Sırrı

Sırrı

Son dakika sırrı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sırrı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sırrı haber sayfamızda...

Sırrı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.414 sırrı haberi bulunmuştur.
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024 Püf Noktası
Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın
Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın Plastik bir cerrah olan Dr. Daniel Barrett sosyal medya hesaplarında daha sağlıklı ve genç görünen bir cildin sırrını paylaştı. İşte plastik cerraha göre sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin sırrı.
25.04.2024 Cilt Bakımı
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
24.04.2024 Haberler
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
24.04.2024 Gündem
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
Elti kıskandıran çamaşırların sırrı! Leke bırakmıyor, 1 paketi bile yeterli
Elti kıskandıran çamaşırların sırrı! Leke bırakmıyor, 1 paketi bile yeterli Beyaz kıyafetlerde ve çamaşırlarda geçmeyen lekeler can sıkıcı olabiliyor. Ancak bu yöntemle geçmeyen lekelerden kolayca kurtulabileceksiniz. İşte hiçbir lekeye acımayan o yöntem.
23.04.2024 Püf Noktası
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor Türk kültüründe pirinç pilavı ayrı bir yere sahiptir. Hem lezzetiyle hem de yapımıyla insanların beğenisini kazanmış bu basit ancak etkileyici yemek, her sofranın vazgeçilmezidir. Ancak, mükemmel bir pirinç pilavı yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş…
22.04.2024 Yemek
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı Çamaşır makinesi kullanımı ev içerisindeki çoğu iş yükünü ortadan kaldırabilir. Ancak bu makineleri kullanırken dikkatli olunmadığında hızlıca bozulmaya veya çamaşırları temizlememeye başlayabilirler. İşte çamaşır makinesinin uzun yıllar dayanması için dikkat edilmesi gerekenler.
22.04.2024 Püf Noktası
Çanakkale Savaşı'nın en acımasız yüzü: Türk askerinin kabusuydu
Çanakkale Savaşı'nın en acımasız yüzü: Türk askerinin kabusuydu Çanakkale Savaşları sırasında İngiliz ve Fransızlar tarafından Osmanlı askerlerinin cepheye ulaşacakları yollara havadan atılan ve savaş hilesi olarak nitelendirilen 3 ayaklı sivri uçlu topuk patlatanlar, savaşın acımasızlığını gözler önüne seriyor.
22.04.2024 Gündem
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi.
20.04.2024 Dünya
İstinye'de AVM'de yangın alarmı
İstinye'de AVM'de yangın alarmı İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Usta makyözlerin sırrı! Ruj asla taşmıyor, dudakları çatlak çatlak göstermiyor
Usta makyözlerin sırrı! Ruj asla taşmıyor, dudakları çatlak çatlak göstermiyor Doğru ruj tonunu sürdüğünüzde hissettiğiniz güven patlamasının eşi benzeri yoktur. Ancak rujunuz akmaya veya dudaklarınız çatlak görünmeye başladığında bu da oldukça can sıkıcı olabilir. Birkaç adımda rujunuzu profesyoneller gibi sürebilirsiniz.
20.04.2024 Makyaj
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında belediye başkanının makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafflarına yönelik hakaret içeren sözlerin sarf edildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanıyor.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili harekete geçildiğini belirtti.
20.04.2024 Gündem
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur'
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur' İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı.
20.04.2024 Gündem
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti Galatasaray dün 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp mukavelesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Okan Buruk'a da imza attıracak. Deneyimli teknik adamın sözleşme detayı belli oldu.
20.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı Fenerbahçe karşısında Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci'nin penaltılarını kurtararak Olympiakos'a turu getiren Yunan eldivenin sırrı ortaya çıktı.
20.04.2024 Konferans Ligi
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nazara gelmiş! 'Sirkeyle yıkandık'
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nazara gelmiş! 'Sirkeyle yıkandık' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, düğünden sonra nazara geldiklerini açıkladı. Eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Cadde
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sırrı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.