Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim birinci oldu? (28 MAYIS)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim birinci oldu? (28 MAYIS) Bugün Zuhal Topal'la Sofrada sonuç günü...Beklenen an geldi ve bu akşam birinci belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim birinci oldu? İşte yanıtı...
28.05.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 7 - 11 Aralık haftası Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin birinci oldu, 15 Bin TL'yi kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 7 - 11 Aralık haftası Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin birinci oldu, 15 Bin TL'yi kazandı? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam haftanın finali ile ekrana geldi. Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada 5 farklı gelin ve 5 kaynanayla ekrana geliyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların ise puan verdiği yarışmada birinci olan 15 bin TL kazanıyor. Peki bu hahta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
11.12.2020 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın birincisi hangi gelin oldu, 15 bin lirayı kim aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın birincisi hangi gelin oldu, 15 bin lirayı kim aldı? Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki finali sona erdi. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların lezzetlere puan verdiği yarışmada 15 Bin TL kimin oldu? FOX TV'nin beğeniyle izlenilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte bu hafta birin olan gelin...
16.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri