2022 Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nda büyük skandal! Yumruk yumruğa kavga iddiası
2022 Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nda büyük skandal! Yumruk yumruğa kavga iddiası Dünya Kupası'nda mücadele eden Sırbistan Milli Takımı ile alakalı şok bir iddia ortaya atıldı. Sırbistan Milli Takımı'nda Vlahovic ve Gudelj, Rajkovic ve Jovic'in eşleriyle kampta birlikte olduğu, olayın ayyuka çıkmasıyla birlikte futbolcuların kavga ettiği belirtiliyor.
30.11.2022 Dünya Kupası
Son dakika | Sırbistan'da Dragan Stojkovic dönemi
Son dakika | Sırbistan'da Dragan Stojkovic dönemi Sırbistan Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Dragan Stojkovic oldu.
3.03.2021 Dünyadan Futbol
Mladen Krstajic: 'Ljajic’i serbest bırakın'
Mladen Krstajic: 'Ljajic’i serbest bırakın' Sırbistan Milli Takım Teknik Direktörü Krstajic, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’i arayarak, “Ljajic’i Milli takımda serbest oynatıyoruz ve daha etkili oluyor” tavsiyesinde bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Spor Günlüğü - 13 Ağustos 2015
Spor Günlüğü - 13 Ağustos 2015 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Kızılyıldız ve Sırbistan Milli Takımı’nın önemli oyuncusu Nikola Kalinic'i 2+1 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.   Montreal Masters’da karşılaşan Nick Kyrgios ve Stan Wavrinka arasında ilginç bir  diyalog geçti.Kortun yanında bulunan mikrofon sayesinde duyulan konuşma herkesi şoke etti.   Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı, İstanbul’da oynadığı ilk hazırlık maçında Bosna Hersek’i devirmeyi başardı, rakibini 58 sayıda tutarak savunmasıyla umut aşıladı.   Uluslararası Atletizm Federasyonunun geriye dönük analizleri sonucu milli atlet Elvan Abeylegesse’nin, 10 bin metrede gümüş madalya kazandığı 2007 Dünya Şampiyonası’nda doping yaptığı ortaya çıktı.
13.08.2015 Programlar
Ljacic'e bir tokat da Mihajlovic'ten
Ljacic'e bir tokat da Mihajlovic'ten Sırbistan Milli Takımı’nın oyuncusu Ljacic, ülkesinin milli marşını söylemediği için takımdan uzaklaştırıldı.
28.05.2012 Skorer
Ljacic'e bir tokat da Mihajlovic'ten
Ljacic'e bir tokat da Mihajlovic'ten Sırbistan Milli Takımı’nın oyuncusu Ljacic, ülkesinin milli marşını söylemediği için takımdan uzaklaştırıldı.
28.05.2012 Skorer