Snap

Snap

Son dakika snap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan snap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan snap haber sayfamızda...

Snap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 257 snap haberi bulunmuştur.
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Sanayi Bakanı Kacır duyurdu! TÜBİTAK bursları yükseltildi
Sanayi Bakanı Kacır duyurdu! TÜBİTAK bursları yükseltildi TEKNOFEST üçüncü gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST'e katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır burs programı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
29.09.2023 Ekonomi
Sıkıysa Iskala 10: PinkPantheress, The Kid Laroi, Mae Muller
Sıkıysa Iskala 10: PinkPantheress, The Kid Laroi, Mae Muller Sıkıysa Iskala'nın 10'uncu konukları müzik kariyerinin şu ana kadarki en büyük hit'ini yakalayan BBC Sound Of... 2022 birincisi PinkPantheress'ten 'Boy's A Liar', Justin Bieber'la 2021'de kaydettiği 'Stay'le dünya çapında tanınan Avustralyalı rap'çi The Kid Laroi ve yeni şarkısı 'Love Again' ve 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesi Birleşik Krallık'ı temsil edecek olan Mae Muller'in Eurovision şarkısı 'I Wrote A Song'... Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
3.05.2023 Müzik
Tüm davetlere eşiyle katılıyor
Tüm davetlere eşiyle katılıyor Avustralyalı model Miranda Kerr (39) ikinci eşi Evan Spiegel ile yaşadığı mutluluğu her fırsatta yansıtıyor.
17.04.2023 Dünya
Microsoft yaklaşık bin kişiyi işten çıkardı
Microsoft yaklaşık bin kişiyi işten çıkardı ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un yaklaşık bin çalışanın işine son verdiği belirtildi.
19.10.2022 Uzmanpara
Snapchat, Maori halkının dövmelerinden esinlenen filtreyi tepki üzerine kaldırdı
Snapchat, Maori halkının dövmelerinden esinlenen filtreyi tepki üzerine kaldırdı Sosyal medya platformu Snapchat, Yeni Zelanda yerlisi Maori kültürüne ait dövmelerden esinlenen bir filtreyi tepki üzerine kaldırdı.
8.09.2022 Dünya
Snapchat daha fazla özellikle masaüstüne geliyor
Snapchat daha fazla özellikle masaüstüne geliyor Sosyal medya şirketi Snapchat masaüstüne geliyor, bu da kullanıcıların bilgisayarlarından mesaj göndermesine ve görüntülü arama yapmasına izin verecek.
19.07.2022 Teknoloji
Google, Rusya'dan reklam almayacak
Google, Rusya'dan reklam almayacak Google, Rusya'dan reklam almayacağını duyurdu. Nike da mağazalarını geçici olarak kapattı.
4.03.2022 Uzmanpara
Cepte yeni model yağmuru
Cepte yeni model yağmuru Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress-2022) cepte yeni model yağmuruyla başladı. 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Honor, TCL, Poco, realme gibi markalar beklendiği gibi yeni modellerini birer birer lanse ediyor.
2.03.2022 Ekonomi
İlk kez oldu! Facebook'a soğuk duş etkisi
İlk kez oldu! Facebook'a soğuk duş etkisi Sosyal medya devi Facebook, 18 yıllık tarihinde ilk kez günlük aktif kullanıcı sayısının düştüğünü açıkladı. Peki bu, şirket için bir dönüm noktası olabilir mi?
3.02.2022 Teknoloji
Eski Papa yanlış ifade verdiğini kabul etti
Eski Papa yanlış ifade verdiğini kabul etti Eski Papa 16. Benediktus, Almanya'da çocukların cinsel istismarıyla ilgili soruşturmada yanlış ifade verdiğini kabul etti.
25.01.2022 Dünya
Snapchat otomobil kazalarına neden olan filtresini kaldırıyor
Snapchat otomobil kazalarına neden olan filtresini kaldırıyor Snapchat, popüler olan hız filtresini uygulamadan kaldırıyor. Snapchat’in 2013 yılında tanıttığı hız filtresi, kullanıcıların ne kadar hızlı hareket ettiklerini paylaşmalarına olanak tanıyordu. Söz konusu filtrenin hıza ve kontrolsüz sürüşe teşvik ettiği sebebiyle kaldırıldığı söyleniyor.
22.06.2021 Teknoloji
Snap Puanı Nasıl Artar? Snapchat Puanı Nasıl Artırılı?
Snap Puanı Nasıl Artar? Snapchat Puanı Nasıl Artırılı? Herkesin kullanmış olduğu uygulamalardan biri de Snapchat uygulamasıdır. Snapchat uygulamasın her kullanıcının bir Snap puanı bulunuyor. Snap puanının nasıl aratacağı kişilerce merak edilen bir konudur. Snapchat puanı nasıl arttırılır sorusu, pek çok kullanıcının sorduğu sorular arasında yer alıyor. Snap puanı nasıl artar? Snapchat puanı nasıl artırılır? Snapchat uygulamasıyla ilgili merak edilen konularda sizler için önemli bilgiler derledik.
2.06.2021 Sosyalmedya
Son dakika... Ateş püskürdüler! Avladığı hayvanlarla poz veriyor...
Son dakika... Ateş püskürdüler! Avladığı hayvanlarla poz veriyor... İlk olarak 2013 yılında 13 yaşındayken ailesiyle birlikte geyik avına çıktı ve av tutkusu o zaman başladı. Fialova, avladığı hayvanlarla poz verdiği fotoğraflardan ciddi miktarda para kazanırken, sosyal medyada fırtına koptu.
