Sırtlan

Sırtlan

Son dakika sırtlan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sırtlan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sırtlan haber sayfamızda...

Sırtlan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 259 sırtlan haberi bulunmuştur.
Fotoğraf Şanlıurfa'dan... Fotokapana böyle yansıdılar
Fotoğraf Şanlıurfa'dan... Fotokapana böyle yansıdılar Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, fotokapana yansıyan çizgili sırtlan ailesinin görüntüsünü paylaştı.
7.04.2024 Gündem
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan Üçağızlı Mağaraları, 72-29 bin yıl öncesindeki insanların yaşamlarına dair önemli buluntular içeriyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Bakan Yumaklı paylaştı: Nadir de olsa seni görmek çok güzel
Bakan Yumaklı paylaştı: Nadir de olsa seni görmek çok güzel Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fotokapanla görüntülenen çizgili sırtlana ilişkin paylaşımda bulundu.
11.02.2024 Haberler
Bakan Yumaklı paylaştı: Nadir de olsa seni görmek çok güzel
Bakan Yumaklı paylaştı: Nadir de olsa seni görmek çok güzel Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fotokapanla görüntülenen çizgili sırtlana ilişkin paylaşım yaptı.
11.02.2024 Gündem
Nesli Tükenen Hayvanlar 2024: Dünyada ve Türkiye’de Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar Nelerdir?
Nesli Tükenen Hayvanlar 2024: Dünyada ve Türkiye’de Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar Nelerdir? Dünya üzerinde pek çok hayvan türü bulunmaktadır. Doğal dengede hayvanların ve bitkilerin önemli oldukça çoktur. Ancak bunlardan bazılarının nesli tükenmekle karşı karşıya kalırken bazılarının nesli tamamen tükenmiştir. Doğal afetler, kimisi insanlığın dünyada var oluşundan önce kimisi de insanoğlunun aşırı avlanması, nüfus ve şehirleşmenin giderek artmasıyla dünya üzerinde nesli tükenmiş hayvanlar bulunur. Dünyada ve Türkiye’de nesli tükenmekte olan hayvanlar içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Nesli tehlike altında! 'Kendini gizlemekte oldukça usta bir tür'
Nesli tehlike altında! 'Kendini gizlemekte oldukça usta bir tür' Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, nesli tükenme tehlikesi altındaki çizgili sırtlanın görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.
1.11.2023 Gündem
Ankara'da bir çizgili sırtlan daha böyle görüntülendi
Ankara'da bir çizgili sırtlan daha böyle görüntülendi Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, yönetmen ve belgeselci Burak Doğansoysal tarafından kayıt altına alınan çizgili sırtlanın görüntülerini paylaştı.
1.11.2023 Yaşam
Bizim güzel hikâyemiz!
Bizim güzel hikâyemiz! Büyük zafere giden meşakkatli yol, vatanı emperyalist güçlerden temizlemek için gösterilen kudret ve Cumhuriyet ile taçlanan zafer… İşte Türkiye’nin en güzel hikâyesi ve onu en iyi şekilde anlatan kitaplar…
30.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Uraloğlu: Sürücülerin korkulu rüyası olan sırtlan yokuşu artık tarih oldu
Bakan Uraloğlu: Sürücülerin korkulu rüyası olan sırtlan yokuşu artık tarih oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 6 Aralık 2022’de Mersin Tarsus Otoyol Ayrımı, OSB Kavşağı ve Bağlantı Yollarını hizmete açtıklarını belirterek, “Önemli projelerimizden biri olan Akdeniz Sahil Yolu da tamamlandığında Akdeniz kıyılarının meşakkatli yolculukları tarihe gömülecek” dedi.
14.10.2023 Ekonomi
Eski nişanlısının evine balkondan dehşet saçmıştı! Katilin cezası belli oldu
Eski nişanlısının evine balkondan dehşet saçmıştı! Katilin cezası belli oldu Bolu’da eski nişanlısı Makbule M.'nin (32) kardeşlerinden Beyazıt Bestami Ay'ı (23) öldüren, Muhammet Ay'ı (24) ise yaralayan Sefa Candan (28), 2 farklı suçtan müebbet ile 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
12.10.2023 Gündem
