Şiva

Şiva

Son dakika Şiva haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şiva gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şiva haber sayfamızda...

Şiva

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 906 şiva haberi bulunmuştur.
Bayramlık filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Bayramlık filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Bayramlık filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Bayramlık filmi konusu ve oyuncu kadrosu Bayramlık filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ramazan Bayramı nedeniyle TV kanallarının yayın akışında yerli ve yabancı filmler yer alıyor. Bu akşam ise yerli sinema filmlerimizden Bayramlık filmi izleyici karşısına çıkıyor. Bayramlık filmi konusu nedir, oyuncuları kim? İşte Bayramlık filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki: Arı gibi çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Arı gibi çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde bin şantiyede 110 bin kişilik ekiple çalıştıklarını söyledi.
25.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki: Arı gibi çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Arı gibi çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde bin şantiyede 110 bin kişilik ekiple çalıştıklarını söyledi.
25.03.2024 Gündem
Kaderine terk edilen türbe için Antalya Valisi'nden talimat
Kaderine terk edilen türbe için Antalya Valisi'nden talimat Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 1. Derece Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı Ahi Kızı Türbesi için talimat verdi.
8.03.2024 Gündem
35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanı davası 3 Mayıs tarihine ertelendi
35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanı davası 3 Mayıs tarihine ertelendi Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası 35 kişinin hayatını kaybettiği yıkılan 10 katlı Ezgi Apartmanı davasının ilk duruşması ikinci günde devam etti. Duruşma 3 Mayıs 2024 tarihine ertelendi.
2.03.2024 Gündem
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Cézanne’ın duvar resmi
Cézanne’ın duvar resmi Paul Cézanne’ın çocukken yaşadığı evinde tadilat sırasında heyecan verici bir keşif gerçekleşti.
23.02.2024 Kültür Sanat
İnşaat ustası karaborsada: 50 bin TL maaş var, eleman yok
İnşaat ustası karaborsada: 50 bin TL maaş var, eleman yok İnşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı gün geçtikçe büyürken, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, işçilerin aylık ücretlerinin 50 bin TL'yi aştığını, sektörde eleman sıkıntısı yaşandığını söyledi.
12.02.2024 Ekonomi
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor!
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor! Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla yerleştiren müteahhit Zeynep Alkan, "Ücretler bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor. Sabahları ustalar çalışacak olanları evinden alıyor, öğle ile akşam yemeğini karşılıyor ve evine götürüyor. Buna rağmen işçi bulamıyoruz" dedi.
5.02.2024 Haberler
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor!
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor! Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla yerleştiren müteahhit Zeynep Alkan, "Ücretler bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor. Sabahları ustalar çalışacak olanları evinden alıyor, öğle ile akşam yemeğini karşılıyor ve evine götürüyor. Buna rağmen işçi bulamıyoruz" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Son dakika! Kocaeli'nde hareketli anlar: Çalışanları fabrikada rehin alan İbrahim Y. teslim oldu
Son dakika! Kocaeli'nde hareketli anlar: Çalışanları fabrikada rehin alan İbrahim Y. teslim oldu Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan bir kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. 10 saatin ardından çalışanları fabrikada rehin alan İbrahim Y. teslim oldu.
1.02.2024 Gündem
Yetenek dalgalarıyla kariyer fırsatı
Yetenek dalgalarıyla kariyer fırsatı Yolcu ve yük taşımacılığı firması DFDS, kız öğrencileri denizcilik sektöründe kariyer yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan yeni bir yetenek programı başlatıyor. Kadın denizcilerin temsilini artırmayı hedefleyen program, özellikle kız öğrencilere öncelik tanıyor.
