Sobadan Sızan Gaz

Sobadan Sızan Gaz

Son dakika sobadan sızan gaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sobadan sızan gaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sobadan sızan gaz haber sayfamızda...

Sobadan Sızan Gaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 80 sobadan sızan gaz haberi bulunmuştur.
Bebeğiyle zehirlenerek öldü! 4 gün önce kızının doğum gününü kutlamış
Bebeğiyle zehirlenerek öldü! 4 gün önce kızının doğum gününü kutlamış Antalya’da sobadan sızan gazdan zehirlenip, hayatını kaybeden Yasemin Yüceay (34) ile 1 yaşındaki oğlu Yasin'in cenazeleri, yakınlarına teslim edildi. Evde eşi ve oğlu ile zehirlenip hastaneye kaldırılan Ferhat Yüceay (41) ile 5 yaşındaki kızı İkra'nın ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Ailenin 4 gün önce ise kızları İkra'nın doğum gününü kutlama anlarının görüntüleri ortaya çıktı.
30.01.2022 Gündem
Anne ve 2 çocuğu sobadan sızan gazdan zehirlendi!
Anne ve 2 çocuğu sobadan sızan gazdan zehirlendi! Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde anne ile 2 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan anne ile çocuklarının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
11.11.2021 Gündem
Sobadan sızan gaz can aldı!
Sobadan sızan gaz can aldı! Rize’nin Kalkandere ilçesinde 1 kişi sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybederken, arkadaşının tedavisi sürüyor.
12.02.2020 Gündem
3 aile, 9 kişi... Apar topar hastaneye kaldırıldılar!
3 aile, 9 kişi... Apar topar hastaneye kaldırıldılar! Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 3 aileden 9 kişi hastanede tedaviye alındı.
22.01.2020 Gündem
Sobadan sızan gaz can aldı!
Sobadan sızan gaz can aldı! Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Asiye Yurtseven (71) hayatını kaybetti, yeğeni Güler Akdoğan (57) ise yoğun bakımda tedaviye alındı.
2.01.2020 Gündem
Sobadan zehirlenen  4 yaşındaki çocuk hastanelik oldu!
Sobadan zehirlenen 4 yaşındaki çocuk hastanelik oldu! Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sobadan sızan gazdan zehirlenen 4 yaşındaki Yavuz Selim O., hastanede tedaviye alındı.
1.12.2019 Gündem
Sobadan sızan gaz zehirledi
Sobadan sızan gaz zehirledi Antalya Korkuteli’nde 4 yaşındaki Oğuzhan Kemi ailesi tarafından sobanın yanındaki kanepeye uyuması için bırakıldı.
8.04.2018 Gündem
Son dakika haber... Sobadan sızan gaz üç kişiyi öldürdü!
Son dakika haber... Sobadan sızan gaz üç kişiyi öldürdü! Kars merkeze bağlı köydeki evlerine tatile giden çiftten haber alamayan yakınları, jandarmayı aradı. Çanakkale'de ise yalnız yaşayan orta yaşlı erkeğin yakınları sabah kurbanın cesedini buldu.
20.01.2018 Gündem
Sobadan sızan gaz iki can aldı
Sobadan sızan gaz iki can aldı Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde sobadan sızan  karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve oğlu hayatını kaybetti.
23.11.2017 Gündem
Sobadan sızan gaz 4 can aldı
Sobadan sızan gaz 4 can aldı Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Önder Kutlu (51) ve ziyaretine gelen yeğeni Aybüke Kutlu (19) kömür sobasından sızan gazdan öldü.
6.11.2017 Gündem
Sobadan sızan gaz 3 can aldı
Sobadan sızan gaz 3 can aldı Çanakkale Biga’da iki, Balıkesir’de ise bir kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiler.
3.11.2017 Gündem
Başakşehir'de anne ve kızı evlerinde ölü bulundu
Başakşehir'de anne ve kızı evlerinde ölü bulundu Başakşehir'de anne ve kızının evlerinde cansız bedenleri bulundu. İlk inceleme sonucu anne ve kızının sobadan sızan gaz sonucu öldüğü belirtildi.