8.04.2021 Dünya
Snapchat St Ne Demek? Snapchat'te Snapstreak Ve Streak Ne Anlama Gelir?
Snapchat St Ne Demek? Snapchat'te Snapstreak Ve Streak Ne Anlama Gelir? Snapchat neredeyse herkesin bildiği ve kullandığı bir sosyal medya platformudur. Bu platformda farklı terimler ve kısaltmalar da kullanılmaktadır. St de bu kısaltmalardan bir tanesidir. Yaygın olarak snapchatte kullanılsa da anlamı bakımından pek de bilinmemektedir. Bu nedenle snapchatte st ne anlama gelir gibi soruları sizler için derledik.
27.02.2021 Eğitim
5 Yaş Etkinlikleri: 5 Yaşındaki Çocuklar İçin Evde Yapılabilecek Eğitici Etkinlik Önerileri
5 Yaş Etkinlikleri: 5 Yaşındaki Çocuklar İçin Evde Yapılabilecek Eğitici Etkinlik Önerileri Çocuklar 5 yaşına geldiklerinde sağlıklı büyümeleri ve gelişmeleri için zihinleri ve bedenleri uygun uyaranlara ihtiyaç duyar. Bu yaşlardaki çocuklar öğrenmeye açıktır ve küçük çocukları aktivitelerle meşgul etmek çok önemlidir. 5 yaşındaki bir çocuğun gelişimine katkı sağlayacak aktiviteleri bilmek gerekiyor. Bu yüzden 5 yaşında bir çocuğun yapabileceği etkinlikleri derledik.
19.01.2021 Ebeveyn
Trump'a bir darbe de Snapchat'ten! Hesabı kapatılıyor
Trump'a bir darbe de Snapchat'ten! Hesabı kapatılıyor ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabını bir süreliğine askıya alan Snapchat, hesabı kapatacağını duyurdu.
14.01.2021 Dünya
Zoom görüşmelerinde Snapchat yılbaşı filtrelerini kullanabilirsiniz
Zoom görüşmelerinde Snapchat yılbaşı filtrelerini kullanabilirsiniz Snap Camera, filtrelerinin üçüncü parti video uygulamalarında kullanılmasını sağlayacak. Filtreler her ne kadar ofis toplantıları için pek uygun olmasa da arkadaş görüşmeleri ve Zoom üstünden gerçekleştirilecek yılbaşı partilerine eğlence katacak. Snapchat, yılın bu dönemine özel olarak filtreler de yayınlayacak.
23.12.2020 Teknoloji
Snapchat kullanıcı rekoru kırdı
Snapchat kullanıcı rekoru kırdı Snapchat’in günlük toplam kullanıcı sayısı pandemi sürecinde 249 milyon kişiye ulaşarak firmanın bütün beklentilerinin üstüne çıktı.
23.10.2020 Teknoloji
Pinterest, 2020'de en çok değer kazanan sosyal medya şirketi oldu
Pinterest, 2020'de en çok değer kazanan sosyal medya şirketi oldu En çok konuşulan sosyal ağlar çoğunlukla Facebook, Snapchat ya da Twitter ama bunların tamamını piyasa performansı olarak geride bırakan bir tane var ki diğerleri gibi konuşulmuyor: Pinterest.
1.10.2020 Teknoloji
BM, ABD'nin İran'a yaptırım talebini reddetti
BM, ABD'nin İran'a yaptırım talebini reddetti Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, ABD'nin, İran ile uluslararası güçler arasındaki nükleer anlaşmada yer alan "anlaşmaya uyulmaması halinde yaptırımların geri getirilmesini" öngören mekanizmayı (snap back) devreye sokma talebini geri çevirdi.
26.08.2020 Dünya
Silikon Vadisi eve taşınıyor!
Silikon Vadisi eve taşınıyor! ABD’nin önde gelen teknoloji şirketleri koronavirüs salgınıyla birlikte iş yapış biçimlerinde radikal değişimlere gitmeye hazırlanıyor. Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, çalışanlarının çoğunun evden kalıcı olarak çalışmasına izin vereceklerini duyurdu.
23.05.2020 Ekonomi
Huawei P40 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri...
Huawei P40 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri... HUAWEI P40 Serisi, bugüne kadar kullanılan en büyük CMOS sensörünü barındıran “Süper Yüksek Tanımlı” güçlü kamera donanımı, üst düzey 5G özellikleri ve modern tasarımı ile akıllı telefonda yeni bir döneme imza atmaya hazırlanıyor. Huawei P40 serisinin teknik özellikleri!
27.03.2020 Android
Babylon’da Bu Hafta! – 3-4-5-6-7 Aralık
Babylon’da Bu Hafta! – 3-4-5-6-7 Aralık “Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, caz, blues, soul, funk ve pop’u Türk müziği ile harmanlayan Karsu ve sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flemenko etkisi taşıyan folk-pop projesi Blanco White ile müzisyen Josh Edwards var. Radyo Eksen Dj’lerinin içlerinden geldiği gibi çalacağı Radyo Eksen Partisi ve dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkaran Oldies But Goldies Babylon’da.
3.12.2019 Kültür Sanat
Karsu Babylon sahnesinde
Karsu Babylon sahnesinde "Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, caz, blues, soul, funk ve pop’u Türk müziği ile harmanlayan Karsu ve sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flemenko etkisi taşıyan folk-pop projesi Blanco White ile müzisyen Josh Edwards var.
2.12.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Snap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.