Slalom Nedir, TDK Sözlük Anlamı Ne Demek? Slalom Atmak Ne Demek?
Slalom Nedir, TDK Sözlük Anlamı Ne Demek? Slalom Atmak Ne Demek? Slalom kelimesi Türkçe içerisinde bir yerden bir yere geçiş anlamı taşımaktadır. Zikzak çizerek hareket etme ya da bir yere ulaşma olarak da kullanılmaktadır. Slalom kelimesinin TDK sözlük anlamı ise çubuklar ile hazırlanan bir parkur olarak çevrilmektedir. Bu parkurda zikzaklar çizerek ilerlemeye slalom adı verilmektedir. Üstelik kayak yarışı anlamı da taşımaktadır. Slalom nedir, TDK sözlük anlamı ne demek ve slalom atmak ne demek sizler için derledik.
1.09.2022 Eğitim
Berkin Usta, Pekin'de büyük slalomda yarıştı
Berkin Usta, Pekin'de büyük slalomda yarıştı Milli sporcu Berkin Usta, 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda Erkekler Alp Disiplini Büyük Slalom'da ilk kez katıldığı olimpiyat oyunlarında 43'üncü sırada yer aldı.
13.02.2022 Diğer
İstanbul trafiğinde “pes” dedirten görüntü
İstanbul trafiğinde “pes” dedirten görüntü Küçükçekmece’de abartı egzozlu tanker sürücüsü, araçların arasında “slalom” (zikzak) yaparak trafiği tehlikeye düşürdü. Polis, o anları kaydettirip bir de sosyal medyada paylaşan magandayı yakalamak için çalışma başlattı.
25.10.2020 Haberler
Andri Ragettli adeta slalom yaptı!
Andri Ragettli adeta slalom yaptı! Serbest kayakçı Andri Ragettli, kapalı salonda yaptıklarıyla pes dedirtti.
22.10.2019 Futbol
O sürücü sonunda yakalandı!
O sürücü sonunda yakalandı! İstanbul'da E-5 Karayolu'nda diğer araçlara makas atarak hızla ilerleyen sürücüyü polis Sakarya'da yakaladı. İlk olarak akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye sevk edilecek olan sürücü hakkında 'trafiği tehlikeye sokmak, Karayolları Trafik Kanuna Uymamak' suçlarından işlemler yapılacak.
11.09.2019 Haberler
Cabore slalom yaptı ve golü attı!
Cabore slalom yaptı ve golü attı! Katar'da oynan Umm Salal - Al Gharafa maçında ev sahibi ekibin başarılı ismi Cabore, 42. dakikada rakiplerini bir bir çalımlayarak attığı gol ile takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
16.02.2013 Futbol