Snapchat

Snapchat

Son dakika Snapchat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Snapchat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Snapchat haber sayfamızda...

Snapchat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 806 snapchat haberi bulunmuştur.
Plastik yüzlerin sebebi Selfie
Plastik yüzlerin sebebi Selfie Araştırmaya göre, “selfie kültürü” insanları filtrelenmiş fotoğraflar gibi görünmeleri için estetik ameliyatlar olmaya yönlendiriyor.
17.03.2024 Dünya
Sosyal medya hikaye oldu
Sosyal medya hikaye oldu Eğer milyarlarca sosyal medya kullanıcısından biriyseniz akışta bir şey paylaşmanın demode olduğunu gözlemlemişsinizdir. İnsanlar artık hikâyeler ve direkt mesajlarda takılıyor! Peki ne oldu da paylaşımlar azaldı. Uzmanlara sorduk.
9.03.2024 Pazar
Yine bir oğlu oldu
Yine bir oğlu oldu Snapchat’in CEO’su Evan Spiegel ile evli olan Avustralyalı model Miranda Kerr, 4. çocuğunu dünyaya getirdi.
29.02.2024 Dünya
Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu!
Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu! İç çamaşırı ve kozmetik markası Victoria's Secret modellerinden Miranda Kerr, dördüncü kez anne olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü isim, minik oğlunun adını da açıkladı.
28.02.2024 Cadde
‘Özür yeter mi Zuckerberg?’
‘Özür yeter mi Zuckerberg?’ Facebook’un bağlı olduğu Meta, X (Twitter), TikTok, Snapchat ve Discord’un yöneticileri, sosyal medyanın genç kullanıcılara zarar verdiği suçlamaları nedeniyle ABD Kongresi’nde sorgulandı.
2.02.2024 Dünya
Sosyal medya devleri ABD Senatosu'nda ifade verdi! Terleten sorular
Sosyal medya devleri ABD Senatosu'nda ifade verdi! Terleten sorular Meta, X, TikTok, Snapchat ve Discord sosyal medya uygulamalarının yöneticileri, çocukların çevrimiçi cinsel istismardan korunmasına yönelik bir ABD Senatosu oturumunda ifade verdi. Yeterli tedbir almamakla suçlanan yöneticiler zor anlar yaşadı.
1.02.2024 Dünya
Spotify Hesap Silme 2024: Kalıcı Olarak Spotify Hesap Kapatma Linki
Spotify Hesap Silme 2024: Kalıcı Olarak Spotify Hesap Kapatma Linki Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Spotify bünyesinde barındırdığı şarkılar ve podcastlerle ile müzik dinlemeyi daha kolay hale getiriyor. Aboneliğe dayalı hizmet veren kullanıcıların müzikleri reklamsız ve ücretsiz bir şekilde dinlemesi için Premium üyesi olması gerekiyor. Ancak uygulaması hoşuna gitmeyen kişiler için Spotify hesap silme imkanı bulunuyor. Spotify hesap kapatma linki için “Spotify Hesap Silme 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Twitter Hesap Silme Linki 2024: Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır?
Twitter Hesap Silme Linki 2024: Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır? Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi haline gelen Twitter insanların dünyadan haberdar olma insanlar ile iletişim kurmasına olanak sağlıyor. Düşüncelerin paylaşıldığı, fotoğraf video gibi medyaların paylaşılabildiği Twitter’da kişiler dilerse sevdikleri arkadaşları, ünlüleri şirketleri takip edebilirler. Ancak Twitter’dan sıkılarak hesabını kalıcı olarak silmek isteyenler de var. Bu durumda yapılması gereken birkaç basit adım var. Twitter hesap silme işlemi bilgisayar veya telefonlardan birkaç adımda yapılabilir. Twitter hesabı nasıl silinir? “Twitter Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Telegram Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Telegram Hesabı Nasıl Silinir? Telegram Hesap Kapatma
Telegram Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Telegram Hesabı Nasıl Silinir? Telegram Hesap Kapatma WhatsApp’ın tepki çeken güncelleme kararının ardından son dönemlerde Telegram’a olan ilgi arttı. Hem mobil hem de bilgisayardan kullanılabilen Telegram yaklaşık 500 milyonu aşkın aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Her seferinde güvenlik ile ilgili iddialarını sürekli olarak dile getiren Telegram’ı kurması çok basit. Ancak hesap silme işlemi açmaya göre karmaşık. Hesap silme işlemi Andorid ve iOS işletim sistemi telefonlar ve bilgisayardan yapılabiliyor. Telegram hesabı nasıl silinir? “Telegram Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Snapchat Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?
