Sky News

Sky News

Son dakika sky news haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sky news gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sky news haber sayfamızda...

Sky News

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 499 sky news haberi bulunmuştur.
‘Assange ölürse eserleri yakarım’
‘Assange ölürse eserleri yakarım’ Fransa’nın güneyinde yaşayan sanatçı Andrei Molodkin, WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange’ın hapishanede ölmesi hâlinde Rembrandt, Picasso ve Andy Warhol’un eserleri de dahil olmak üzere 45 milyon dolar değerindeki sanat eserini yok etmeyi planladığını söyledi.
16.02.2024 Kültür Sanat
İsrail Lübnan’ı vurdu
İsrail Lübnan’ı vurdu Gazze’de savaş devam ederken, İsrail-Lübnan sınırı yine hareketlendi. Hizbullah’ın saldırısı sonrası İsrail ordusu Lübnan’a yönelik yoğun bir misilleme gerçekleştirdi.
15.02.2024 Dünya
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak!
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahire ziyaretinin büyük bir değişimi temsil ettiğini ve normalleşmenin zirve noktası olduğunu belirten yayın organları, yeni bir bölgesel ittifakın ayak seslerine işaret etti.
14.02.2024 Dünya
Londra müzelerinde 1700 eser kayıp
Londra müzelerinde 1700 eser kayıp British Museum’da geçtiğimiz yıl patlak veren kayıp ve çalıntı eser şokunun ardından başkent Londra’daki müzelerden 1700’e yakın eserin kaybolduğu açıklandı. Aralarında Kraliçe Victoria’nın portresinden 200 milyon yıllık fosile 1700’e yakın eserin çalındığı ya da kaybolduğu rapor edildi.
12.01.2024 Kültür Sanat
Barclays, 5 bin kişiyi işten çıkarabilir
Barclays, 5 bin kişiyi işten çıkarabilir Barclays yöneticilerin maliyetleri düşürme ve bankanın karlılığını artırma yönündeki yeni çabalarının bir parçası olarak küresel iş gücünden 5.000 pozisyonu azaltma sürecinde.
9.01.2024 Uzmanpara
Rusya'yı destekleyen UEFA Başkan Yardımcısı, İsveç'teki görevinden ayrıldı
Rusya'yı destekleyen UEFA Başkan Yardımcısı, İsveç'teki görevinden ayrıldı İsveç spor başkanlığı görevini yürüten Karl-Erik Nisson görevinden ayrıldı. Rusya'ya destek veren UEFA Başkan Yardımcısı'nın bu kararı resmen açıklandı.
6.10.2023 Diğer
Kırmızı 'intikam' videosu! 'Wagner dörde bölündü, başı kesildi'
Kırmızı 'intikam' videosu! 'Wagner dörde bölündü, başı kesildi' Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Cadde
İngiltere'yi sarsan seri katil! Aynı gece 3 kişiyi öldürdü, sayısız kişiyi ezdi
İngiltere'yi sarsan seri katil! Aynı gece 3 kişiyi öldürdü, sayısız kişiyi ezdi İngiltere'de 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Arap medyası yazdı: 'Kılıçdaroğlu neyi seçecek?'
Arap medyası yazdı: 'Kılıçdaroğlu neyi seçecek?' İkinci turu dört puanla kaybeden muhalefet adayı için 'Kılıçdaroğlu'nun geleceği-Siyasi kaderi için ihtilaf şiddetleniyor' başlığını atan Sky News Arabia, CHP içindeki bölünmeyi sayfasına taşıdı.
31.05.2023 Dünya
Manşetler hız kesmiyor: Dünya Erdoğan'ın işaretini okumaya çalışıyor
Manşetler hız kesmiyor: Dünya Erdoğan'ın işaretini okumaya çalışıyor 'Recep Tayyip Erdoğan için sırada ne var?' sorusunu yönelten uluslararası medya yeni dönemin gündemlerini sıraladı, 'Türkiye Batı ve Doğu'nun arasında' başlığı atıldı.
30.05.2023 Dünya
Seçimlerde manşetleri damga vurmuştu! Economist'ten yeni kapak
Seçimlerde manşetleri damga vurmuştu! Economist'ten yeni kapak Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Dünya
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Dünya
Afrika'da savaş ikinci gününde! Sudan'da onlarca ölü
