Skorsky

Skorsky

Son dakika skorsky haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan skorsky gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan skorsky haber sayfamızda...

Skorsky

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 410 skorsky haberi bulunmuştur.
TSK'dan dev tatbikat! Akıncı TİHA tam isabet...
TSK'dan dev tatbikat! Akıncı TİHA tam isabet... TSK'nın ateş gücünün sergilendiği, 'Ateş Serbest- 2023 Tatbikatı' gerçekleştirildi. Faaliyette, TSK envanterinde bulunan silah sistemlerinin 50’si sergilenirken, 42 silah sistemi ise aktif olarak atışlarda kullanıldı.
13.10.2023 Gündem
170 hektar alan küle döndü, Nefes 72 sorti yaptı! Milas'taki yangının sebebi ortaya çıktı
170 hektar alan küle döndü, Nefes 72 sorti yaptı! Milas'taki yangının sebebi ortaya çıktı Muğla’nın Milas ilçesinde otlukta çıkan, ormana da sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karan müdahalesiyle söndürülürken, yerli ve milli helikopter Nefes'in gecenin ilerleyen saatlerine kadar 72 sorti yaptığı bildirildi. Bölgede inceleme yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, açıklamalarda bulundu. Öte yandan yangının sebebi de ortaya çıktı.
13.07.2023 Gündem
Şehit babası: Boynuma sarılıp 'babam' demesini o kadar özlüyorum ki
Şehit babası: Boynuma sarılıp 'babam' demesini o kadar özlüyorum ki Tokat’ta, 2010'da düşen helikopterde şehit olan Jandarma Pilot Üsteğmen Murat Saraç'ın babası Fuat Saraç (68), Kurban Bayramı öncesi oğlunun kabrini ziyaret etti. Şehit babası Saraç, "Boynuma sarılıp da 'babam' demesini, şu anda o kadar özlüyorum ki keşke olsa da bunu söylese" dedi.
27.06.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: Yangına müdahale süresinde hedef, 10 dakika
Bakan Yumaklı: Yangına müdahale süresinde hedef, 10 dakika İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele tatbikatını izleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 11 dakika olan yangına müdahale süresinde bu yılki hedefin 10 dakika olduğunu açıkladı.
24.06.2023 Ekonomi
TUSAŞ yeni modeli T-925'i dünyaya tanıttı
TUSAŞ yeni modeli T-925'i dünyaya tanıttı Dünyanın en büyük Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı Paris'te yapılıyor. Türkiye'den TUSAŞ, tamamen yerli yeni helikopteri GÖKBEY'in abisi T925 modelini ilk kez gerçek ölçekli modelini tanıttı. TUSAŞ'ın yeni modelini Genel Müdür Temel Kotil, CNN TÜRK Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin'e anlattı.
20.06.2023 Ekonomi
Bakan Soylu'dan CHP'ye FETÖ tepkisi: Tam 3 yıldır hazırlık yapıyorlar
Bakan Soylu'dan CHP'ye FETÖ tepkisi: Tam 3 yıldır hazırlık yapıyorlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan gitsin diyenler kim gelsin diyor? FETÖ. Nereye gelecek FETÖ ? Devletin tekrar başına gelecek. Tam 3 yıldır genel başkan yardımcıları ve CHP bütün bu hazırlıklarını yapıyor. Tek tek Türkiye'yi dolaşıyor. 'Merak etmeyin siz, biz geri getireceğiz.' diye" dedi.
2.05.2023 Gündem
Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı
Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı Siirt'te 'Dünya Pilotlar Günü' kapsamında 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı'nı zilaret eden lise öğrencileri için yerli helikopter ATAK’la gösteri uçuşu yapıldı. Öğrenciler, uçuşu ilgiyle izledi.
26.04.2023 Haberler
Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı
Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı Siirt'te 'Dünya Pilotlar Günü' kapsamında 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı'nı zilaret eden lise öğrencileri için yerli helikopter ATAK’la gösteri uçuşu yapıldı. Öğrenciler, uçuşu ilgiyle izledi.
26.04.2023 Ekonomi
Munzur Çayı'na uçan otomobildeki 3 genç aranıyor!
Munzur Çayı'na uçan otomobildeki 3 genç aranıyor! Tunceli’de Munzur Çayı'na düşen otomobildeki 3 kişiyi arama çalışmaları, debinin yüksekliği nedeniyle zor şartlarda sürdürülüyor.
22.04.2023 Haberler
Munzur Çayı'na uçan otomobildeki 3 genç aranıyor!
Munzur Çayı'na uçan otomobildeki 3 genç aranıyor! Tunceli’de Munzur Çayı'na düşen otomobildeki 3 kişiyi arama çalışmaları, debinin yüksekliği nedeniyle zor şartlarda sürdürülüyor.
22.04.2023 Gündem
Skorsky T-70'ler konuşlandırıldı! Ormanın gözü olacaklar
Skorsky T-70'ler konuşlandırıldı! Ormanın gözü olacaklar Orman yangınlarında kullanılmak üzere ilk kez Orman Genel Müdürlüğü envanterine kazandırılan T-70 Sikorsky tipi helikopterlerden 2'si Milas’ta görevlendirildi.
15.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu’dan uyuşturucu ile mücadele açıklaması
İçişleri Bakanı Soylu’dan uyuşturucu ile mücadele açıklaması Türkiye’nin uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bana da çok kızıyorlar, ‘okulların önünde uyuşturucu satan varsa ayaklarını kırın’ demişim polislere. Yine diyorum, okulların önünde uyuşturucu satıcısı varsa ayağını kırın” dedi.
