Moskova'da hareketlilik var mı? CNN TÜRK temsilcisi bölgeden aktardı
Moskova'da hareketlilik var mı? CNN TÜRK temsilcisi bölgeden aktardı Dünyanın gözü Rusya'da. Wagner’in lideri Evgeny Prigojin'in açıklamaları sonrası ülkede peş peşe açıklamalar geliyor. Peki Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Temsilcisi Moskova'dan aktardı.
24.06.2023 Televizyon
Mustafa Denizli: Tüylerimi diken diken eden başarılarımdan hangisini söyleyeyim!
Mustafa Denizli: Tüylerimi diken diken eden başarılarımdan hangisini söyleyeyim!   TRT Spor'da yayınlanan Sporcu Vizesi programına konuk olan Mustafa Denizli, "Bazı gençler geliyor, yolumu kesip, beni öpüyor, fotoğraf çektiriyor ve 'Bizi şampiyon yaptın' diyorlar. Ben de kendi kendime soruyorum 'Hangisini acaba' diye" açıklamasıyla büyük başarılarının çokluğundan bahsetti.
1.07.2020 Süper Lig
Açıkladı! Kaan Ayhan'dan Kenan Karaman'a "indir o elini!"
Açıkladı! Kaan Ayhan'dan Kenan Karaman'a "indir o elini!" Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımında forma giyen milli futbolcular Kaan Ayhan ve Kenan Karaman TRT Spor'da yayınlanan Sporcu Vizesi programına samimi açıklamalarda bulundular.
1.07.2020 Milli Takım
Türk heyeti Moskova'da ayakta bekletildi mi? Deneyimli gazeteci canlı yayında anlattı
Türk heyeti Moskova'da ayakta bekletildi mi? Deneyimli gazeteci canlı yayında anlattı 5 Mart'ta Moskova'da düzenlenen İdlib zirvesinin yankıları sürüyor. Özellikle toplantı sırasında Türk heyetinin kapıda bekletildiği iddiası ve toplantı salonundaki heykellerle mesaj verildiği iddiası çok konuşulmuştu. 17 yıldır Rusya'da gazetecilik yapan ve İdlib zirvesini de Moskova'da takip eden gazeteci Siyamend Kaçmaz, CNN TÜRK canlı yayınında iddialarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
9.03.2020 Televizyon