Siyahi

Siyahi

Son dakika siyahi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan siyahi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan siyahi haber sayfamızda...

Siyahi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.580 siyahi haberi bulunmuştur.
Polislerden 41 saniyede 96 kurşun...
Polislerden 41 saniyede 96 kurşun... ABD’nin Chicago kentinde 4 polis, emniyet kemeri takmadığı için durdurdukları siyahi sürücüyü, 41 saniyede 96 kurşun sıkarak öldürdü.
12.04.2024 Dünya
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız'
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız' Nijer'in 124 bin nüfuslu Agadez şehrinde, cuma hutbelerinde hâlâ Osmanlı padişahları anılıyor. Agadez'deki Müslümanların yaşadığı bölgede günümüzde dahi Osmanlı sancağının dalgalanması ve sultanların isminin hutbede teker teker sıralanmasının sebebi ise bir hayli ilginç.
9.04.2024 Yaşam
Beyoncé’den ikinci perde
Beyoncé’den ikinci perde “Ben bir kadınım ve düşündüğümde konuşmalıyım” diyen Beyoncé, 29 Mart’ta çıkan “Cowboy Carter” albümüyle çok şey söylüyor ve tartıştırıyor.
30.03.2024 Pazar
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Jr. İspanya ile oynayacakları hazırlık karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İspanya'da ırkçılığa maruz kalan yıldız oyuncu basın toplantısında gözyaşları içinde "Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı Nuri Demirağ ve Vecihi Hürkuş’un hayatı yerli havacılığı bu topraklarda kurmanın çetin mücadelesiyle geçti. Ne yazık ki Hürkuş’un serpilip kök salmasına imkân tanınmadı.
3.03.2024 Gündem
‘Grok’ savaşı!
‘Grok’ savaşı! Yine zirveye oynayan Elon Musk, kendisinin yapay zeka sohbet robotu Grok’u öne geçirmek için rakipleri ChatGPT ve Gemini’yi batırmaya çalışıyor!
3.03.2024 Dünya
Ünlü listede ilk ‘siyahi’
Ünlü listede ilk ‘siyahi’ ABD’li şarkıcı Beyonce, 11 Şubat’ta yayımladığı şarkısı “Texas Hold ‘Em” ile Billboard’un “Hot Country Songs” (Yeni Country Şarkıları) listesinde zirveye çıkan ilk siyahi kadın oldu.
22.02.2024 Dünya
Gümüşhane'nin eğlenceli dolmuş şoförü çaldığı mey ile Afrikalı öğrencilere türkü ziyafeti çekti
Gümüşhane'nin eğlenceli dolmuş şoförü çaldığı mey ile Afrikalı öğrencilere türkü ziyafeti çekti Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda keçilere “mey” konseri verdiği görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kez izlenen dolmuş şoförü Engin Çelik, bu kez dolmuşunda Afrikalı siyahi öğrencilere mey çaldı, Gümüşhane türküsü söyletti.
9.02.2024 Yaşam
Irkçılık yüzünden siyahi Amerikalılar Alzheimer'a daha sık yakalanıyor
Irkçılık yüzünden siyahi Amerikalılar Alzheimer'a daha sık yakalanıyor ABD'de yapısal ırkçılığın siyahilerin Alzheimer'a yakalanma olasılığını arttıran faktörlerden biri olduğu sanılıyor.
8.02.2024 Dünya
44 yıl haksız yere hapis yattı! 25 milyon dolar tazminat ödenecek
44 yıl haksız yere hapis yattı! 25 milyon dolar tazminat ödenecek Beyaz bir kadına tecavüz etmekle haksız yere suçlanan ve 44 yıl boyunca hapis yatan siyahi adama 25 milyon dolar tazminat ödenecek.
