.
13.03.2024 Gündem
ABD'den gelen F-35 mesajlarına KAAN'lı cevap!
ABD'den gelen F-35 mesajlarına KAAN'lı cevap! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Türkiye'nin F-35 programına dönmesi için ABD'den gelen açıklamalara diplomatik kaynakların cevabını aktarırken Türkiye'nin KAAN, KIZILELMA, ANKA-3 planını da paylaştı.
12.03.2024 Gündem
MİDLAS, ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi
MİDLAS, ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi Savunma Sanayii Başkanlığı himayelerinde başlatılan ve Roketsan sorumluluğunda yürütülen proje kapsamında, Millî Dikey Atım Lançer Sistemi (MİDLAS), ilk kez TCG İstanbul fırkateyninden füze ateşledi. SSB Başkanı Haluk Görgün, “Savunma sanayiimiz açısından çok anlamlı bir günü hep beraber yaşadık. Çok heyecanlıyız, gururluyuz. Bu gemiden yapılan ilk atıştı, bu atışların devamı gelecek!” dedi.
12.03.2024 Haberler
Donanmaya hava şemsiyesi! MİDLAS, ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi
Donanmaya hava şemsiyesi! MİDLAS, ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi Savunma Sanayii Başkanlığı himayelerinde başlatılan ve Roketsan sorumluluğunda yürütülen proje kapsamında Millî Dikey Atım Lançer Sistemi (MİDLAS), ilk kez TCG İstanbul fırkateyninden füze ateşledi. Türk donanması, Hisar füzesinin ateşlendiği sistem ile 'millî hava savunma şemsiyesi' ile koruma kalkanına sahip oldu.
12.03.2024 Gündem
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık'
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık' İlişkileri 2020 yıllında çıktıkları Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde yollarını ayırdı. Nikâh masasına oturmaları beklenirken aşka nokta koyan ikiliden Terzioğlu'ndan ilk açıklama geldi.
8.03.2024 Cadde
Burçin Terzioğlu ile dört yıllık sevgilisi Umut Duygu ayrıldı!
Burçin Terzioğlu ile dört yıllık sevgilisi Umut Duygu ayrıldı! 4 yıldır beraber olan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını 2020 yıllında gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edildi.
27.02.2024 Cadde
Can Yaman yine bildiğiniz gibi! Muhabirlerle yaşadığı sorun sonrası açıklama geldi
Can Yaman yine bildiğiniz gibi! Muhabirlerle yaşadığı sorun sonrası açıklama geldi İtalya’da yaşayan Can Yaman, arkadaşlarıyla birlikte İstanbul’a geldi. Ekip dün akşam Nişantaşı’nda bir mekândaydı.Ünlü oyuncu soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaşları muhabirlerin fotoğraf çekmesine engel olmaya çalıştı. Yaman'dan konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama geldi.
26.02.2024 Cadde
Fırtınada uçan çatı ölümüne neden oldu! 'Eli cebinde yürüyor' savunmasına tepki
Fırtınada uçan çatı ölümüne neden oldu! 'Eli cebinde yürüyor' savunmasına tepki Ankara’da fırtına nedeniyle çatıdan kopan parçaların altında kalan fabrika işçisi Mustafa Karaoğlu'nun (24) ölümüne ilişkin davada sanık Yavuz T.'nin avukatı, Karaoğlu'nun yürürken sağ elinin cebinde olduğunu söyledi. "Sağ eli cebinde olduğu için kendisini koruyamamıştır" diyen avukatın savunmasına Karaoğlu'nun eşi Gizem Karaoğlu tepki gösterdi.
25.02.2024 Haberler
Fırtınada uçan çatı ölümüne neden oldu! 'Eli cebinde yürüyor' savunmasına tepki
Fırtınada uçan çatı ölümüne neden oldu! 'Eli cebinde yürüyor' savunmasına tepki Ankara’da fırtına nedeniyle çatıdan kopan parçaların altında kalan fabrika işçisi Mustafa Karaoğlu'nun (24) ölümüne ilişkin davada sanık Yavuz T.'nin avukatı, Karaoğlu'nun yürürken sağ elinin cebinde olduğunu söyledi. "Sağ eli cebinde olduğu için kendisini koruyamamıştır" diyen avukatın savunmasına Karaoğlu'nun eşi Gizem Karaoğlu tepki gösterdi.
25.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi Diyarbakır'da 'arazi anlaşmazlığı' nedeniyle Taş ve Alyamaç aileleri arasında, 9 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilk müdahale eden ve üzerlerine ateş edilen 9 jandarma personelinin ifadeleri ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Haberler
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Gündem
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur MHP'nin 55. yıl kutlama etkiliğinde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den AYM ile ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.
9.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Rehineyi kurtarmak için şüpheliyi öldüren komiser hakkında karar
Rehineyi kurtarmak için şüpheliyi öldüren komiser hakkında karar Bursa'da hakkındaki arama kaydı nedeniyle yakalanacağını anlayınca kız arkadaşı Beyza A.'yı rehin alıp, kendi başına tabanca dayayan Raşit Atila'yı (36) vurarak etkisiz hale getiren komiser A.B.B.'nin (38), 'Kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapisle yargılandığı davada karar çıktı.
2.02.2024 Gündem
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma AFP ABD'nin verdiği onayla aylar süren müzakerelerin bittiğini kaydetti, Washington Post gerilim kaynaklarından birinin hafifleyeceği yorumunu yaptı. Yunan medyası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'den yaptığı açıklamaları ilk sayfasına taşıdı.
28.01.2024 Dünya
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
Silahlı kavgada kalkan olarak kullanılan kadın yaşadıklarını anlattı
Silahlı kavgada kalkan olarak kullanılan kadın yaşadıklarını anlattı İzmir'de silahlı kavga sırasında arada kalıp, şüphelilerden B.M.'nin kalkan olarak kullandığı Öznur Şahin yaşadıklarını anlattı.
23.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siper ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.