Afrika'da savaş ikinci gününde! Sudan'da onlarca ölü Başkent Hartum'un yanı sıra komşu şehirler de de ağır top sesleri duyuldu, havalimanındaki bir Suudi Arabistan yolcu uçağına mermiler isabet etti. ABD'den Rusya'ya, Çin'den Türkiye'ye, Fransa'dan İran'a, Avrupa Birilği'nden Birleşmiş Milletler ve Arap Birliği'ne dünya ayakta, sınırda teslim olan Mısır askerlerinin videosu ise şok dalgaları yaydı.
16.04.2023 Dünya
Son seçim anketleri dünyada manşet! Erdoğan dengeleri değiştirdi
Son seçim anketleri dünyada manşet! Erdoğan dengeleri değiştirdi 14 Mayıs'ta 'bıçak sırtı' bir yarışın beklendiğini yazan uluslararası medya, 'Sert konuşan Erdoğan, 'emperyalist' Batı'yı kınadı', 'Manifestoda ekonomi en üstte', 'Erdoğan'ı hafife almamak lazım' başlıkları attı.
12.04.2023 Dünya
SVB'nin İngiltere'deki ortaklığına talep arttı
SVB'nin İngiltere'deki ortaklığına talep arttı ABD'de batan Silicon Valley Bank'ın Birleşik Krallık'taki bağlı ortaklığının talipleri artıyor.
13.03.2023 Uzmanpara
Türkiye Arap medyasında manşet!
Türkiye Arap medyasında manşet! Türkiye'ye 10 yıl sonra gerçekleşen ilk gezi Lübnan'dan Mısır'a, Katar'dan Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'a ilk sayfadan verildi. Haberlerde yeni sayfa vurgusu öne çıkarken, Sky News Arapça Türkiye tarafında da fazlasıyla memnuniyet duyulduğu yorumunu yaptı.
28.02.2023 Dünya
Fotoğrafı İsrail ordusu paylaştı! Dünyanın gözü Türkiye'de
Fotoğrafı İsrail ordusu paylaştı! Dünyanın gözü Türkiye'de Tüm dünya Türkiye için seferber oldu, Güney Kore depremin birinci haftasında eşi benzeri olmayan bir adım attı. İsrail'den bugün Türkiye'ye üst düzey bir ziyaret var.
14.02.2023 Dünya
Cep telefonlarıyla askerlerin yerini belirlemek mümkün mü?
Cep telefonlarıyla askerlerin yerini belirlemek mümkün mü? Rusya Savunma Bakanlığı, Makiivka kentinde onlarca askerlerinin ölmesine yol açan Ukrayna saldırısının, Rus askerlerinin cep telefonu kullanması yüzünden gerçekleştiğini açıkladı.
5.01.2023 Dünya
AB’nin gizli hapishaneleri
AB’nin gizli hapishaneleri Avrupa Birliği’nin (AB) dış sınırlarında, sığınmacıların tutulduğu ve kötü muameleye maruz bırakıldığı gizli hapishaneler bulunduğu iddia edildi.
10.12.2022 Dünya
Boris Johnson Cop27 zirvesine gidiyor! Rishi Sunak üzerindeki baskı arttı
Boris Johnson Cop27 zirvesine gidiyor! Rishi Sunak üzerindeki baskı arttı Boris Johnson, Cop27 iklim zirvesine katılacağını söyleyerek Rishi Sunak'ın katılması yönündeki baskıyı artırdı.
2.11.2022 Dünya
Liz Truss 'Kral Charles'a iklim zirvesinde konuşma yapmamasını tavsiye etti'
Liz Truss 'Kral Charles'a iklim zirvesinde konuşma yapmamasını tavsiye etti' Liz Truss'ın Kral Charles'a gelecek ay yapılacak Cop27 iklim zirvesine katılma planlarından vazgeçmesini söylediği bildirildi.
3.10.2022 Dünya
Bilim insanlarından iklim krizi çözümü
Bilim insanlarından iklim krizi çözümü Bilim insanları, kuzey ve güney kutuplarının yeniden dondurulmasının iklim krizini yönetmenin bir yolu olabileceğini iddia etti.
17.09.2022 Dünya
Kral Charles tahta oturdu, Antigua Barbuda'da referandum gündeme getirildi
Kral Charles tahta oturdu, Antigua Barbuda'da referandum gündeme getirildi İngiltere'nin yanı sıra 14 ülkede daha devletin başı kabul edilen Kral III. Charles, tahttaki ilk günlerinde bir sürprizle karşılaştı.
12.09.2022 Dünya
Barclays, Copper'dan hisse alacak
Barclays, Copper'dan hisse alacak Barclays, kripto para şirketi Copper'dan 2 milyar dolarlık hisse alacak.
25.07.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Sky News ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.