11.01.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Peru Hakkında Bilgiler; Peru Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Peru Hakkında Bilgiler; Peru Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Peru günümüzde oldukça önemli bir ülke olup Güney Amerika’nın batısında yer almaktadır. Peru resmi adı Peru Cumhuriyeti’dir. İşte, Peru hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Malavi Hakkında Bilgiler; Malavi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Malavi Hakkında Bilgiler; Malavi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Malavi ya da resmi ismi ile Malavi Cumhuriyeti günümüzde Afrika kıtasının güneydoğu kesiminde yer almakta olan ve denize kıyısı olmayan bir kara ülkesidir. İşte, Malavi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Saint Kitts Ve Nevis Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Kitts Ve Nevis Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Saint Kitts ve Nevis, Karayipler’de bulunan küçük bir ada devletidir. Rüzgaraltı Adalarında bulunan iki adadan oluşan federal bir ülkedir. Yüzölçümü ve nüfusu bakımından en küçük bağımsız devletlerden biridir. Saint Kitts ve Nevis hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Muhabbet Kuşu Fiyatları 2024: Albino, Show Jumbo, Rinbow, Japones Muhabbet Kuşu Fiyatları
Muhabbet Kuşu Fiyatları 2024: Albino, Show Jumbo, Rinbow, Japones Muhabbet Kuşu Fiyatları Avustralya’ya özgü olan muhabbet kuşları evlerde beslenen evcil hayvan türlerinden birisidir. Papağan ailesinden gelirler. Mavi, yeşil, sarı renkleri ve uzun tüyleri ile kendilerine hayran bırakırlar. Muhabbet kuşlarının Albino, Çekoslavak, Jumbo, Lutino, Açık Yeşil, Rinbow, Japones türleri vardır. Bu nedenle muhabbet kuşu fiyatları türlerine ve yavru oluşlarına göre değişiklik göstermektedir. Cinslerine göre muhabbet kuşu fiyatlarını merak ediyorsanız “Muhabbet Kuşu Fiyatları 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Evcil Hayvan
Güney Afrika Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi  Ve Saat Farkı
Güney Afrika Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Gerçek adı Güney Afrika Cumhuriyeti olan ülke, 3 farklı başkente sahiptir. Resmi dilleri ve diğer konularda birçok farklılığı olan ülkenin, ekonomik açıdan ilerleme kaydettiği söylenebilir. Güney Afrika Cumhuriyeti nerede, toplam nüfusu ne kadar, para birimi hangisidir, konuşulan resmi dil veya diller neler, bayrağının manası gibi sorulara yanıtları derledik.
3.01.2024 Tatil
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya ve Ukrayna’ya çağrı: İstanbul sürecini yine canlandıralım
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya ve Ukrayna’ya çağrı: İstanbul sürecini yine canlandıralım Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Ukrayna savaşında yarım kalan İstanbul sürecini tekrar canlandırmaya hazır olduğunu belirtti.
19.12.2023 Gündem
Elinde bavulla sanat yolunda
Elinde bavulla sanat yolunda Sanat endüstrisinin içinde kalmak giderek zorlaşıyor. İngiltere’de Acme tarafından yapılan bir anket her üç sanatçıdan birinin bunu sürdüremeyeceğini söylüyor.
16.12.2023 Pazar
Vincent Aboubakar'dan Ricardo Quaresma itirafı! 'Cristiano Ronaldo kalmamı istedi'
Vincent Aboubakar'dan Ricardo Quaresma itirafı! 'Cristiano Ronaldo kalmamı istedi' Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar, Fransız basınına konuştu. Kamerunlu forvet kariyerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
15.12.2023 Beşiktaş
Bilal Meşe, derbi sonrası Beşiktaş'ın yıldızını eleştirdi! 'Eline, koluna sahip çıkamıyor'
Bilal Meşe, derbi sonrası Beşiktaş'ın yıldızını eleştirdi! 'Eline, koluna sahip çıkamıyor' Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup olduğu karşılaşmayı Bilal Meşe ile Attila Gökçe değerlendirdi. Bilal Meşe, siyah-beyazlıların sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcuyu eleştirdi.
10.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Siyahi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.