31.10.2017 Gündem
Başakşehir'de anne ve kızı evlerinde ölü bulundu
Başakşehir'de anne ve kızı evlerinde ölü bulundu Başakşehir'de anne ve kızının evlerinde cansız bedenleri bulundu. İlk inceleme sonucu anne ve kızının sobadan sızan gaz sonucu öldüğü belirtildi.
31.10.2017 Gündem
Sobadan sızan gazdan 4’ü çocuk 12 kişi zehirlendi
Sobadan sızan gazdan 4’ü çocuk 12 kişi zehirlendi Ankara’da Iraklı bir aileden 4’ü çocuk 12 kişi, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi.
15.01.2017 Gündem
Faciayı 6 yaşındaki Canay önledi
Faciayı 6 yaşındaki Canay önledi Gaziantep'te, anaokuluna giden 6 yaşındaki Canay Babaoğlu, okulda aldığı yangın eğitimi sonrası, evde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen ailesinin yaşamını kurtardı.
29.12.2016 Gündem
Sobadan sızan gaz yine can aldı
Sobadan sızan gaz yine can aldı İzmir'in Tire ilçesinde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 83 yaşındaki Sabit Şender hayatını kaybetti.
23.12.2016 Gündem
Sobadan sızan gaz Konya'da 2 can aldı
Sobadan sızan gaz Konya'da 2 can aldı Konya'nın Bozkır ilçesinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 79 yaşındaki Mustafa Akın ile eşi 78 yaşındaki Kezban Akın hayatını kaybetti.
6.02.2016 Gündem
Sobadan sızan gaz Iraklı avukatın sonu oldu
Sobadan sızan gaz Iraklı avukatın sonu oldu Sancaktepe’de kaldığı evde gece yatmadan önce sobaya kömür atan Iraklı kadın avukat, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybederken, olay yerine gelen avukatın erkek arkadaşı sinir krizi geçirdi.
9.12.2015 Gündem
Sobadan sızan gaz Iraklı avukatın sonu oldu
Sobadan sızan gaz Iraklı avukatın sonu oldu Sancaktepe’de kaldığı evde gece yatmadan önce sobaya kömür atan Iraklı kadın avukat, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybederken, olay yerine gelen avukatın erkek arkadaşı sinir krizi geçirdi.
9.12.2015 Gündem
Sobadan sızan gaz 6 kişiyi öldürdü
Sobadan sızan gaz 6 kişiyi öldürdü Konya’nın Karatay ilçesinde 26 yaşındaki Muhammet Ateş ve ailesinden haber alamayan yakınları eve geldiğinde Muhammet Ateş, eşi 25 yaşındaki Mümine Ateş, çocukları 2 yaşındaki Elif Sude ve 3 yaşındaki Mustafa’yı hareketsiz halde yatarken buldu.
26.11.2014 Gündem
Karbonmonoksit hızlı öldürüyor
Karbonmonoksit hızlı öldürüyor Oksijen miktarının, diğer ortamlara göre daha düşük olduğu madenlerde, karbonmonoksit zehirlenmesine bağlı ölümlerin daha hızlı gerçekleştiği belirtildi. Halk arasında daha çok sobadan sızan gaz olarak bilinen karbonmonoksit, bulunduğu ortama göre daha tehlikeli olabiliyor.
18.05.2014 Gündem
Dükkân evde facia
Dükkân evde facia Denizli’de kullanılmayan dükkânı ev yaparak yaşamaya başlayan anne ve oğlu sobadan sızan gaz nedeniyle zehirlendi. Anne yaşamını yitirdi.
26.02.2014 Gündem
Sobadan zehirlenen çift öldü
Sobadan zehirlenen çift öldü Soba zehirlenmeleri can almaya devam ediyor.
22.02.2014 Gündem
Sobadan sızan gaz sonu oldu
Sobadan sızan gaz sonu oldu Kırıkkale’de 3 çocuk annesi Zeliha Gündoğdu evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.
2.01.2014 Gündem
Sobadan sızan gaz can aldı
Sobadan sızan gaz can aldı Mersin’de kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 9 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Ölen kadının bakıcılığını yaptığı 4 yaşındaki bir çocuğun hastanedeki yaşam mücadelesi sürüyor.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sobadan Sızan Gaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.