İnsan sesi yaban hayvanlarını aslan sesinden daha çok korkutuyor
İnsan sesi yaban hayvanlarını aslan sesinden daha çok korkutuyor Güney Afrika'da yapılan yeni bir araştırmaya göre insan sesi yaban hayvanlarını aslan sesinden daha fazla korkutuyor.
7.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Hafsa İsminin Anlamı Nedir? Hafsa Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Hafsa İsminin Anlamı Nedir? Hafsa Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Hafsa ismi kız çocuklarına verilen isimlerden biridir. Bu isim dilimizde de sıklıkla tercih edilmekte ama bazen anlamı bilinmeden kullanılmaktadır. Hafsa ismini çocuğuna koymak isteyen bazı kişiler derin araştırmalar yapmaktadır. Hafsa isminin anlamı, Kur’an'da geçip geçmediği hakkında detayları derledik.
25.09.2023 Gündem
Didim'de düzensiz göçmen operasyonu
Didim'de düzensiz göçmen operasyonu Didim'de 102 düzensiz göçmen yakalanırken, olaylarla ilgili de 3 organizatör gözaltına alındı.
11.09.2023 Gündem
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu.
20.07.2023 Gündem
Elazığ'da nesli tükenmekte olan Afrika-Asya sırtlanı görüldü
Elazığ'da nesli tükenmekte olan Afrika-Asya sırtlanı görüldü Elazığ'da, dünyada nadir görülen nesli tükenmekte olan Afrika-Asya sırtlanı, Şahsuvar köyü Master dağı eteğinde bir vatandaş tarafından görüntülendi.
5.05.2023 Haberler
Nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan telef oldu
Nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan telef oldu Batman’ın Gercüş ilçesinde, bir aracın çarptığı nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan telef oldu.
19.03.2023 Gündem
12 dev yılan! Tam 24 yıldır elleriyle besliyorlar
12 dev yılan! Tam 24 yıldır elleriyle besliyorlar Mersin’in Tarsus ilçesindeki Doğa Parkı'nda dev piton, boa ve anakonda cinsi yılların bakıcılığını Mustafa Karagündüz (48) ile Harun Can (43) yapıyor.  Bakıcılar, toplam 12 devasa yılanı her gün besleyen ve bakımını yapıyor.
5.03.2023 Gündem
Nesli tehlike altındaki çizgili sırtlan fotokapanlara böyle yansıdı
Nesli tehlike altındaki çizgili sırtlan fotokapanlara böyle yansıdı Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, kırsal bölgelerde fotokapanlara yansıyan çizgili sırtlan görüntülerini paylaştı.
11.01.2023 Haberler
Pİ'NİN YAŞAMI OYUNCULARI kim? Pi'nin Yaşamı filmi konusu nedir, kaplan gerçek mi?
Pİ'NİN YAŞAMI OYUNCULARI kim? Pi'nin Yaşamı filmi konusu nedir, kaplan gerçek mi? Pi'nin Yaşamı filmi, 11 dalda Oscar Ödüllerine aday gösterildi. Filmde, gemileri batan Pi ve bir Bengal kaplanının ufak bir sandalda hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. Pi'nin Yaşamı filmi, 2012 yılında vizyona girdi. Piscine Molitor "Pi" Patel'in hikayesinin anlatıldığı Pi'nin Yaşamı filmi oyuncuları kim, gerçek mi?
1.01.2023 Bilgi Rehberi
Çizgili sırtlan evin bahçesine kadar girdi
Çizgili sırtlan evin bahçesine kadar girdi Nesli tehlikede olan ve korunması gereken hayvan türleri içerisinde kırmızı listede yer alan çizgili sırtlan evin bahçesine kadar geldi. Kümesin etrafında dolaşan sırtlanı gören ev sahibi, “Horozumu yedi, bir horoz borçlu bana” dedi.
14.12.2022 Yaşam
Nesli tükenme tehlikesi olan çizgili sırtlan bulundu
Nesli tükenme tehlikesi olan çizgili sırtlan bulundu Gaziantep’in Nizip ilçesinde mısır tarlalarına saldıran domuzlardan korunmak için kurulan tuzağa nesli tükenme tehlikesi olan çizgili sırtlan düştü.
10.10.2022 Haberler
Denizli'de 8 milyon yıllık hayvan fosilleri bulundu
Denizli'de 8 milyon yıllık hayvan fosilleri bulundu Denizli'nin Tavas ilçesinde, 8 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen fil, gergedan, zürafa ve karıncayiyen gibi hayvanlara ait 15 farklı fosil bulundu.
23.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sırtlan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.