Snapchat Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Snapchat Hesabı Nasıl Silinir? Snapchat, eğlenceli filtreleri, ses dublajları ve türlü türlü özellikleri ile hayatımıza Eylül 2011’de girdi. Dünyanın en popüler uygulamalarından biri haline gelen Snapchat son zamanlarda kullanıcı kaybetmeye başladı. Bunun en büyük nedenlerinde bir tanesi de Instagram ve Facebook’un kendine kattığı yeni özellikler. Popülaritesini kaybeden Snapchat’i kullanmadıkları için birçok hesabını kalıcı olarak silmek istiyor. Snapchat kalıcı hesap silme işlemi birkaç adımda yapılıyor. Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? “Snapchat Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Facebook Dondurma ve Silme 2024: Facebook Kalıcı ve Geçici 'Hesap Dondurma ve Silme' İşlemi Nasıl Yapılır?
Facebook Dondurma ve Silme 2024: Facebook Kalıcı ve Geçici 'Hesap Dondurma ve Silme' İşlemi Nasıl Yapılır? Bir zamanlar dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook Instagram Twitter gibi uygulamaların çıkmasıyla birlikte kullanıcı sayısında azalma yaşamaya başladı. Son dönemlerde veri ihlali ile gündeme gelen Facebook’a güvenmeyenlerin kullanıcı sayısının azalmasında etkisi büyük oldu. Facebook’u artık kullanmayanlar veya sosyal medyaya ara vermek isteyenler için Facebook hesap dondurma veya silme işlemi imkanı var. 2 milyar kullanıcıyı aşan Facebook hesap dondurma, silme nasıl yapılır? sorusunun cevabı gayet basit. İçerikte ulaşabileceğiz Facebook dondurma ve silme linki ile bilgisayardan veya akıllı telefonlardan bu işlem birkaç adımda yapılabilir.
4.01.2024 Sosyalmedya
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda Snapchat'ın CEO'su Evan Spiegel ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miranda Kerr, üç ay önce dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen 40 yaşındaki emekli modelden hamilelik fotoğrafı geldi. Kerr, Geçtiğimiz yıl eşiNİN yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söylemişti.
28.12.2023 Cadde
‘Sosyal medya devi zaafları kullandı’
‘Sosyal medya devi zaafları kullandı’ ABD’de geçtiğimiz günlerde yüzlerce ailenin Meta, Tiktok, Google, Snapchat gibi sosyal medya devlerine, çocuklarını bağımlı hale getirdikleri suçlamasıyla davalar açtığı ortaya çıkmıştı.
28.11.2023 Dünya
Sosyal medya bağımlılığı için şirketlere dava
Sosyal medya bağımlılığı için şirketlere dava ABD’de yüzlerce aile, çocuklarını bilerek sosyal medya bağımlısı haline getirdikleri suçlamasıyla, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerine dava açtı.
21.11.2023 Dünya
Çevrimiçi şiddeti çocuk da izliyor
Çevrimiçi şiddeti çocuk da izliyor Bir araştırma, çocukların üçte ikisinin sosyal medyada şiddet içerikli paylaşımları izlediğini ortaya koydu.
