Siviller

Siviller

Son dakika siviller haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan siviller gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan siviller haber sayfamızda...

Siviller

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.935 siviller haberi bulunmuştur.
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Guterres: Sorun bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistem
Guterres: Sorun bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistem Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in World Central Kitchen’a (WCK) bağlı 7 çalışana yönelik saldırısına değinerek, “Asıl sorun hataları kimin yaptığı değil, bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistemdir” dedi.
5.04.2024 Dünya
Papa’dan, Gazze’de çağrısı
Papa’dan, Gazze’de çağrısı Papa Francis, Vatikan'da düzenlenen Paskalya ayinindeki konuşmasında, "Gazze'ye insani yardım erişiminin sağlanması, rehinelerin derhal serbest bırakılması ve Gazze Şeridi'nde derhal ateşkes sağlanması için bir kez daha çağrıda bulunuyorum” dedi. Papa, savaşı 'her zaman saçmalık' olarak nitelendirdi.
31.03.2024 Dünya
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi'
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Mısır ziyareti çerçevesinde ziyaret ettiği Refah Sınır Kapısı’nda konuştu. Guterres, "Şimdi her zamankinden daha acil bir insani ateşkes zamanıdır” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Dünya
Gazze’de insani dram: Can kaybı 32 bine yaklaştı
Gazze’de insani dram: Can kaybı 32 bine yaklaştı İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den beri sürdürdüğü bombardımanda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 31 bin 988’e, yaralananların sayısı ise 74 bin 188’e yükseldi.
21.03.2024 Dünya
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 104 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 923’e yükseldi.
20.03.2024 Dünya
İsrail güçleri 4. kez Şifa Hastanesi'ne saldırdı: Sivillere ateş açıldı
İsrail güçleri 4. kez Şifa Hastanesi'ne saldırdı: Sivillere ateş açıldı İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi’ne 7 Ekim’den beri düzenlediği 4. baskında sivillere ateş açıldı. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu kaydediliyor.
18.03.2024 Dünya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada “Gazze’de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Savaşın bile uyulması gereken bir ahlakı, adabı vardır. Sivilleri kalleşçe hedef alan bir barbarlıktan bahsediyoruz” dedi.
2.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'e Gazze tepkisi: Savaş değil soykırım
Erdoğan'dan İsrail'e Gazze tepkisi: Savaş değil soykırım Antalya Diplomasi Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de yaşananlar bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Çünkü savaşın bile uyulması gereken bir adabı, hukuku vardır." dedi.
1.03.2024 Gündem
F-16 satışında son viraj dönüldü, Türkiye düşmanı 'ağladı!'
F-16 satışında son viraj dönüldü, Türkiye düşmanı 'ağladı!' ABD lideri Biden'ın imzaladığı bir genelgeye tutunan Michael Rubin, skandal yazısında Batı Şeria ve Gazze ile KKTC'yi karşılaştırdı, Azerbaycan'a da kin kustu. Eski istihbaratçı, Washington'ın Ankara'nın 'zorbalığı'na boyun eğdiğini ileri sürdü.
17.02.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Refah'ta korkulan oldu! Havadan, karadan ve denizden saldırı
Gazze'deki savaşta son dakika... Refah'ta korkulan oldu! Havadan, karadan ve denizden saldırı 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı şehir gece boyunca kıyameti yaşadı, İsrail katliamında en az 100 can kaybı var. Al Jazeera, Mısır sınırına çok yakın bölgelerin de İsrail tarafından bombalandığını bildiriyor.
12.02.2024 Haberler
Bliken'dan Hamas’ın ateşkes teklifine yorum
Bliken'dan Hamas’ın ateşkes teklifine yorum ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Hamas'ın ateşkes ve esir takası önerisi ile ilgili olarak, “Hamas'ın yanıtında başarı şansı bulunmayan bazı talepler olsa da, İsrail'le anlaşmaya varılması için bir alan açtığını düşünüyoruz” dedi.
8.02.2024 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gazze’de ölen bütün bir insanlıktır
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gazze’de ölen bütün bir insanlıktır Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Gazze’de ölen sadece çocuklar, kadınlar, masum siviller değil, Gazze’de ölen bütün bir insanlıktır” dedi.
27.01.2024 Haberler
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gazze’de ölen bütün bir insanlıktır
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gazze’de ölen bütün bir insanlıktır Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Gazze’de ölen sadece çocuklar, kadınlar, masum siviller değil, Gazze’de ölen bütün bir insanlıktır” dedi.
27.01.2024 Gündem
Bakan Fidan KYB’yi PKK için uyarmıştı: İşte Ankara’yı rahatsız eden Süleymaniye’deki gelişmeler
Bakan Fidan KYB’yi PKK için uyarmıştı: İşte Ankara’yı rahatsız eden Süleymaniye’deki gelişmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın önceki gün Meclis’i bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada “PKK’ya alan açıyor. Yeni tedbirler alırız” sözleri sonrası, gözler Irak’ın kuzeyinde Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) kontrolündeki Süleymaniye bölgesine çevirdi.
18.01.2024 Gündem
Ateş çemberi!
Ateş çemberi! Ortadoğu’da Gazze’deki savaş sonrası başlayan kriz büyüyerek devam ediyor. Son olarak İran’ın Kuzey Irak ve Suriye’de gerçekleştirdiği saldırılar büyük ses getirdi. Saldırılar, İran’ın ABD ile doğrudan karşı karşıya gelmeyeceği bir güç gösterisi olarak yorumlandı.
17.01.2024 Dünya
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, gözaltına alındı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, gözaltına alındı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı
15.01.2024 Antalyaspor
‘Soykırım’ davası bugün başlıyor
‘Soykırım’ davası bugün başlıyor Güney Afrika Cumhuriyeti’nin İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) açtığı “soykırım” davası bugün başlayacak. Lahey’de 2 gün sürecek duruşmalarda İsrail savunma yapma kararı almıştı.
11.01.2024 Dünya
Blinken: Filistinli siviller evlerine dönebilmeli
Blinken: Filistinli siviller evlerine dönebilmeli ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman Al Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Filistinli siviller, şartlar elverir vermez evlerine dönebilmeli. Gazze'yi terk etmeleri için baskı yapılamaz, yapılmamalıdır” dedi.
8.01.2024 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Katar’da
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Katar’da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu temasları çerçevesinde Ürdün'ün ardından Katar’a geldi.
7.01.2024 Dünya
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
Han Yunus'ta ilk çadır kent kuruldu
Han Yunus'ta ilk çadır kent kuruldu Filistin Kızılayı, İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze Şeridi'nde yerinden olan Filistinliler için Han Yunus şehrinde ilk çadır kentin kurulduğunu açıkladı.
2.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Siviller ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.