3.02.2023 Gündem
İstanbul'da özel harekat polisinden nefes kesen tatbikat
İstanbul'da özel harekat polisinden nefes kesen tatbikat İstanbul'da 540 özel harekat polisi, yıl sonu tatbikatı gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaç'ın yönettiği tatbikatta polisler helikopterlerle araziye indi, gerçek mermilerle çatıştı. Zodyak botlarının da katıldığı tatbikatta helikopter boş araziye atış yaptı.
17.12.2022 Gündem
‘Ateş Serbest-2022 Tatbikatı’ nefes kesti
‘Ateş Serbest-2022 Tatbikatı’ nefes kesti TSK'nın ateş gücünün sergilendiği "Ateş Serbest-2022" faaliyetinde hedefler, aralarında milli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri, Kargu kamikaze drone, Cirit ve L-UMTAS füzelerinin olduğu silah sistemleri tarafından tam isabetle vurularak imha edildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin tehdit değil güvenli bir müttefik olduğunu belirterek "Oldubittiye meydan vermeyiz" dedi.
18.10.2022 Gündem
Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş
Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş Irak’ın kuzeyinde Skorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'nin (32) kazadan 1 saat önce telefonla aradığı babası Yılmaz Kesti'den helallik aldığı ortaya çıktı.
15.09.2022 Haberler
Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş
Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş Irak’ın kuzeyinde Skorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'nin (32) kazadan 1 saat önce telefonla aradığı babası Yılmaz Kesti'den helallik aldığı ortaya çıktı.
15.09.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Ümit Kesti son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ümit Kesti son yolculuğuna uğurlandı Irak’ın kuzeyinde Skorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'nin (32) cenazesi, memleketi Ordu’nun Fatsa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
6.09.2022 Gündem
Helikopter kazasında bir asker şehit oldu
Helikopter kazasında bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kuzey Irak'ta kaza kırıma uğrayan helikopterde 1 askerin şehit olduğu bildirildi.
5.09.2022 Gündem
MSB: Skorsky tipi bir helikopter kaza kırıma uğramıştır
MSB: Skorsky tipi bir helikopter kaza kırıma uğramıştır Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığını, helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığını, bir personel için Arama Kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini açıkladı.
4.09.2022 Gündem
'Çelik Kanatlar' havada harman dalı oynadı
'Çelik Kanatlar' havada harman dalı oynadı Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Karadeniz rüzgarı Samsun'da devam ediyor. Festivalin ikinci gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait uçaklar ve helikopterler gösteri uçuşu yaptı.
31.08.2022 Haberler
Son dakika | Datça'daki orman yangın kontrol altında
Son dakika | Datça'daki orman yangın kontrol altında Muğla'nın Datça ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi. Bakan Kirişci yangına ilişkin son bilgileri de paylaştı.
14.07.2022 Gündem
MSB’den ‘herkül’ ve ‘uçan kale’ desteği
MSB’den ‘herkül’ ve ‘uçan kale’ desteği Milli Savunma Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında “MSB Envanterinde Bulunan Hava Araçlarının Büyük Orman Yangınlarında Rezerv Güç Olarak Kullanılmasına Yönelik İş birliği Protokolü” 1 Haziran’da imzalandı. Protokole göre, büyük orman yangınlarında Türk Silahlı Kuvvetleri envanterindeki hava araçlarından da faydalanılacak.
4.07.2022 Gündem
Marmaris yangınıyla ilgili açıklama: Kontrol altına alındı
Marmaris yangınıyla ilgili açıklama: Kontrol altına alındı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili son durum açıklaması yaptı. Bakan Kirişci, yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Öte yandan gece görüşlü hava araçları tartışmalarına Jandarma Havacılık Daire Başkanı Tümgeneral Ali Doğan noktayı koydu.
25.06.2022 Gündem
160 milyon dolar harcandı! İlk kez pilotsuz uçtu
160 milyon dolar harcandı! İlk kez pilotsuz uçtu İleri Savunma Araştırma Projeleri Ajansı (DARPA), Skorsky'nin teknolojisiyle güçlendirilmiş bir UH-60 ALFA Black Hawk'i, ilk kez uçakta pilotlar olmadan, otonom olarak uçurdu.
9.02.2022 Teknoloji
TEI haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor
TEI haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Şahin, ‘Yerli Kara Şahin’ olarak da bilinen T700 motorunun 50’ncisini teslime hazır hale getirdiklerini belirterek, “Artık haftada bir motor üretecek kapasiteye ulaşmış vaziyetteyiz” dedi.
26.11.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Skorsky ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.