14.11.2023 Dünya
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ön eleme aşamasındaki muhtemel rakipleri arasında yer alan Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik'in kadrosunu oluşturan isimler dikkat çekti. Faroe Adaları'nın 5 bin nüfuslu kasabasının takımı, ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attı.
28.10.2023 Dünyadan Futbol
Miranda Kerr'i utandıran cinsellik sorusu! 'Hiçbir şey için geç değil'
Miranda Kerr'i utandıran cinsellik sorusu! 'Hiçbir şey için geç değil' Geçtiğimiz ay Evan Spiegel ile üçüncü çocuklarını beklediklerini duyuran eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda utanıp, kızarmasına sebep olan bir cinsellik sorusuyla karşılaştı.
11.10.2023 Cadde
Mor Kalp Anlamı Nedir? WhatsApp Mor Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?
Mor Kalp Anlamı Nedir? WhatsApp Mor Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir? Emojiler mesaj içeren ifadelerdir. WhatsApp, İnstagram, Snapchat gibi sosyal medya platformlarında sıklıkla kullanılır. Bir mesajı desteklemek veya yüz ifadeleri ile anlatılmak isteneni iletmek için tercih edilir. En çok kullanılan emojiler yüz ifadeleri ve kalplerdir. Sarı, turuncu, mavi, mor, siyah gibi farklı renklerde kalp emojisi bulunur. Renklerine göre kalp emojilerinin anlamı değişmektedir. WhatsApp mor kalp emojisi ne anlama geldiğini öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Sosyalmedya
Galatasaray'ın rakibi olabilirdi... Böyle bir takım dünyada yok! Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü, polis antrenör
Galatasaray'ın rakibi olabilirdi... Böyle bir takım dünyada yok! Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü, polis antrenör Bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde Galatasaray’ın muhtemel rakiplerinden biri olan ve tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında gruplarda mücadele etme hakkı elde eden Faroe Adaları’nın 5 bin nüfuslu küçük balık kasabasının medarı iftiharı olan Klaksvik tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
6.09.2023 Dünyadan Futbol
Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile!
Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile! Geçtiğimiz yıl eşi Evan Spiegel'in yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söyleyen Miranda Kerr, kendisinin dördüncü, eşinin ise üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Hamileliğinin artık belli olmaya başladığı bir fotoğraf paylaşan Avustralyalı model, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
2.09.2023 Cadde
AB tarihinde ilk! Dijital Hizmetler Yasası yürürlüğe girdi
AB tarihinde ilk! Dijital Hizmetler Yasası yürürlüğe girdi Avrupa Birliği'nin (AB), Facebook, YouTube ve Instagram gibi dijital platformların güvenliğinin arttırılmasına yönelik yeni yasası yürürlüğe girdi.
25.08.2023 Dünya
Avrupa Birliği sosyal medyayı mercek altına aldı
Avrupa Birliği sosyal medyayı mercek altına aldı Avrupa Birliği'nin (AB) Facebook, Google, Instagram ve TikTok dahil toplam 19 sosyal medya ve teknoloji şirketine yönelik sıkı denetimi içeren “Dijital Hizmetler Yasası” 25 Ağustos'ta yürürlüğe girecek.
24.08.2023 Dünya
Öğrencisiyle ilişkiye giren sapık öğretmen! Hapisten çıktı, yeni mesleği şaşırttı
Öğrencisiyle ilişkiye giren sapık öğretmen! Hapisten çıktı, yeni mesleği şaşırttı Mart ayında öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı için tutuklanan 3 çocuk annesi öğretmen serbest bırakıldı. Meslekten atılan kadının şimdilerde yaptığı meslek ortaya çıktı.
25.07.2023 Dünya
Bumerang CEO'lar
Bumerang CEO'lar Bir şirketten ayrıldıktan sonra tekrar geri dönen CEO'lara "Bumerang CEO" deniliyor. Yararları da var, zararları da...
14.07.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Snapchat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.