Governors Ödülleri gecesinden notlar
Governors Ödülleri gecesinden notlar Akademi’nin esas Oscar törenden ayırarak ayrı bir etkinliğe dönüştürdüğü Governors Ödülleri yani Onur Ödülleri, geçtiğimiz akşam Los Angeles’ta sahiplerini buldu. Son dönemde patlayan taciz olaylarının görmezden gelindiği ödül töreninde, kimse yapımcı Harwey Weinstein'ın adını ağzına almadı. Her zamanki cool tavırlar, güzel hanımlar, yakışıklı beyler göz önündeydi.
14.03.2018 Stil
Christopher Nolan dizi platformlarından rahatsız
Christopher Nolan dizi platformlarından rahatsız Bu yaz Dunkirk filmi sayesinde hayranlarıyla hasret gideren Christopher Nolan, izleyicilerden sinemaya sahip çıkmalarını istedi.
23.10.2017 Kültür Sanat
"Eşcinseller Colin Farrell'i beğensin istedim!"
"Eşcinseller Colin Farrell'i beğensin istedim!" Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazanan Sofia Coppola, The Beguiled filmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.06.2017 Kültür Sanat
Akademi Ödülleri ile ilgili 9 acayip gerçek
Akademi Ödülleri ile ilgili 9 acayip gerçek Önümüzdeki yıl şubat ayında, 90’ıncı Oscar Ödül Töreni’ni izleyeceğiz. Hollywood’un en önemli ödül törenlerinden biri olacağına kuşku yok. 90 yıl olmuş, dile kolay! Kesin acayip bir şeyler yaparlar yine… Ödül töreni her yıl Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenleniyor. Aday olanlar, film ekipleri ve diğer önemli konuklar, 300 bin Swarovski kristaliyle donatılmış inanılmaz şatafatlı dekorasyonun tadını çıkarıyorlar. Bir sonraki töreni heyecanla beklerken, geç
13.03.2018 Sanat
Yılın kostüm partisi Met Gala'da kim ne giydi?
Yılın kostüm partisi Met Gala'da kim ne giydi? 1948'den beri her yıl New York Metropolitan Müzesi'nde düzenlenen ünlülerin kostüm partisi Met Gala, bu yıl da dünyaca ünlü yıldızların mükemmel kıyafetleriyle renklendi.
9.03.2018 Stil