Siyah

Siyah

Son dakika siyah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan siyah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan siyah haber sayfamızda...

Siyah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84.377 siyah haberi bulunmuştur.
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu!
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu! Kartal’ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması teknik heyeti mutlu etti. Olumsuz bir sonuç hem finali tehlikeye atacak hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilecekti.
25.04.2024 Beşiktaş
Merve Boluğur son pozuyla gündem oldu! 'Gecelerde ben'
Merve Boluğur son pozuyla gündem oldu! 'Gecelerde ben' Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur son olarak siyah mini elbisesiyle verdiği pozunu sevenlerinin beğenisine sundu. Ünlü güzele dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
24.04.2024 Cadde
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor Uzmanlar, yüz tanıma teknolojilerinin mahremiyete yönelik ciddi tehdit oluşturduğu konusunda uyarıda bulunuyor.
24.04.2024 Dünya
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın özellikle ilk yarıdaki oyunu yoğun eleştiri aldı. İşte spor yazarlarının görüşleri...
24.04.2024 Beşiktaş
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş taraftarından Umut Meraş tepkisi! 'Kahroluyorum'
Beşiktaş taraftarından Umut Meraş tepkisi! 'Kahroluyorum' Beşiktaş, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü'ne konuk oldu. Siyah-beyazlı taraftarların Umut Meraş'a yönelik tepkileri dikkat çekti.
23.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı Antalya’da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu otomasyon amiri Serkan Yellice kaza yaşanınca sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Gündem
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, üst istasyonda kabinden inen iki yolcunun, kontrol odasına gelerek otomasyon amiri Serkan Yellice'yi halatlarda problem gördüklerine ilişkin uyardığı görüldü. Uyarı üzerine Yellice'nin sistemi kapattığı, 23 saniye sonra yeniden açtığı görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Haberler
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 Diğer
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi!
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi! Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile bugün deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması öncesi Ümraniye’ye çıkarma yaparak oyuncularla buluşurken galibiyet istedi.
23.04.2024 Beşiktaş
Raylarda yeni rota Diyarbakır
Raylarda yeni rota Diyarbakır Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini dün tamamladı.
23.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı!
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı! Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta kafile başkente ulaştı.
22.04.2024 Beşiktaş
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e Sezona Erdem Can yönetiminde başlayan Anadolu Efes, alınan kötü sonuçlar sonrası yolları ayırmıştı. Şu anda Tomislav Mijatovic ile yola devam eden lacivert-beyazlılardan gelecek sezon için çok konuşulacak bir hamle geldi. Anadolu Efes, Beşiktaş'ın başantrenörünün peşinde. İşte detaylar...
Büyük beden modeli Ashley Graham pozuyla sosyal medyayı salladı!
Büyük beden modeli Ashley Graham pozuyla sosyal medyayı salladı! Yönetmen Justin Ervin ile evliliğinden üç yaşında bir oğlu ve 1.5 yaşında ikizleri olan, moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim, son olarak yayınladığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekti.
22.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba futbolcularla buluştu.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın 'Bu takım çürümüş' sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Beşiktaş
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu Fatih’te alışveriş anlaşmazlığı iddiasıyla tartıştığı siyah çarşaf giyimli kadını iterek yerde sürükleyen şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüpheli için istenen ceza belli oldu.
22.04.2024 Gündem
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final perdesi açılıyor. Beşiktaş yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Türkiye Kupası
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'dan zayıflama reçetesi
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'dan zayıflama reçetesi Zara, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yaklaşık 2 bin kişinin takip ettiği konserde Zara'nın hayranları salonu ağzına kadar doldurdu. Şık kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. Zara, zayıflama sırrını paylaştı.
22.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Siyah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.