Siyahların Hayatları Değerlidir

Siyahların Hayatları Değerlidir

Son dakika Siyahların Hayatları Değerlidir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siyahların Hayatları Değerlidir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siyahların Hayatları Değerlidir haber sayfamızda...

Siyahların Hayatları Değerlidir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 siyahların hayatları değerlidir haberi bulunmuştur.
Siyah ABD'liyi öldüren polis kovuldu
Siyah ABD'liyi öldüren polis kovuldu ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago kentinde siyah Amerikalı Marcellis Stinnette'i salı günü trafik çevirmesi sırasında vurarak öldüren polis görevden alındı.
24.10.2020 Dünya
Protestolar istifa getirdi
Protestolar istifa getirdi ABD New York'ta siyah Amerikalı Daniel Prude'un gözaltına alınıp başına poşet geçirilerek öldürülmesinin görüntüleri büyük ses getirdi, Rochester Polis Şefinin istifa ettiği açıklandı.
9.09.2020 Dünya
Kafasına poşet geçirip boğdular! Görüntüler şok etkisi yarattı
Kafasına poşet geçirip boğdular! Görüntüler şok etkisi yarattı ABD'de polisin yol ortasında çıplak halde kafasına poşet geçirerek siyah Amerikalı Prude'u öldürdüğü görüntüler, depreme yol açtı.
3.09.2020 Dünya
Trump'ın burnundan geldi! Beyaz Saray önünde şok anlar...
Trump'ın burnundan geldi! Beyaz Saray önünde şok anlar... Başkanlık adaylığını ikinci kez resmen kabul eden ABD lideri ailesiyle birlikte şov yaptı ancak bu sırada Beyaz Saray önünde 'istemediği' görüntüler vardı.
28.08.2020 Dünya
ABD polisi bir siyahı daha vurarak öldürdü
ABD polisi bir siyahı daha vurarak öldürdü Louisiana Lafayette'de gerçekleşen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı, bir kez daha tepkiler yükseldi. Polis, bir markette bıçakla kargaşa yarattığı için yaya takip ettiği 31 yaşındaki Trayford Pellerin'in elinde bıçakla başka bir dükkana girmeye çalışması üzerine vurulduğunu savunuyor.
23.08.2020 Dünya
Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı hastaneye tıp öğrencisi olarak döndü
Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı hastaneye tıp öğrencisi olarak döndü ABD'nin Louisiana eyaletinde bir hastanede eskiden güvenlik görevlisi olarak görev yapan Russell Ledet, artık hastanede bir üniversite öğrencisi. 34 yaşındaki Ledet, Baton Rouge Genel Tıp Merkezi'nde 11 yıl önce güvenlik görevlisiydi ve vardiyasında boş vakit bulunca kimya dersine çalışıyordu.
18.08.2020 Dünya
Guardian: Heykel saldırılarıyla ırk ve tarihsel miras konusunda gerginlik de artıyor
Guardian: Heykel saldırılarıyla ırk ve tarihsel miras konusunda gerginlik de artıyor İngiltere'de köle tüccarı ve sömürgecilerin heykellerinin yıkılmasıyla aşırı sağcılarla çatışma ihtimali belirdi, Siyahların Hayatları Değerlidir hareketi Cumartesi günü gerçekleşecek gösteriyi iptal etti.
12.06.2020 Dünya
Son dakika haberleri | Dünya ayağa kalktı! Kefaleti ödedi... Artık serbest!
Son dakika haberleri | Dünya ayağa kalktı! Kefaleti ödedi... Artık serbest! 46 yaşındaki Floyd, 25 Mayıs'ta Minneapolis'te gözaltına alındığı sırada, bir polisin boynuna 8 dakika 46 saniye boyunca basması sonucu yaşamını yitirmişti. Dünyayı sarsan olayın yankıları bitmiyor. Trump'ın polisin iterek düşürdüğü 75 yaşındaki gösterici için 'provokatör' demesi üzerine tepkiler sürüyor. CNN International'da durumun "utanç verici" olduğu ifade edilirken Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ı savundu. Öte yandan Trump attığı bir başka tweet'te, takipçilerine kendisine yazılmış bir mektubu okumalarını söyledi. Mektupta şoke edici ifadeler yer alıyor. Gelen son dakika haberine göre ise, Floyd'un ölümünde yardım ve yataklık etmekten yargılanan eski polis Thomas Lane, mahkemenin belirlediği 750 bin dolar kefalet bedelini ödeyerek serbest kaldı.
11.06.2020 Dünya
Son dakika... Tarihte bir ilk yaşandı! Hepsi kabul etti
Son dakika... Tarihte bir ilk yaşandı! Hepsi kabul etti Beyaz Saray'daki derin uçurumun detayları ortaya çıktı, Trump'ın görevden alacağı isim ise istifa mektubunu yazdı. Trump'ın polisin iterek düşürdüğü yaşlı gösterici için 'provokatör' demesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Öte yandan, ABD ordusunda bir ilk yaşandı.
10.06.2020 Dünya
Ölümü dünyayı ayağa kaldıran George Floyd gözyaşlarıyla uğurlandı
Ölümü dünyayı ayağa kaldıran George Floyd gözyaşlarıyla uğurlandı ABD’de polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden siyahi George Floyd son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde ırkçılık karşıtı mesajlar verildi.
10.06.2020 Dünya
Son dakika... Köle tüccarının heykeli yıkıldı
Son dakika... Köle tüccarının heykeli yıkıldı 80 bin kadar Afrikalı erkek, kadın ve çocuğu ABD'ye köle olarak götüren Edward Colston'ın Bristol'daki heykeli alaşağı edildi. Göstericiler, George Floyd'un ölümüne atfen heykelin boynuna dizleriyle basıp nehre attılar.
8.06.2020 Dünya
Obama: Olmak istediğimiz yerin yakınında dahi değiliz
Obama: Olmak istediğimiz yerin yakınında dahi değiliz Ülkesindeki polis ve halk arasında yaşanan güvensizliği masaya yatıran ABD Başkanı, "Siyahların polis departmanlarının kendilerine onurla, saygıyla ve eşitlikle hizmet ettiklerine inandıkları bir noktada değiliz" dedi.
14.07.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Siyahların Hayatları Değerlidir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.