Soğutma

Soğutma

Son dakika soğutma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan soğutma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan soğutma haber sayfamızda...

Soğutma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.316 soğutma haberi bulunmuştur.
Sultangazi’de 4 katlı binada korkutan yangın
Sultangazi’de 4 katlı binada korkutan yangın Sultangazi’de 4 katlı binanın bodrum katında yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken daireyi ve binaya saran dumanlardan etkilenen 2 kişi ayakta ve ambulansta tedavi gördü.
25.04.2024 Gündem
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan TIR da çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.
22.04.2024 Gündem
İstinye'de AVM'de yangın alarmı
İstinye'de AVM'de yangın alarmı İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
İzmir'de fabrika yangını
İzmir'de fabrika yangını İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan ve yakınlardaki plastik fabrikasına da sıçrayan yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı.
18.04.2024 Gündem
Yalova'da korkutan orman yangını! 2 kişi gözaltına alındı
Yalova'da korkutan orman yangını! 2 kişi gözaltına alındı Yalova'nın Termal ilçesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmalarının ardından alevler söndürülürken, yangının çıkış anında bölgede görülen 2 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Klimalara küresel ısınma kriteri geliyor
Klimalara küresel ısınma kriteri geliyor İklim değişikliği ile ilgili yürütülen küresel mücadele kapsamında florlu sera gazlarının yönetimi için yeni düzenleme hazırlandı.
14.04.2024 Gündem
Bursa'da orman yangını! Ekiplerin müdahalesiyle 2 saatte kontrol altına alındı
Bursa'da orman yangını! Ekiplerin müdahalesiyle 2 saatte kontrol altına alındı Bursa'nın Dağyenice Mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin 2 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
13.04.2024 Gündem
Kadıköy'de 2 araç alev alev yandı
Kadıköy'de 2 araç alev alev yandı İstanbul Kadıköy'de 2 araç alevlere teslim oldu ve kullanılamaz hale geldi. İlk etapta bir araç yandı fakat daha sonra alevler diğer araca da sıçradı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Kemer’de orman yangını! Kontrol altına alındı
Kemer’de orman yangını! Kontrol altına alındı Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu geniş alana yayılmadan kontrol altına alındı.
11.04.2024 Gündem
Adana'da orman yangını
Adana'da orman yangını Adana'nın Pozantı ilçesindeki orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
7.04.2024 Haberler
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, bazı işçiler dumandan etkilendi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
5.04.2024 Gündem
Ankara'da büyük yangın: 16 saat yandı, milyonlarca liralık hasar var! İşte nedeni
Ankara'da büyük yangın: 16 saat yandı, milyonlarca liralık hasar var! İşte nedeni Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sitesi'nde çıkan ve 16 saat sonra söndürülen yangında 9 iş yeri kül oldu. Yangının, yabancı uyruklu 5 kişinin bakır kabloları plastiğinden ayrıştırmak için ateş yakmaları nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
4.04.2024 Gündem
Başkentteki yangın 16. saatin sonunda kontrol altına alındı
Başkentteki yangın 16. saatin sonunda kontrol altına alındı Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde sanayi bölgesinde çıkan yangın, 16. saatin sonunda itfaiye ekiplerince kontrol altına alında, yangın alanında soğutma çalışmaları sürüyor.
4.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübünün yangın sonrası içeriden çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek.
27.03.2024 Ekonomi
Ankara'da atölyede yangın!
Ankara'da atölyede yangın! Ankara'da ahşap torna atölyesinde çıkan yangın 4 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.
22.03.2024 Gündem
Veri merkezindeki tehditlere dikkat
Veri merkezindeki tehditlere dikkat Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi; günümüzde verilerin işlenmesi, depolanması ve dağıtılması gibi önemli işlevleri yerine getiren “Veri Merkezleri” ile ilgili araştırma raporu yayımladı.
21.03.2024 Ekonomi
Veri merkezlerinde çevreci teknoloji
Veri merkezlerinde çevreci teknoloji Türk Telekom, veri merkezlerinde çevreci yerli teknoloji çözümlerini hayata geçiriyor.
20.03.2024 Ekonomi
İzmir'de 13 saat süren yangının boyutu ortaya çıktı
İzmir'de 13 saat süren yangının boyutu ortaya çıktı İzmir'de, dün yangın çıkan ve 13 saatte kontrol altına alınan soğuk hava deposunun son hali, havadan görüntülendi.
16.03.2024 Gündem
İzmir'de depo yangını
İzmir'de depo yangını İzmir Kemalpaşa'da bir firmaya ait soğuk hava deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürüyor.
15.03.2024 Haberler
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
İzmir'de depo yangını
İzmir'de depo yangını İzmir’in Kemalpaşa'da bir firmaya ait soğuk hava deposunda yangın çıktı. İzmir Valisi Süleyman Elban, yangının kontrol altına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soğutma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.