29.01.2024 Ekonomi
Ebrar Sitesi davası sürüyor! Sanık kendini böyle savundu: Binanın yerini bile bilmiyorum
Ebrar Sitesi davası sürüyor! Sanık kendini böyle savundu: Binanın yerini bile bilmiyorum Kahramanmaraş’ta yaklaşık 1400 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Siteleri’nin L bloğun ilk duruşması görüldü. Binayı yapan kooperatifin başkanı aynı zamanda Ebrar Siteleri’nin kurucusu Tevfik Tepebaşı’nın da damadı olan tutuklu Ahmet Doğan suçlamaları kabul etmedi.
25.01.2024 Gündem
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 16.04 sıralarında yaşanan sarsıntının ardından AFAD verileri paylaştı.
26.01.2024 Gündem
İsias Otel'in sahibinden pes dedirten savunma! 'Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı'
İsias Otel'in sahibinden pes dedirten savunma! 'Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı' Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu, 11 sanığın yargılandığı dava, 4'üncü gününde devam etti. Duruşmada dinlenen otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Eğer deprem 7.7 yerine 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi.
6.01.2024 Gündem
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
‘Süre ve içerik sınırlanabilir’
‘Süre ve içerik sınırlanabilir’ Günümüzün en büyük tehdidi: Ekran bağımlılığı. Özellikle çocuklar, saatlerini ekran karşısında geçiriyor. Çin bu soruna yönelik sınırlama getirmeye hazırlanırken Milliyet uzmanlara, 1 milyar dolarlık oyun pazarına sahip Türkiye’de ‘Ekran bağımlılığına sınırlama getirilmeli mi?’ Sorunu sordu…
1.01.2024 Dünya
İşte 2023'ün en önemli 10 arkeolojik keşfi! İlk sırada domuz heykeli ikinci sorada hortlak mezarı
İşte 2023'ün en önemli 10 arkeolojik keşfi! İlk sırada domuz heykeli ikinci sorada hortlak mezarı Arkeoloji oluşumu Arkeofili'nin arkeologları tarafından 2023 yılında Türkiye'de çıkarılan en önemli 10 keşif arasında Göbeklitepe'de gerçek boyutlu ve boyalı domuz heykeli ilk sırayı alırken, Burdur'daki 'hortlak' mezarı ikinci en önemli keşif oldu.
31.12.2023 Gündem
Ders sırasında kabusu yaşadılar! Tavan sıvası düştü: 7 öğrenci yaralandı
Ders sırasında kabusu yaşadılar! Tavan sıvası düştü: 7 öğrenci yaralandı Samsun’un Canik ilçesindeki Fatih Ortaokulu’nda işlenen ders sırasında tavandaki sıvanın düşmesi sonucu 7 öğrenci yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18.12.2023 Gündem
Malatya’da aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak usta bulunamıyor
Malatya’da aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak usta bulunamıyor Kahramanmaraş merkezli depremler büyük bir yıkım yaşan Malatya’da, kentin yeniden inşası için çalışmalar hızla sürerken, firmalar aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulmakta güçlük çekiyor.
14.12.2023 Haberler
Yıldız Sarayı’nda büyük keşif! 5 kat boya raspasının altından çıktı
Yıldız Sarayı’nda büyük keşif! 5 kat boya raspasının altından çıktı Restorasyon çalışmalarının sürdüğü Yıldız Sarayı’nda büyük keşif. 19. yüzyıla ait süsleme ve resimler ortaya çıkarıldı. Konuya ilişkin Milli Saraylar Başkanı Yasin Yıldız açıklamalarda bulundu.
14.12.2023 Gündem
Aylık 70 bin TL maaşla elaman bulunamıyor: Nedeni belli oldu!
Aylık 70 bin TL maaşla elaman bulunamıyor: Nedeni belli oldu! Son dönemde inşaat sektöründe çalışan sıkıntısı yaşanıyor. Aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulunamadığı belirtiliyor. Özellikle inşaat maliyetlerinin arttığı bu süreçte işverenler, çalıştıracak sıva, kaynak ve boya ustası bulmakta güçlük çekiyor. Peki eleman sıkıntısının yaşanmasının başlıca sebepleri neler? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik merak edilen soruları cevapladı.
14.12.2023 Ekonomi
Usta maaşları yükseliyor! Aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak eleman bulunamıyor
Usta maaşları yükseliyor! Aylık 70 bin TL’ye çalıştırılacak eleman bulunamıyor Kahramanmaraş merkezli depremler büyük bir yıkım yaşan Malatya’da, kentin yeniden inşası için çalışmalar hızla sürerken, firmalar aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulmakta güçlük çekiyor.
13.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şiva ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.